Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου εξακολουθεί να θέτει ως προτεραιότητα την παροχή υπηρεσιών προς κάθε κατεύθυνση αλλά και θέματα σχετικά με την οργάνωση, ταξινόμηση ή διόρθωση μιας κατάστασης. Ωστόσο, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό προμηνύει προβλήματα με υπολογιστές, μηχανές και γενικότερα μπλοκαρίσματα τύπου «μπαμ και κάτω». Συγχρόνως ίσως υπάρχει ένταση στην επικοινωνία και νευρικότητα στις κινήσεις, ενώ μπαίνουν στο πρόγραμμα κάθε λογής απρόοπτα κι εκπλήξεις.


3_jan


ΚΡΙΟΣ

«Πάμε μπρός»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου μπαίνετε σε ρυθμούς εργασίας και συγχρόνως νιώθετε την ανάγκη να ασκηθείτε ή να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που προάγουν την υγεία. Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο προμηνύει εντάσεις με φίλους ή με μέλη κάποια ομάδας ή παρέας στην οποία ανήκετε. Θετικά νέα έρχονται από άτομα που είναι ιδιαιτέρως προσεκτικά στις κινήσεις τους.


ΤΑΥΡΟΣ

«Όπα»

Ένα χόμπι ή μια δημιουργική ενασχόληση μπορεί να σας κλέψει την καρδιά και να μην θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο παρά μόνο με αυτή. Συγχρόνως, κάποιοι θα βγείτε, θα πάτε θέατρο, σινεμά ή θα βρεθείτε σε κάποια μουσική σκηνή. Πολύ πιθανόν να έρθετε πιο κοντά με συγγενείς εξ αγχιστείας ή πρόσωπα που σπουδάζουν ή διδάσκουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μια πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς»

Είστε καλοί στο να συνδέετε τους ανθρώπους και τα στοιχεία που έχετε αλλά σε καμία περίπτωση δεν χαίρεστε τις δουλειές του σπιτιού. Πολύ πιθανόν, να προσπαθήσετε να ξεφορτωθείτε κάποιες τέτοιες εργασίες «χώνοντας» κάποιον άλλο. Ένα κομμάτι της ερωτικής σας ζωής το κρατάτε μυστικό και έχει αρχίσει να υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από αυτό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Εκτός»

Δεν χορταίνετε να βγαίνετε έξω, να μιλάτε και να διευθετείτε υποθέσεις που το θέλουν το τρεξιματάκι τους. Ίσως συναντηθείτε με κάποιους κοντινούς συγγενείς ενώ κάποιοι θα αφιερώσετε χρόνο σε νεαρά πρόσωπα. Μαζί με το σύντροφο θα περάσετε όμορφο χρόνο και συγχρόνως θα πάρετε αποφάσεις για ζητήματα που σχετίζονται με φορολογικά ή οικονομικά θέματα.


ΛΕΩΝ

«Σε καλή μεριά»

Το μυαλό έχει γίνει σαν μια αριθμομηχανή που προσθέτει, αφαιρεί και στρογγυλοποιεί, προκειμένου να κάνετε έναν όσο γίνεται πιο καλό οικονομικό προϋπολογισμό. Πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε κάποια συμφωνία ή να διαλύσετε κάποια συνεργασία με ένα πρόσωπο κάπως «φευγάτο». Στο χώρο της εργασίας υπάρχουν ευκαιρίες ανάδειξης των ταλέντων σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χαρά και εργασία»

Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να επανακτήσετε κάποιες επαφές σας και συγχρόνως να ταξινομήσετε κάποιες υποθέσεις πολύ προσωπικές σας. Ο έρωτας σας χαμογελά ενώ ταξίδια, εκδρομές και βόλτες σας βάζουν και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ και των ερωτικών γνωριμιών. Στον τομέα της εργασίας υπάρχει έντονη κινητικότητα και πολλοί θα αισθανθείτε ότι τρέχετε και δεν προλαβαίνετε.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Συμπόνια»

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί δραστηριότητες που δεν θέλουν κόπο αλλά τρόπο. Συνάμα, ίσως κάνετε κάποιες επισκέψεις σε άτομα που νοσούν ή υποφέρουν από κάτι. Στον χώρο του σπιτιού υπάρχει περισσότερη αρμονία και συγχρόνως καλύτερη επικοινωνία. Ο έρωτας σας ανανεώνει και νιώθετε σαν πουλί έτοιμο να πετάξει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πες ναι»

Οι φίλοι σας αναζητούν και σας κάνουν προτάσεις που σας φέρνουν προ τετελεσμένου. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σας ενώ θα έχετε την τάση να βάλετε στο μικροσκόπιο τα ελαττώματα κάποιων γνωστών σας. Εν τω μεταξύ ο χώρος του σπιτιού θυμίζει πεδίο μάχης, εξαιτίας μιας ανακατωσούρας που σχετίζεται είτε με ένα θέμα υγείας είτε με ένα ζήτημα εργασίας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Μεθοδικά»

Με αργές αλλά καλά σχεδιασμένες κινήσεις ενεργείτε σήμερα στον επαγγελματικό τομέα και αυτό αποδίδει. Ίσως υπάρχουν κάποιες γκρίνιες από άτομα που έχουν την ευθύνη μιας δουλειάς, όμως θα δείξετε καλή διάθεση και τέλος καλά όλα καλά. Πολύ πιθανόν, να λάβετε κάποιο δέμα ή μήνυμα που θα σας ευχαριστήσει ενώ θα έχετε την ανάγκη να κάνετε κάποιο δώρο σε πρόσωπο που αγαπάτε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Κοίτα να δεις»

Ζητήματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης έρχονται στο προσκήνιο και σας δίνεται η δυνατότητα να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Συγχρόνως, θα έχετε εύνοια σε ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τις ξένες γλώσσες ή θα δεχτείτε κάποια ευεργεσία από ένα σχολαστικό πρόσωπο. Κάποια παράπονα ίσως σας κάνουν κάπως μουρτζούφληδες απέναντι στο σύντροφο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μεταξύ μας»

Τα οικονομικά ζητήματα απαιτούν από εσάς να βρείτε λύσεις που πιθανόν δεν έχετε ή να ψάξετε μέχρι να βρείτε. Συγχρόνως, σας ελκύουν ζητήματα έρευνας, ψυχολογίας και πολύπλοκων ζητημάτων. Ένα άτομο ισχύος ή κύρους ίσως σας εμπιστευθεί ένα σημαντικό πρόβλημα του και σας ζητήσει πέρα από την εχεμύθεια σας και τη συμβολή σας.


ΙΧΘYΕΣ

«Έτσι έ;»

Σήμερα, δίνετε μεγάλη σημασία στην άποψη των άλλων και έχετε την τάση να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας όσα κριτικάρουν, επιδοκιμάζουν ή αποδοκιμάζουν. Παράλληλα, ίσως κριθεί σκόπιμο να συνεργαστείτε με κάποιο άτομο για τη διεκπεραίωση κάποιας εργασίας. Πολύ πιθανόν να σκεφτείτε το ενδεχόμενο κάποια μετακόμισης ή μετοίκησης σε άλλο μέρος.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved