Τετάρτη 31 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 59' 16" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 26° 10' 43" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 15° 29' 16" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 16' 33" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 06° 21' 15" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 19' 50" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 58' 20" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 11' 03" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 26' 29" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 40" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 37' 14" ΤΑΥΡΟΣ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/1

 από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

  

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο το πιθανότερο είναι η Κυριακή να είναι μια μέρα που θα πρωτοτυπήσετε και θα εφαρμόσετε νέες μεθόδους και... ακραιφνείς ή εξτρεμιστικές ιδέες. Ενδιαφέροντα που συνδέονται με φιλίες, συλλογικές δράσεις, κοινωνικές δραστηριότητες και τεχνολογικές ή ερευνητικές ενασχολήσεις θα σας ελκύσουν έντονα και θα σας ωθήσουν να ανακαλύψετε ή να αμφισβητήσετε τις μέχρι τώρα γνώσεις σας. Κάποιοι θα συγκρουστείτε με την καθεστηκυία τάξη και κάθε μορφή συντηρητισμού ενώ σε ανάλογο μήκος κύματος, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δείχνει ότι τόσο τα αισθηματικά σας όσο και τα οικονομικά θα πάνε κόντρα στους νόμους και τους κανόνες, φέρνοντας τα πάνω κάτω.


 


13_jan 

 

 

ΚΡΙΟΣ 

«Κόντρα»

Σήμερα, είστε απρόβλεπτοι και έχετε την τάση να διαφοροποιηθείτε από τις απόψεις ή τις ιδέες των πολλών. Ίσως μια ιδεολογία ανακαλύψετε ότι δεν σας εκφράζει πια ή θα είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή από μια ομάδα ανθρώπων. Ομαδικές συναντήσεις θα έχουν την τιμητική τους ενώ οικονομικά ίσως βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Επιπλέον, ακούσια ή εκούσια θα δώσετε μια διαφορετική εικόνα στους άλλους από αυτό που πραγματικά είστε.


 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

«Ως εδώ»

Σήμερα, θα πειραματιστείτε με ενδιαφέροντα που αφορούν την εργασία σας ή με κάποιο τρόπο συνδέονται με το κοινωνικό σας προφίλ. Ίσως σας φανερωθούν πράγματα που αγνοούσαστε σχετικά με άτομα μεγαλύτερα ηλικιακά ή ιεραρχικά ενώ ίσως υψώσετε το ανάστημα σας σε πρόσωπα που θέλουν να σας εποπτεύουν. Η αισθηματική ζωή μπορεί να επηρεαστεί από γεγονότα που έχουν συμβεί στο παρελθόν.


 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

«Ιδιορρυθμία»

Η επικοινωνία με τους άλλους ίσως ξεφύγει από τα συνήθη όρια ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα για κάποιες πληροφορίες. Πολύ πιθανόν κάποια ιδέα σας να θεωρηθεί ιδιαίτερα προοδευτική από κάποιους και να αισθανθείτε ότι χρειάζεται να αμυνθείτε για τα πιστεύω σας. Συγχρόνως η κλεψύδρα θα αδειάσει όσον αφορά στο χρόνο που έχετε να επιλύσετε κάποια οικονομικά, ερωτικά ή μυστικά θέματα.


 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

«Όλα στη φόρα»

Τη σημερινή μέρα θα ανακαλύψετε πράγματα που αφορούν την αισθηματική ζωή και συγχρόνως θα πρωτοτυπήσετε όσον αφορά οικονομικά ζητήματα. Πολύ πιθανόν να φανείτε αιρετικοί και προκλητικοί όμως δεν θα το βάλετε κάτω. Ενδέχεται να υπάρχει κάποια αντιπαράθεση με άτομο ηλικιωμένο ή πρόσωπο που θεωρεί τον εαυτό του θεματοφύλακα της τάξης. Ίσως κάποιες μετακινήσεις να επηρεάσουν θετικά τα επαγγελματικά σας.


 

 

 

 

ΛΕΩΝ 

«Δεν ταιριάζετε σου λέω»

Με τη Σελήνη και τον Άρη στον Υδροχόο έχετε την τάση να προχωρήσετε σε ένα ανταρτοπόλεμο, ιδιαίτερα σε σχέσεις που αισθάνεστε πως καταστρατηγούν τα θέλω ή τις επιθυμίες σας. Κάποιοι θα σπάσετε κάτι παλιό για να δημιουργήσετε κάτι νέο ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι αντιδράσεις των άλλων θα είναι απρόβλεπτες. Από την άλλη, νιώθετε την ανάγκη να φέρετε μια τάξη σε ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας.


 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χωρίς πρόγραμμα»

Πολύ πιθανόν ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη δουλειά σας, πρακτικό ή τη λειτουργία μιας συσκευής να αλλάξει άρδην τα σχέδιά σας και να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τελείως διαφορετικά πράγματα από ό, τι θα θέλατε ή ελπίζατε σήμερα. Συγχρόνως ίσως σε θέματα διατροφής επιδείξετε μια αντιφατική ή ριζοσπαστική στάση ενώ κάποιοι θα επιδιώξετε να ασχοληθείτε με ένα ομαδικό άθλημα.


 

 

 

 

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

«Μπροστά»

Σήμερα, η διασκέδαση που επιλέγετε συνδυάζει τη διανόηση, την κίνηση και την τρέλα ενώ θα έχετε την τάση να απολαύσετε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ασχολίες που σας ευχαριστούν ή σας αρέσουν. Στον αισθηματικό τομέα, θα πρωτοτυπήσετε και συγχρόνως θα φανερώσετε και κάποια ταλέντα ή χαρίσματα σας που είτε εσείς γνωρίζατε. Στο χώρο της σπιτιού θα κυριαρχεί η λογική και η τάξη.


 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Οικογενειακή παρωδία»

Σήμερα, το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σε πρόσωπα της οικογένειάς σας και πιθανόν στην συμπεριφορά κάποιων εξ αυτών που πιθανόν να τη βρείτε εκκεντρική. Απρόβλεπτα γεγονότα θα αλλάξουν κάποιες δραστηριότητες που είχατε σχεδιάσει μαζί με φίλους ενώ κάποιοι από εσάς είτε θα φιλοξενήσετε κόσμο είτε θα επισκεφτείτε κάποια γιαγιά ή ηλικιωμένο πρόσωπο. Ερωτικά ίσως υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές εκπλήξεις.


 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

«Εκτός της σφαίρας αντίληψης σας»

Μαζί με πρόσωπα που σας περιβάλλουν θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεσκάσετε ή να μάθετε πράγματα που αγνοούσατε. Επιπλέον, κάποιες μετακινήσεις ίσως διαφοροποιηθούν από κάποια απρόοπτα ή ξαφνικά μηνύματα. Πολύ πιθανόν ένας χωρισμός ή αποχωρισμός να αποτελέσει αφορμή για να ζητήσετε ή να δώσετε συναισθηματική στήριξη.


 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

«Μεγάλες διαστάσεις»

Σήμερα, δεν θέλετε οι άλλοι να ορίσουν τι και πώς θα κάνετε, όμως ίσως αυτό αποδειχθεί μια επιθυμία που δεν θα πραγματοποιηθεί. Πολύ πιθανόν να έχετε κάποια συναισθηματικά πάνω – κάτω ως αποτέλεσμα συμπεριφορών που θα τις κρίνετε ανάρμοστες ή απαράδεκτες. Στον αισθηματικό τομέα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τίποτα και ότι κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο σας.


 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

«Κάτι νέο»

Σήμερα, είναι μια μέρα ανακάλυψης που αφορά προσωπικές επιδιώξεις και προσδοκίες και δημιουργικές εκφάνσεις της προσωπικότητας σας. Ίσως δώσετε τέλος σε μια κατάσταση που νιώθετε ότι σας περιόριζε ή δεν σας έδινε το χώρο που χρειαζόσασταν. Το παρασκήνιο θα είναι έντονο όμως αυτό δεν θα σας λυγίσει, αντίθετα θα σας πεισμώσει και συγχρόνως θα σας ωθήσει να αντιδράσετε τελείως διαφορετικά από ό, τι κάποιοι πιστεύουν πως θα κάνετε.


 

 

 

ΙΧΘYΕΣ 

«Απίστευτο»

Θέλετε να βοηθήσετε πρόσωπα που πιστεύετε ότι χρειάζονται τη συμβολή σας όμως ίσως κάποιες υποχρεώσεις δεν θα σας το επιτρέψουν και αυτό μπορεί να επιφέρει μια συναισθηματική ή εσωτερική σύγκρουση. Επιπλέον, ίσως κάποιος φίλος δείξει μια στάση πραγματικά αλλοπρόσαλλη ή αδιάφορη προς το πρόσωπό σας, γεγονός που μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις να απομακρυνθείτε από κοντά του.


 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved