Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/1
versace_728x90_new

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Γλυκά και αργά κινηθείτε σήμερα, στους πολυαγαπημένους ρυθμούς της Σελήνης στον Ταύρο. Χαλαρώστε στον καναπέ του έρωτα και με τα πόδια γερά στη γη ξοδεύετε για να χαρείτε χωρίς να χρεωθείτε. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο ευνοεί επαφές και διαδρομές με ομάδες, συλλόγους και σωματεία και συγχρόνως δείχνει ότι οι έξυπνες ιδέες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο! Οι κύριοι ευνοημένοι από το πέρασμα του Ερμή στην κατοικία του Ουρανού είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και ακολουθούν οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

19_jan




















ΚΡΙΟΣ

«Πόσο κάνει;»

Σήμερα δίνετε έμφαση σε ψώνια, αγοράζετε δώρα και ασχολείστε πιο επισταμένα με τα οικονομικά σας. Ερωτικά μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή να αξιοποιήσετε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις για νέες γνωριμίες. Συγχρόνως ανοίγονται ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό, για την εκμάθηση μια ξένης γλώσσας ή ένα επιμορφωτικό σεμινάριο. Κάτι καινούργιο θα κάνετε μαζί με φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

«Όλα καλά»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και είστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα νιώθοντας σιγουριά. Η θετική σας ενέργεια σας φέρνει κοντά με άλλα πρόσωπα και όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου σήμερα ίσως ο έρωτας σας κλείσει το μάτι. Στον επαγγελματικό τομέα οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες όμως συγχρόνως έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι πρωτοποριακό.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Χαλαρά»

Η ψυχή σας μοιάζει με γαλήνια θάλασσα και ας είναι ο καιρός συννεφιασμένος. Έχετε την τάση να αναζητήσετε την ηρεμία σας και ίσως ζητήσετε από κάποιους όμορφα και ευγενικά να σας αφήσουν στην ησυχία σας. Ερωτικά μπορείτε να ρίξετε πέτρα στα παλιά και να επιδιώξετε κάτι καινούργιο που θα σας ανανεώσει. Μετακινήσεις θα μεταβάλλουν κάποια σχέδια σας ενώ πολύ πιθανόν να αναζητήσετε πληροφορίες για τεχνολογικά ζητήματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έξω»

Μαζί με φίλους θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να φάτε καλό φαγητό και να χαρείτε τις απλές απολαύσεις της ζωής. Πάρτι, εκδηλώσεις, συναυλίες και εκθέσεις σας περιμένουν και τις περιμένετε. Σήμερα θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να πετύχετε ότι βάλετε στο μυαλό σας και θα θέσετε γερές βάσεις για κάτι μελλοντικό. Επιπλέον, ίσως πληροφορηθείτε κάποια νέα που σχετίζονται με επιδόματα, φόρους ή ασφάλειες.


ΛΕΩΝ

«Σταθερά»

Θέλετε να εδραιώσετε την επαγγελματική σας θέση και σήμερα θα εργαστείτε με υπομονή και επιμονή για να αποδείξετε ότι αξίζετε. Η καθημερινότητα γίνεται όμορφη και βάζετε σε τάξη εκκρεμότητες που σχετίζονται με άτομα που συνεργάζεστε. Συγχρόνως θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες, φρέσκιες γνωριμίες ενώ όσοι ήδη βρίσκεστε σε μια σχέση μπορείτε να δώσετε έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σας με ένα ταξίδι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Απλά και όμορφα»

Προσγειωμένοι στην πραγματικότητα χαίρεστε τη ζωή, περνάτε όμορφο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και αποδεικνύεστε ανθεκτικοί στα πείσματα του έρωτα. Μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση για φαγητό, ένα ρομαντικό τετ – α –τετ ή μια έκθεση ζωγραφικής ή κάποια άλλη. Νέες ιδέες στον χώρο της εργασίας θα σας δώσουν την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο παραγωγικοί.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Ερωτικές αλχημείες»

Στο μαύρο κουτί της ψυχής σας κλείνετε τα άσχημα και τα άγχη για τα οικονομικά και χαμογελάτε στον έρωτα που αποτελεί το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σας. Μπορεί να φανείτε ιδιαίτερα φιλελεύθεροι αυτήν την εποχή και να τολμήσετε καταστάσεις που νιώθετε ότι θα σας απελευθερώσουν από το παρελθόν. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τη διακόσμηση του σπιτιού και δίνει θετική ψήφο στη βελτίωση των σχέσεων σας με την οικογένεια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αγάπες και λουλούδια»

Η όμορφη Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τον τομέα των σχέσεων και προμηνύει ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο ή άτομα που συναναστρέφεστε. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποια ταξίδια, να συζητήσετε για επαγγελματικά θέματα και συγχρόνως να βελτιώσετε τις επαφές σας με γείτονες και αδέρφια. Πρωτότυπες ιδέες φέρνει ο Ερμής με την παρουσία του στον Υδροχόο και ο χώρος του σπιτιού θα φιλοξενήσει κάποιες από αυτές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Γήινες ενασχολήσεις»

Ικανοποίηση σας προσφέρει σήμερα η εργασία καθώς και η ενασχόληση με πρακτικά θέματα. Τα οικονομικά σας είναι καλά σε σχέση με παλαιότερες περιόδους όμως συνεχίζετε να κινείστε με φειδώ για να έχετε. Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο σας δίνετε η ευκαιρία να πειραματιστείτε σε νέα πράγματα, να γνωρίζετε μοντέρνους ανθρώπους και πάτε κόντρα σε ιδέες και απόψεις που τις θεωρείτε αναχρονιστικές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ευτυχείς στιγμές»

Έρωτα, χαρά και ευχαρίστηση προσφέρει απλόχερα η Σελήνη στον Ταύρο και εσείς αγκαλιάζετε τις ευκαιρίες για απόλαυση με ευθυμία. Ζητήματα εμφάνισης έρχονται στο προσκήνιο και πολλοί από εσάς θα επιδιώξετε να βελτιώσετε το στυλ σας, να επιμεληθείτε το ντύσιμο σας ή να αξιοποιήστε τα χειμερινά σας αξεσουάρ. Στον οικονομικό τομέα εάν βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει τότε κάποιες ευκαιρίες θα αποδειχτούν χρυσοφόρες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Γιαμ - γιαμ»

Εντός του σπιτιού μένετε μέσα και αυτό σας ευχαριστεί καθώς μπορείτε να ευχαριστηθείτε πράγματα που σας έχουν λείψει. Η όρεξη σας θα ανοίξει και νόστιμες λιχουδιές θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας. Ερωτικά αν και φαίνεστε άνετοι υπάρχουν πράγματα που σας απασχολούν αλλά παραμένετε στρείδι. Συγχρόνως σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε ένα επαγγελματικό ή αισθηματικό ξεκίνημα.

ΙΧΘYΕΣ

«20 ευρώ βενζίνη»

Ευχάριστες διαδρομές και όμορφες συζητήσεις περιέχει το Σάββατο σας και έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε κάποιες επαφές για να αυξήσετε τα χρήματα στο ταμείο σας. Φιλικές επαφές σας ευχαριστούν και μαζί με άτομα που έχετε κοινούς στόχους οργανώνετε σχέδια για να περάσετε όμορφα αυτόν τον χειμώνα. Ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια ίσως ανακύψουν ξαφνικά.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved