Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Η μέρα ανοίγει με τη Σελήνη στο Υδροχόο να θέτει θέμα στις φιλίες, να σας φανερώνει πράγματα που δεν ξέρατε και να αποκαλύπτει μυστικά μικρά ή μεγάλα. Από το μεσημέρι η είσοδος της στους Ιχθύες δίνει έμφαση σε ενδιαφέροντα που συνδέονται με αγάπη, φιλανθρωπία και ψυχολογία και συγχρόνως σας βάζει γρίφους ή σας ωθεί να βρείτε τρόπους για να ξεφύγετε από τις έγνοιες της καθημερινότητας, με κύριο όπλο την ονειροπόληση ή το διαλογισμό. Επιπλέον, η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ενώ σε καθαρά πρακτικό επίπεδο δείχνει, ψέματα, παραπλανήσεις αλλά και θαύματα.

14_jan
















ΚΡΙΟΣ

«Φως στο τούνελ»

Σήμερα, έχετε την τάση να αφεθείτε σε κάποιες καταστάσεις ή να δώσετε προτεραιότητα σε ενδιαφέροντα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από ένα αδιέξοδο. Πολύ πιθανόν να φανταστείτε το φινάλε μια υπόθεσης ή να πείτε αντίο σε ένα πρόσωπο. Θα έχετε την τάση να επιμείνετε για κάποιες δραστηριότητες που σχετίζονται με ένα σύλλογο, λέσχη ή ομάδα. Συγχρόνως, στον επαγγελματικό τομέα θα βάλετε κάποιες διαχωριστικές γραμμές. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως μετανιώσετε για κάποια ευκαιρία που αφήσατε να πάει χαμένη.


ΤΑΥΡΟΣ

«Αμφιβολία»

Πολύ πιθανόν κάποιοι φίλοι να συμβάλουν θετικά στη ψυχολογία σας ενώ κάποιοι στόχοι σας είναι ακαθόριστοι και αυτό σήμερα μπορεί να αποτελέσει αιτία για να μην είστε σίγουροι τι θέλετε να κάνετε. Επαγγελματικά, παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα αρπάξετε από τα μαλλιά και συγχρόνως θα αυξήσουν είτε τη δημοτικότητα είτε την κοινωνικότητα σας. Ένα ταξίδι θα ανανεώσει τη σχέση σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα κάνετε κάτι πρωτοποριακό.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Διφορούμενοι»

Ο υποκειμενισμός είναι διάχυτος και αυτό μπορεί να συμβάλει τόσο θετικά όσο και αρνητικά ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Κάποιοι θα ερμηνεύσετε μια συμπεριφορά ως αφελείς, όμως τα πράγματα μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά από ότι δείχνουν. Ζητήματα που σχετίζονται με εφορίες, τράπεζες και γενικότερα οικονομικές υποχρεώσεις μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη. Οι γεννημένοι του 1964 θα αντιδράσετε σε μια ιδέα του συντρόφου σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αόρατοι»

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες αισθάνεστε ότι σας δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους ενώ οι διαισθητικές σας κεραίες πιάνουν πράγματα που αιωρούνται μεταξύ εσάς και κάποιου άλλου προσώπου. Συγχρόνως θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με κάτι που σχετίζεται με τη διδασκαλία, τον πολιτισμό ή το εξωτερικό. Η σχέση με ένα πρόσωπο ηλικιακά μεγαλύτερο θα σας ζορίσει. Οι γεννημένοι του 1973 θα έχετε καθυστερήσεις σε ζητήματα συμφωνιών.


ΛΕΩΝ

«Ίσως ναι ίσως όχι»

Κάποιες ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα ίσως είναι μεταμφιεσμένες παγίδες για αυτό σήμερα ας είστε προσεκτικοί όσον αφορά σε ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές συναλλαγές με τρίτους. Επιπλέον, ίσως διαισθανθείτε ένα ενδιαφέρον από άτομο που προτιμά το ρόλο του κρυφού θαυμαστή. Με τον Άρη στον έβδομο μια συνεργασία μπορεί να ξεκινήσει ή να τελειώσει. Σε κάθε περίπτωση μην ξύνετε τα νύχια σας για καυγά. Οι γεννημένοι του 1955 θα είστε δύσπιστοι στα επιχειρήματα κάποιων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Βγάλτε ή βάλτε γυαλιά»

Αν και είστε παιδιά της λογικής δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον έρωτα και έτσι σήμερα ίσως εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο ή ωραιοποιήσετε μια κατάσταση. Σχέσεις με πελάτες, συνεργάτες και αντιπάλους ίσως σας παρασύρουν σε κάποιο λάθος. Στον επαγγελματικό τομέα δίνετε πολύ ενέργεια και συγχρόνως ίσως έχετε την υποστήριξη κάποιου φίλου ή γνωστού. Δώστε χρόνο στα παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1971 θα αψηφήσετε κάποιον κίνδυνο.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Όνειρο θερινής νυκτός»

Σε θέματα που σχετίζονται με τη διατροφή ή την σωματική σας κατάσταση ίσως ακολουθείτε μια στάση που δεν αποδίδει ενώ ζητήματα που σχετίζονται με καθαριότητα, τακτοποίηση και τάξη ίσως τα αμελήσετε. Πολύ πιθανόν ένας νέος έρωτας να μπει στη ζωή σας ενώ αλλαγές που σχετίζονται με τον τόπο ή το χώρο κατοικίας σας θα συμβάλλουν στον να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή αρμοδιότητες. Οι γεννημένοι του 1969 θα εργαστείτε σε κάτι που έχετε εμπειρία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Στα πάνω σας»

Με τη Σελήνη στον 5ο ο έρωτας αποτελεί την ιδανική διέξοδο από το άγχος και τα προβλήματα ενώ δημιουργικές προτάσεις σας φτιάχνουν το κέφι και τη διάθεση. Πολύ πιθανόν να ψαρέψετε ένα αγαπημένο πρόσωπο για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει ενώ κάποιοι θα ασχοληθείτε με ένα όνειρό σας. Επαφές με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς ίσως σας προβληματίσουν, ιδιαίτερα αν συνδέεστε μαζί τους επαγγελματικά. Οι γεννημένοι του 1974 θα έχετε τύχη σε κάποια κλήρωση.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Οικογενειακός εφιάλτης»

Σήμερα, θέματα που σχετίζονται με τους γονείς ή μέλη της οικογένειας σας ίσως σας μπερδέψουν, σας απογοητεύσουν ή απλά σας αφήσουν αδιάφορους. Κάποιοι θα έχετε την τάση να δημιουργήσετε ένα όμορφο κλίμα στο σπιτικό σας ενώ το φαγητό ή μαγειρική μπορεί να αποτελέσει μια δημιουργική ασχολία. Κάποια απρόοπτα γεγονότα ίσως αποτελέσουν αιτία για να αλλάξετε γνώμη για κάποιους γείτονες. Οι γεννημένοι του 1977 θα λάβετε ένα δέμα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Αγγελιοφόροι»

Σήμερα, έχετε την τάση είτε να ξεχνιέστε είτε να χρησιμοποιείτε τη διαίσθησή σας για να λύσετε κάποιες περίεργες υποθέσεις. Μετακινήσεις και ειδήσεις ίσως σας δώσουν ελπίδα ή φέρουν στην επιφάνεια την αχίλλειο πτέρνα σας. Μαζί με άλλους ίσως ξεκινήσετε ή συμμετάσχετε σε κάτι πρωτοποριακό με κίνητρο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Επιπλέον, θα αισθανθείτε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για τους στόχους σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Το έξυπνο πουλί από το μύτη πιάνεται»

Είτε κάποια χρήματα σας λείπουν είτε δεν ξέρετε πώς να τα κατανείμετε σωστά. Κάποιο ψέμα θα το πιάσετε στον αέρα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθείτε συναισθηματικά από κάποιον, χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει εμφανές. Πολύ πιθανόν κάποια θέματα δουλειάς να σας προβληματίζουν, όμως είτε δεν λέτε τίποτα για αυτά είτε τα πρόσωπα με τα οποία τα συζητάτε είναι της εμπιστοσύνης σας. Οι γεννημένοι του 1967 θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.


ΙΧΘYΕΣ

«Ρευστοί»

Κάποιες καταστάσεις αποτελούν φαύλο κύκλο και άλλες πηγές ευτυχίας αλλά σήμερα ίσως δυσκολευτείτε να ξεχωρίσετε τις μεν από τις δε. Θα αξιοποιήσετε τη φαντασία και τα συναισθήματά σας για να φτιάξετε κάτι ενώ η ηρεμία σας θα συμβάλλει θετικά σε κάποιους στόχους σας. Μαζί με άλλους θα προετοιμάσετε μια κίνηση που όμως απαιτεί ομαδική εργασία και αλτρουισμό για να επιτύχει. Οι γεννημένοι του 1964 θα ασχοληθείτε με την ποίηση, τη ζωγραφική ή κάποια άλλη τέχνη.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved