Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/1

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/1

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Καλή χρονιά, χαρούμενη, χρυσή Πρωτοχρονιά!

Το νέο έτος ξεκινά λαμπερά, γιορτινά και χαρούμενα με τη Σελήνη στο Λέοντα να... ανάβει όλα τα φώτα, τα λαμπιόνια και τα αστέρια, προκειμένου να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με χαρά και ευθυμία. Από το απόγευμα, η Σελήνη εισέρχεται στον πρακτικό ζώδιο της Παρθένου και σιγά – σιγά μπαίνετε σε μια διαδικασία ανάλυσης του «τι, πώς και γιατί» αλλά και στο... συμμάζεμα των όσων προηγήθηκαν!


1_jan








ΚΡΙΟΣ

«Έλα στο πάρτι»

Υποδέχεστε το νέο έτος, φορώντας τα γιορτινά σας και με χαρούμενη διάθεση. Πολλοί θα βγείτε έξω, θα διασκεδάσετε, θα παίξετε και θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Από το απόγευμα, ίσως θελήσετε να κάνετε ένα πρόγραμμα για την αυριανή μέρα ενώ πολύ πιθανόν να διαμορφώσετε ένα νέο διαιτολόγιο. Επαφές με άτομα που μένουν μακριά ή ταξιδεύουν θα σας δώσουν χαρά.


ΤΑΥΡΟΣ

«Κόπιασε στο σπιτικό μας»

Η καινούργια χρονιά σας βρίσκει στο σπίτι, με οικεία πρόσωπα, γιορτινό φαγητό και σπιτικές λιχουδιές. Η διάθεση είναι λαμπερή, χαρούμενη και νιώθετε ευτυχία και γαλήνη. Από το απόγευμα, θα δώσετε περισσότερη έμφαση σε ευχάριστες δραστηριότητες, ερωτικά ρομάντζα και δημιουργικές ασχολίες. Ο Δίας στο δεύτερο οίκο υπόσχεται δώρα και χρήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μ' ακούς;»

Στο τηλέφωνο, σταθερό και κινητό καλωσορίζετε το 2013, ανταλλάσοντας όμορφες ευχές και ερωτικές κουβέντες. Πολύ πιθανόν να έχετε κανονίσει μια έξοδο, μια βόλτα μαζί με κοντινά πρόσωπα που θα ομορφύνει την μέρα σας. Από το απόγευμα, μαζεύεστε στο πατρικό, συναντάτε γονείς, συγγενείς ή απλά κάνετε μια αποτοξίνωση από όλους στην αγαπημένη σας γωνιά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αφθονία»

Με ένα καλάθι δώρα στην αγκαλιά ανοίγετε την πόρτα στο νέο έτος που σας δίνει άφθονη αγάπη και σας υπόσχεται ευημερία και χαρά. Από το απόγευμα, θα έχετε την τάση να επικοινωνήσετε με προσφιλή σας πρόσωπα, να βγείτε κάποια βόλτα ή να πιάσετε κουβεντούλα στο τηλέφωνο. Μαζί με το ταίρι σας ίσως ασχοληθείτε με κάποια καθιερωμένη συνήθειά σας.


ΛΕΩΝ

«Ευτυχισμένο το 2013»

Λαμπεροί, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι χαμογελάτε στη νέα χρονιά και αισθάνεστε δυνατοί, ακμαίοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Από το απόγευμα, νιώθετε έντονα την ανάγκη να φτιάξετε μια λίστα με το τι θέλετε να προσφέρετε και τι επιθυμείτε να λάβετε το 2013. Επιπλέον, θα κάνετε πράγματα που σας προσφέρουν συναισθηματική ικανοποίηση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πάει ο παλιός ο χρόνος»

Πως και πως περιμένατε να φύγει το 2012 και να χαράξει το νέο έτος που υπόσχεται ελπίδα και χαρά. Η Σελήνη το απόγευμα στο δικό σας ζώδιο δείχνει την ανάγκη να γίνετε πιο σχολαστικοί σε κάποιες δραστηριότητες και συγχρόνως να καθαρίσετε τη ζωή σας από τα απομεινάρια του παρελθόντος. Οι πλανήτες στον Αιγόκερω προμηνύουν μια εποχή που η διασκέδαση θα μπει και πάλι στη ζωή σας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Γκλιν, γκλόν»

Λάμπετε από ευτυχία και με χαρά διαπιστώνετε πόσοι στόχοι σας πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2012. Το νέο έτος ανοίγεται μπροστά σας με μια ακόρεστη επιθυμία για γνώση, ταξίδια και διεύρυνση των σχέσεων σας. Το βράδυ ίσως νιώσετε την ανάγκη να κοιμηθείτε νωρίς, να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με κάτι που σας ηρεμεί και συγχρόνως σας κάνει να νιώθετε καλά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Στην αίθουσα του θρόνου»

Σήμερα, αισθάνεστε ότι φοράτε την κορώνα και κρατάτε το σκήπτρο του βασιλιά και αυτό γιατί, παρά τις δυσκολίες και τις απώλειες που έφερε το 2012, συνεχίζετε να είστε κύριοι του εαυτού και της ζωής σας. Από το βράδυ, θα θελήσετε να δείτε πιο λεπτομερώς κάποιους στόχους σας και πιθανόν να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και άτομα που μοιράζεστε κοινές ιδέες.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Στο πνεύμα της ημέρας»

Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται και επικοινωνούν με έναν τρόπο που επιτρέπει στην πνευματικότητα να ξεχωρίσει και να διαπρέψει. Συγχρόνως, επαφές με άτομα εγκεφαλικά, πρακτικά ή διανοούμενα μπορεί σήμερα να σας δώσουν την αίσθηση ότι κάνετε κάτι που συμβάλλει στην πρόοδό σας ως άτομο και ως προσωπικότητα. Οι πλανήτες στον Αιγόκερω υπόσχονται οικονομική ανάταση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Φως»

Μέσα στην ψυχή σας η φλόγα της ελπίδας και της δημιουργίας είναι αναμμένη και αυτό για εσάς σημαίνει πολλά. Θα έχετε την τάση να κάνετε πράγματα που θα σας ευφραίνουν ενώ από το απόγευμα θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία με τους άλλους και πιθανόν την ανταλλαγή κάποιων γνώσεων. Οι πλανήτες στο δικό σας ζώδιο εγκαινιάζουν έναν νέο κύκλο πραγμάτων.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μαζί με άλλους»

Σας αρέσει να περιστοιχίζεστε από αστέρια και ανθρώπους που μαζί τους νιώθετε ότι η ζωή είναι όμορφη, ευχάριστη και δημιουργική. Πολύ πιθανόν, να έχετε τη διάθεση προς το βραδάκι να ασχοληθείτε με ζητήματα που απαιτούν βαθιά ανάλυση ή την απλή και απέριττη λειτουργία του ενστίκτου σας. Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο προμηνύεται ότι θα είστε το πρόσωπο που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή των άλλων.


ΙΧΘYΕΣ

«Τι ωραία που θα ήταν»

Σήμερα, πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, ονειρεύεστε και οραματίζεστε τη θετική εξέλιξη γεγονότων που συνδέονται με την εργασία, την υγεία και την καθημερινή ζωή. Ίσως επιδιώξετε από το απόγευμα να «νοικοκυρέψετε» τις σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που είναι καθαρά γήινα, πρακτικά και μετρημένα. Ευτυχείς στιγμές θα περάσετε με φίλους και γνωστούς.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved