Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη είναι στον Καρκίνο όλη μέρα και κάθε ενέργεια παίρνει χρώμα από την παλέτα των συναισθημάτων σας. Το πρωί ευνοούνται όμορφες και δημιουργικές δραστηριότητες που θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο του ονείρου ή της τέχνης ενώ το μεσημέρι που η κυκλοθυμία θα κάνει πάρτι ίσως σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Μη σκάτε, δείτε τι καλό μπορεί να βγει από μια ένταση ή αντιπαράθεση και προχωρήστε μπροστά.

24_jan















ΚΡΙΟΣ

«Στο σπίτι»

Οι σχέσεις με κάποια πρόσωπα γίνονται πιο οικείες και πιο ζεστές. Το σπίτι γίνεται ναός αγάπης και στοργής και πολύ πιθανόν να δεχτείτε επισκέψεις. Πολλές ιδέες σας θα είναι νεωτεριστικές και θα έχουν επίδραση σε πολύ κόσμο. Επαγγελματικά, θα έχετε την ευκαιρία να ανελιχθείτε με τη στήριξη πρόσωπων που είναι θετικά διακείμενα απέναντι σας. Αποφύγετε να κάνετε παρακινδυνευμένες κινήσεις στα οικονομικά. Οι γεννημένοι του 1956 θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή στα ερωτικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Κατανόηση»

Σήμερα, είστε πιο συναισθηματικοί και κατανοείτε περισσότερο κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις. Συγχρόνως ίσως κάνετε κάποιες μετακινήσεις σε μέρη που έχετε ξαναπάει. Είναι καιρός να κυνηγήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να παρουσιάσετε καινούργιες προτάσεις στους προϊσταμένους σας. Οικονομικές ευκαιρίες ίσως προκύψουν από το εξωτερικό, τον αθλητισμό ή την εκπαίδευση. Οι γεννημένοι του 1988 θα αναλάβετε νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αναψηλάφηση»

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα καθοδηγείστε από το συναίσθημα όσον αφορά οικονομικά θέματα και θα επανεξετάσετε κάποιες σχετικές υποθέσεις που έχουν λάβει χώρα στο παρελθόν. Ευκαιρίες παρουσιάζονται από επαφές με άτομα που κατοικούν μακριά, είναι εκκεντρικά ή έχουν μοντέρνες αντιλήψεις. Όσον αφορά δάνεια και φόρους μπορείτε να επιτύχετε κάποιες ελαφρύνσεις ή ευνοϊκούς όρους. Οι γεννημένοι του 1988 θα αποκρύψετε μια σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Χαράζει»

Σήμερα νιώθετε ότι βλέπετε καθαρά και ότι είστε έτοιμοι να πάρετε το τρένο της χαράς και της αγάπης και να γράψετε τη δική σας ιστορία. Διαισθάνεστε ότι έρχονται αλλαγές και αυτό ίσως σας δημιουργεί μια νευρικότητα ενώ δεν αποκλείεται να έχετε απότομα ξεσπάσματα. Δείτε κάποιες καταστάσεις πιο θετικά και μην ανοίγετε βεντέτες με πρόσωπα που είναι αλλοπρόσαλλα ή ο μοναδικός τους σκοπός είναι να σας ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Οι γεννημένοι του 1956 στα αισθηματικά η διάθεση σας θα είναι μια κρύο μια ζέστη.


ΛΕΩΝ

«Σε θυμάμαι»

Τι και αν έχετε κάποιους ανθρώπους «μη στάξει και μη βρέξει», εκείνοι σας φέρονται σαν μικρά παιδιά και εσείς νιώθετε ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Η δυσπιστία σήμερα σας κάνει επιφυλακτικούς και πιο προσεκτικούς. Αισθηματικά είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και είστε θετικοί για ένα «ναι» και για ένα «αντίο». Στον επαγγελματικό σας χώρο χρειάζεται να κινηθείτε σε χαμηλούς τόνους και πιθανόν να εργαστείτε πιο μεθοδικά. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως συμμετάσχετε σε κάποιες συζητήσεις που θα πάρουν φωτιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Το ποτάμι της χαράς»

Χορηγός επικοινωνίας σήμερα είναι η αγάπη που σας φέρνει κοντά με φίλους και γνωστούς και σας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Ίσως επαγγελματικά η μια αλλαγή διαδέχεται την άλλη όμως δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε, υποδεχτείτε με θετική διάθεση το καινούργιο και όλα θα πάνε καλά. Ερωτικά θα χαρείτε με κάτι που θα γίνει και το θέλατε ή το περιμένατε πολύ καιρό. Οι γεννημένοι του 1967 θα ερωτευτείτε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Τυπικότητα»

Θα έχετε την τάση να ακολουθήσετε κάποιες διαδικασίες, στο χώρο της εργασίας, που μπορούν να προστατέψουν τα συμφέροντα σας. Συγχρόνως σχέσεις με άτομα ιεραρχικά ανώτερα θα σας προκαλέσουν έντονα συναισθήματα. Νιώθετε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σας και δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε εκπτώσεις. Δώρα υπόσχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από ηλικιακά μεγαλύτερα πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1952 θα γίνετε πιο δημιουργικοί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τιμάτε το παρελθόν»

Η υψηλής ποιότητας επικοινωνία γίνεται σήμερα στόχος και τον πετυχαίνετε στο μάξιμουμ. Ο έρωτας σας πλημμυρίζει και τα χάδια του αποτελούν ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλετε να βγείτε. Μια νέα αρχή που σχετίζεται με την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο ίσως σας αναστατώσει αρχικά, όμως εν συνεχεία θα διαπιστώσετε ότι είναι για καλό σας. Οι σχέσεις με συναδέλφους απαιτούν να κινείστε με αργά βήματα. Οι γεννημένοι του 1976 θα καθυστερήσετε να δώσετε μια απάντηση.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δυσπιστία»

Το κριτήριο για το αν θα λάβετε ή όχι αυτά που σας προσφέρουν οι άλλοι είναι οι προθέσεις τους. Θέλετε να αισθανθείτε αγάπη και ασφάλεια αλλά δεν θα το δείξετε, αντίθετα θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Ίσως όμως έτσι τελικά κατανοήσετε ότι για να πάρετε κάτι χρειάζεται να το ζητήσετε. Ένα προσφιλές πρόσωπο ίσως κάνει μια επιλογή που θα σας φανεί εκτός τόπου και χρόνου και θα του πείτε την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος. Οι γεννημένοι του 1957 θα ακούσετε πολλές φορές τα ίδια πράγματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Είμαι εδώ»

Στάση σήμερα κάνετε στο σταθμό του έρωτα και δείχνετε διατεθειμένοι να μείνετε εκεί και να προσφέρετε όλη σας την αγάπη και τη στοργή. Σε συνεργασίες θα χρειαστεί να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές και να εμπιστεύεστε το ένστικτο σας. Οικονομικά δεν μπορείτε να σταματήστε με τίποτα τα έξοδα και αυτό σας προκαλεί ανησυχία καθώς νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Δείξτε υπομονή και μην απογοητεύεστε. Οι γεννημένοι του 1971 θα κρύψετε τα συναισθήματα που νιώθετε για κάποιο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Τι θα φάμε σήμερα;»

Η διατροφή σήμερα μπορεί να αποτελέσει το πεδίο στο οποίο θα στρέψετε την προσοχή σας. Πολύ πιθανόν να έχετε την τάση να αναζητήσετε γεύσεις που θυμίζουν μαμά ή παλιές καλές στιγμές. Επαγγελματικά η μνήμη σας θα αποδειχθεί το κλειδί για τη λύση μιας υπόθεσης. Αποφύγετε τις μυστικές επαφές ή τουλάχιστον προσέχετε να μην γίνουν αντιληπτές από αυτούς που δεν πρέπει. Οι γεννημένοι του 1985 θα αλλάξετε γνώμη στα αισθηματικά σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Ρομαντικά»

Η φουφού του έρωτα σας ζεσταίνει την καρδιά και δεν λέτε να ξεκολλήσετε από κοντά της. Η φαντασία σας γίνεται το μέσο για να δημιουργήσετε ενώ δραστηριότητες που σχετίζονται με παιδιά θα φιλοξενήσουν την αγάπη σας. Όσον αφορά οικονομικές υποθέσεις χρειάζονται να κλείσουν κάποιες παλαιότερες για να μπορέσετε να αυξήσετε το έσοδα σας και αυτόν πιθανόν σας αγχώνει. Ηρεμήστε και θα τον βρείτε τον τρόπο. Οι γεννημένοι του 1952 θα κάνετε ένα κονέ σε φίλο.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved