Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Ιχθύες να σας καλεί να διαγράψετε τα κακώς κείμενα των ημερών και να έρθετε πιο κοντά με τα υψηλά ιδανικά σας. Τα εξάγωνα της με τον Ερμή και τον Ήλιο, ευνοούν στο να πάρετε αποφάσεις και να εξωτερικεύσετε με αυτοπεποίθηση τις προσδοκίες σας. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Κριό ενεργοποιώντας τη ζωντανή και γεμάτη ενέργεια πλευρά του εαυτού σας, η οποία... πετάει τη σκούφια της για ένα νέο ξεκίνημα. Καλή αρχή!

16_jan


ΚΡΙΟΣ

«Φωνή βοώντος»

Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται κατά τις πρωινές ώρες στο προσκήνιο με κάποιους από εσάς να είστε σε θέση να βάλετε τελεία σε κάποια θέματα και εν συνεχεία να κάνετε μια νέα αρχή. Από το απόγευμα έχετε την τάση να είστε πιο αυθόρμητοι και συγχρόνως δυναμικοί. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει ότι άλλοι θα δημιουργήσετε ένα κρυφό δεσμό στο χώρο της δουλειάς και άλλοι θα χρειαστεί να δώσετε τέλος σε μια συνεργασία. Οι γεννημένοι του 1970 θα κάνετε κάποιες συζητήσεις που θα έχουν επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

«Σχέδια»

Σήμερα, πρώτα ασχολείστε με ζητήματα που σχετίζονται με φίλους, γνωστούς και γενικότερα τον κοινωνικό σας περίγυρο και εν συνεχεία αισθάνεστε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε, προκειμένου να κάνετε μια ανασκόπηση των όσων έχουν λάβει χώρα στη ζωή σας αυτές της ημέρες. Θα υπάρχει μια έντονη κρυφή δραστηριότητα ενώ πιθανόν να ασχοληθείτε πιο έντονα με επαγγελματικές υποχρεώσεις και προτάσεις. Οι γεννημένοι του 1975 θα στηρίξετε τις προσπάθειες ενός συνεργάτη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Διλήμματα»

Τα επαγγελματικά ζητήματα σας δημιουργούν μια σύγχυση και πιθανόν να χρειάζεστε χρόνο να σκεφτείτε με καθαρότητα τι είναι καλό να κάνετε. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό το απόγευμα δείχνει ότι θα γίνετε πιο κοινωνικοί και θα παροτρύνετε τα μέλη της παρέας ή της ομάδας σας να ακολουθήσουν μια στρατηγική ή μια πρόταση. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν αναγκαστικές αναπροσαρμογές. Οι γεννημένοι του 1989 θα επιδιώξετε κάποιο ταξίδι ή την έναρξη κάποιων μαθημάτων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Επαφές και διασυνδέσεις»

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες ευνοεί την επικοινωνία με πρόσωπα που μένουν μακριά ή άτομα που σας συνδέει σχέση αγάπης και κατανόησης. Από το απόγευμα θέματα που σχετίζονται με την εργασία ή ανθρώπους που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στη ζωή σας θα ανασύρουν στην επιφάνεια συναισθήματα που μέχρι πρότινος ήταν καλά κρυμμένα. Χωρισμοί, τσακωμοί και ερωτικά σκάνδαλα θα κάνουν την παρουσία τους αισθητή. Οι γεννημένοι του 1984 θα κάνετε κάποιες κινήσεις για να διορθώσετε κάποια λάθη.


ΛΕΩΝ

«Ανάγκη για μεταμόρφωση»

Από τη μια υπάρχουν πράγματα που σας απασχολούν και δεν θα θέλετε να παραδεχτείτε ή να ομολογήσετε σε κανέναν και από την άλλη βάζετε τις ψυχικές σας δυνάμεις στην υπηρεσία της εσωτερικής σας αναμόρφωσης. Ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους ίσως σας αγχώσουν, όμως σύντομα θα αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να βγάλετε κεφάλι και να επικοινωνήσετε με αμεσότητα. Οι γεννημένοι του 1978 θα αισθανθείτε την επιθυμία να διαφυλάξετε τις αρχές σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Δεσμοί και επίδεσμοι»

Η εναλλαγή συναισθημάτων μέσα στις σχέσεις θα είναι διάχυτη σήμερα και πολλοί θα κληθείτε ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες να αποφασίσετε, αν θα ακολουθήσετε τις επιταγές της λογικής ή του συναισθήματος. Η παρουσία από το απόγευμα της Σελήνη στον 8ο οίκο δείχνει ότι θα είστε θετικοί στο να κρατήσετε κάποια μυστικά τόσο για οικονομικά όσο και για συναισθηματικά ζητήματα. Επαγγελματικά θα κάνετε ένα νέο πλάνο. Οι γεννημένοι του 1977 θα ζήσετε με ερωτική κατάσταση μεταξύ λάθους και πάθους.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Όλα καλά και δημιουργικά»

Σήμερα η εργασία μπορεί να αποτελέσει το πεδίο μέσα στο οποίο θα εξωτερικεύσετε την ανάγκη για ομορφιά, αγάπη και ρομαντισμό. Πολύ πιθανόν να μην έχετε μια καθαρή εικόνα για μια συνεργασία ή σχέση για αυτό μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Από το απόγευμα θα έχετε την τάση να γίνετε πιο μαχητικοί και συγχρόνως πιο εκφραστικοί και πολύ πιθανόν μαζί με το ταίρι σας να μοιραστείτε στιγμές ερωτικής έξαψης. Οι γεννημένοι του 1988 θα δείτε τα οικονομικά της οικογένειας σας να αλλάζουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αισθηματική ευτυχία»

Ο έρωτας ρίχνει την πετονιά στη δική σας την καρδιά και η ψαριά είναι πλούσια και όμορφη. Έχετε εύνοια σε αισθηματικά ζητήματα και συγχρόνως μπορείτε να προωθήσετε με επιτυχία ζητήματα που σχετίζονται με παιδιά ή χόμπι. Ο εργασιακός τομέας θα σας απασχολήσει έντονα από το απόγευμα ενώ πολύ πιθανόν ένα θέμα υγείας ενός συγγενικού προσώπου να το δείτε με περισσότερη ενέργεια και διάθεση να δράσετε. Οι γεννημένοι του 1982 μην αναμειγνύετε τα οικονομικά με αδέλφια και γενικότερα κοντινούς συγγενείς.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Προέχουν οι δεσμοί αίματος»

Η οικογένεια και το σπίτι είναι σήμερα η πρώτη σας προτεραιότητα, καθώς αισθάνεστε ότι αν ολοκληρώσετε κάποια ζητήματα που σχετίζονται μαζί τους θα μπορείτε από το απόγευμα να αφήσετε τη δημιουργική σας πλευρά να ξεφαντώσει. Όσοι δεν έχετε ακόμη ταίρι ίσως κάνετε μια γνωριμία που θα φέρει στη ζωή σας τον προγραμματισμό και την τάξη που σας λείπει. Στα οικονομικά σας χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί διαφορετικά το ταμείο θα μείνει μείον. Οι γεννημένοι του 1967 θα ξεπεράσετε μια κρίση στη σχέση σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Πίσω από τις λέξεις»

Σήμερα αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη ευαισθησία κάποια θέματα και συγχρόνως οι κεραίες σας πιάνουν σήματα τόσο σε συναλλαγές και συζητήσεις όσο και κατά τη διάρκεια μετακινήσεων και ραντεβού. Κινήσεις συμπόνιας και αγάπης θα σας κάνουν να αισθανθείτε όμορφα και να κάνετε όμορφες σκέψεις. Από το απόγευμα κάποια προβλήματα στο χώρο του σπιτιού αντιμετωπίζονται άμεσα και γρήγορα. Οι γεννημένοι του 1986 αποφύγετε σπατάλες για συσκευές που δεν χρειάζεστε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Έσοδα – έξοδα»

Όσον αφορά κάποιες οικονομικές υποθέσεις υπάρχει μια αβεβαιότητα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ίσως απαλλαγείτε από ένα άγχος. Η παρουσία της Σελήνη στον 3ο ηλιακό οίκο από το απόγευμα εξασφαλίζει τη δύναμη και τη ενέργεια που χρειάζεστε για κάποιες συζητήσεις, συμφωνίες ή εξόδους. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητα θα αποδειχθούν τα καλύτερα όπλα σας στην αντιμετώπιση ενός αντιπάλου. Οι γεννημένοι του 1956 θα προσφέρετε πολλά σε μια ομάδα ή παρέα.


ΙΧΘYΕΣ

«Με γαλήνια ορμή»

Σήμερα θα επιμεληθείτε την εικόνα και το στυλ σας, ακόμα και αν κάποιοι έχουν την εντύπωση για το αντίθετο. Θα έχετε την τάση να προσφέρετε στους άλλους και πιθανόν κάποιες θυσίες να φαντάζουν η μόνη επιλογή. Ωστόσο είναι σημαντικό να μην κάνετε πράγματα που ξέρετε ότι θα μετανιώσετε. Από το απόγευμα θα δραστηριοποιηθείτε για να αυξήσετε τα έσοδα σας ενώ κάποιες αγορές θα ζωηρέψουν τη διάθεσή σας. Οι γεννημένοι του 1980 θα κάνετε κάποια συζήτηση για την πιθανή ένταξή σας σε μια ομάδα ή χώρο κοινωνική δικτύωσης.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved