Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/1
versace_728x90_new

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Θα το πληρώσετε το μάρμαρο σήμερα αν πάτε κόντρα σε άτομα κύρους, αν αναλωθείτε σε κοκορομαχίες για οικονομικά θέματα ή εκραγείτε στα αισθηματικά σας. Πάρα πολύ ωραία θα περάσετε μακριά από θυμωμένες γυναίκες και καταστάσεις που βράζουν. Αξιοποιήστε την ένταση για να ανάψετε φωτιά στο πάθος, να δώσετε στον έρωτα τα καλύτερα σας φιλιά και να τραγουδήσετε τους πιο μελωδικούς στίχους της καρδιάς σας.

20_jan














ΚΡΙΟΣ

«Το σπίρτο του πάθους»

Σήμερα τρελαίνεστε από έρωτα και καίγεστε από ζήλια. Εντάσεις και εκρήξεις είναι πιθανές γύρω από αισθηματικά θέματα ενώ ίσως σε κάποιες περιπτώσεις ξοδέψετε περισσότερα από όσο θα θέλατε. Θα είστε δραστήριοι και θετικοί σε συγκεντρώσεις, συναυλίες και μαζώξεις με φίλους ή γνωστούς. Πολύ πιθανόν να αισθανθείτε ότι κάποιοι δεν παίρνουν από λόγια και η αδιαφορία είναι η καλύτερη λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

«Cool»

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ευνοεί δραστηριότητες που σχετίζονται με τέχνη, χρήματα και ευχαρίστηση. Πολύ πιθανόν να αγχωθείτε για ένα επαγγελματικό ζητήματα ή να ενοχληθείτε από την εριστική στάση ενός πρόσωπου. Χαλαρώστε και μην παίρνετε κάποιες καταστάσεις πιο σοβαρά από ότι χρειάζεται. Σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο σας δίνουν την ευκαιρία να πείτε «ευχαριστώ».


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Στο γκαράζ»

Η ανάγκη για απομόνωση είναι έντονη σήμερα όμως ίσως κάποιοι γίνουν πιεστικοί ή σας ζορίσουν για να ακολουθήσετε κάποιο σχέδιο. Ωστόσο θα επιμείνετε στην άρνηση σας καθώς θέλετε να αποφύγετε να χαλάσετε χρήματα. Με τον Ερμή στον 9ο θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την τεχνολογία για την επαφή με άτομα που μένουν μακριά ενώ κάποια χρήματα θα έρθουν στην κατοχή σας ως δώρο ή μπόνους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Επαφές με φίλους»

Σήμερα ίσως κάποια σχέδια σας δεν πραγματοποιηθούν ή χρειάζεται να κοπιάσετε για να τα επιτύχετε. Μαζί με φίλους ή πρόσωπα που μοιράζεστε κοινές ιδέες θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για οικονομικά θέματα ή να κάνετε κάποιες αγορές. Στον αισθηματικό τομέα η τρέλα θα μπλέξει με τη λογική και στο τέλος θα κερδίσει ο έρωτας. Κάποια μυστικά χτυπούν το κουδούνι της εισόδου των αποκαλύψεων.


ΛΕΩΝ

«Η απάντηση είναι όχι»

Η κοινωνική ζωή απαιτεί από εσάς να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις για τις οποίες πιθανόν να μην είστε διατεθειμένοι και να βρεθείτε σε δίλημμα. Θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα ή να συμπεριλάβετε στο καθημερινό σας μενού τροφές μεγάλης διατροφικής αξίας. Κερδισμένοι θα βγείτε από συμφωνίες και συνεργασίες που σχετίζονται με εκσυγχρονισμό υπηρεσιών.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Σκόπελοι»

Σήμερα ίσως κάποιες επαφές ή μετακινήσεις συναντήσουν εμπόδια εξαιτίας πρακτικών ζητημάτων ή υποθέσεων δουλειάς. Ο έρωτας αξιοποιεί το χρόνο σας ενώ ευχάριστες δραστηριότητες που θα γίνουν με πρόγραμμα θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Πολύ πιθανόν ζητήματα που σχετίζονται με βαπτίσεις, γάμους και κουμπαριές να σας απασχολήσουν αυτή την εποχή. Οι τελευταίες τάσεις της μόδας θα επηρεάσουν το στυλ σας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Με γούστο»

Σήμερα νιώθετε ότι ό,τι αξίζει θα σωθεί και για αυτό δεν διστάζετε να δώσετε μια μάχη ακόμα και αν είναι κόντρα στη λογική. Συγχρόνως στο χώρο του σπιτιού μπορείτε να οργανώσετε τις ντουλάπες, να τελειώσετε κάποιες πρακτικές εργασίες και να θέσετε κάποιους όμορφους κανόνες. Ερωτικά έχετε την τάση να αναθεωρήσετε κάποιες αρχές ή πεποιθήσεις που αισθάνεστε ότι σας πάνε πίσω αντί μπροστά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κάπου ανάμεσα»

Υπάρχει μια μικρή απόσταση ανάμεσα στο μίσος από το πάθος και πιθανόν σήμερα να δυσκολευτείτε να τη διαχωρίσετε. Τα συναισθήματα είναι έντονα και συγχρόνως αντικρουόμενα. Κάποια όμορφα λόγια μπορεί να γίνουν η επιτομή ενός φλερτ και να ανοίξουν δρόμο για κάτι σταθερό. Πολύ πιθανόν να φιλοξενήσετε κάποια πρόσωπα στο σπίτι σας και να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναγκαίες αλλαγές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Άστο καλύτερα»

Τεμπελιά για πρακτικές εργασίες σας διακρίνει σήμερα γεγονός που είτε αποτελέσει αιτία για να συγκρουστείτε με κάποια πρόσωπα είτε εμποδίζει να βγείτε χωρίς άγχος. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποιο δώρο ενώ θα έχετε την τάση να κεράσετε και να δείξετε στους άλλους γενναιοδωρία. Αν είναι σε λογικά πλαίσια τότε οι ουρανοί είναι μαζί σας. Μια νέα γνωριμία μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για να ασχοληθείτε με κάτι καινοτόμο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Στα ύψη»

Η ευχαρίστηση σήμερα προσπίπτει σε εμπόδια που θέτουν τα αυξημένα έξοδα. Όμως η χαρά μπορεί να φωτίζει τη μέρα σας και με λίγα χωρίς να αγχωθείτε πόσα θα ξοδέψετε. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω είστε πιο ερωτικοί και πιο σέξι και αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και συγχρόνως την αυτοεκτίμηση σας. Νεαρότερα άτομα θα επηρεάσουν την συναισθηματική σας κατάσταση με απρόβλεπτο τρόπο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Αντιπαλότητες»

Προτεραιότητα στην οικογένεια δίνετε σήμερα ενώ σε ένα μεσημεριανό γεύμα ή βραδινό δείπνο ίσως αναπτυχθούν κάποιες κόντρες με εσάς να κάνετε την αρχή. Είστε ορμητικοί και θέλετε να φέρετε αλλαγές και το γεγονός ότι κάποιοι αντιστέκονται ή δεν θέλουν να βγουν από το καβούκι της ασφάλειας τους δεν θα σας βρει σύμφωνους. Ερωτικά θα έχετε άποψη για όλα χωρίς λογοκρισία.

ΙΧΘYΕΣ

«Θα τα πω»

Ίσως κάνετε κάποια διαδρομή για να πάρετε ή να δώσετε κάποια χρήματα ενώ μαζί με κοντινά πρόσωπα ίσως γίνουν συζητήσεις που θα φέρουν στο προσκήνιο παράπονα και ανασφάλειες. Οι στόχοι σας εστιάζονται στον επαγγελματικό τομέα και κινείστε με βάση τη λογική. Πολύ πιθανόν κάποιες μετακινήσεις σας για αναψυχή ή ξεκούραση να μην τις δουν με καλό κάποιο πρόσωπο και να τις αποκρύψετε.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved