Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/12

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων είστε ακόμα στο πνεύμα του κεφιού και ενός ατελείωτου σούρτα – φέρτα και μπίρι – μπίρι που δεν έχει σταματημό. Τα τηλέφωνα χτυπάνε σαν τρελά και τα μηνύματα μεταφέρουν ευχές, στιχάκια, μαντινάδες και λεξούλες που παίζουν με τη διπλή σημασία ή έννοια τους. Χέρι – χέρι με τη χαρά και την φλυαρία η ώρα περνά χωρίς να το καταλάβετε. Από το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και σας ωθεί να μαζευτείτε σπίτι, να μαζευτείτε γύρω από το τζάκι οικογενειακώς και να ανοίξετε το άλμπουμ της ζεστασιάς και της θαλπωρής.



27_dec





ΚΡΙΟΣ

«Γύρω – γύρω»

Ίσως παίρνετε το εισιτήριο της επιστροφής ή επικυρώνετε κάποια συνάντηση για χάρη της οποίας θα χρειαστεί να μετακινηθείτε με το όχημα σας ή με κάποιο άλλο μέσο. Συγχρόνως είστε ευέλικτοι, ετοιμόλογοι και κεφάτοι. Η επικοινωνία ανοίγει πανιά για κάτι νέο που θα κάνετε με αισιοδοξία και πίστη. Πολύ πιθανόν να γίνετε πιο μαχητικοί για ζητήματα που σχετίζονται με την παρέα ή την ομάδα σας.


ΤΑΥΡΟΣ

«Τρεχαλητό»

Ο νους σας κατακλύζεται από «ίσως» και «μήπως» γύρω από ζητήματα που αφορούν τόσο τα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σας. Πολύ πιθανόν να έχετε κάποιες ιδέες που θα δοκιμάσετε να τις εξαργυρώσετε σε χρήμα. Συγχρόνως ο αγγελιοφόρος της ψυχής σας θα σας ψιθυρίζει τα μηνύματα της. Ερωτικά τετ – α- τετ , μυστικές επαφές και εσωτερικές αναζητήσεις ευνοούνται. Οι γεννημένοι του 1971 θα ζαλιστείτε από ένα «ζουζούνι».


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Παρουσιαστής ειδήσεων ή gossip news»

Φτερό στον άνεμο με μια γλώσσα ροδάνι είστε σήμερα. Δεν κάθεστε πουθενά για πολύ, ενώ δεν αφήνετε άνθρωπο να σταυρώσει κουβέντα. Βέβαια, σε πολλές περιπτώσεις, αν δεν ήσασταν εσείς να ανοίξετε συζήτηση θα ήταν όλοι «στη μούγκα». Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, βόλτες, ταξίδια, συμφωνίες, συμβόλαια και διακανονισμούς και δεν τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Οι γεννημένοι του 1956 θα αισθανθείτε έντονα την επιθυμία να πολεμήσετε για ένα πιστεύω σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Προσοχή στην αντιγραφή»

Με τη Σελήνη στους Διδύμους μέχρι το βράδυ γράφετε και σβήνετε ονόματα και καταστάσεις από την ατζέντα της καρδιά σας, ενώ αισθάνεστε ότι οι σκέψεις στο μυαλό σας έχουν γίνει ένας... αχταρμάς, από τον οποίο δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη. Επιπλέον, θα προτιμήσετε να πάτε κάπου με λίγο κόσμο, όμως ακόμα και αν είστε με πολύ κόσμο θα νιώθετε μόνοι. Οι γεννημένοι του 1975 θα επικεντρωθείτε περισσότερο σε οικονομικές υποχρεώσεις.


ΛΕΩΝ

«Το ξέρω, και αυτό το ξέρω»

Στην παρέα σας φυσάει αεράκι ανανέωσης και νέων πρόσωπων και αυτό σας δίνει χαρά και κέφι. Θα έχετε την τάση να παίξετε κάποια ομαδικά παιχνίδια στα οποία μαντέψτε ποιος θα έχει το ρόλο του φωτεινού παντογνώστη! Αν και λόγω των ημερών μπορείτε να πασπαλιστείτε με λίγη ταπεινότητα, αν είναι αληθινή και αυθεντική, έχει και αυτή την λάμψη της. Οι γεννημένοι του 1956 θα πάρετε φόρα σε ζητήματα σχέσεων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πνιγμένοι στη δουλειά»

Έχει πέσει δουλειά και όπου και αν κοιτάξετε υπάρχει χαρτούρα, ημερομηνίες παράδοσης και ρολόγια που σας υπενθυμίζουν τι ώρα είναι. Συγχρόνως, είναι απαραίτητες και κάποιες χαιρετούρες ή συναντήσεις με τα αφεντικά, τους προϊσταμένους ή γενικότερα τους ανωτέρους σας. Η λογική έχει τα ηνία της ημέρας σας και αυτό σας επιτρέπει να είστε στα high σας. Οι γεννημένοι του 1961 θα αποστομώσετε κάποιες κακές γλώσσες.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Νοητικά ταξίδια»

Με ένα χάρτη στο χέρι είστε σήμερα, καθώς ταξιδεύετε στα άγνωστα μονοπάτια της περιπέτειας, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε αρκετά χιλιόμετρα μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε τον ξεναγό σε ένα φίλο ή άλλο πρόσωπο που έρχεται από μακριά, ενώ πολλοί θα καθοδηγήσετε τους άλλους με το πνεύμα σας και τη φιλοσοφία ζωής σας. Οι γεννημένοι του 1980 θα πάτε κόντρα στο ρεύμα της εποχής.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Έφτασεεε...»

Με τη Σελήνη στους Διδύμους άλλοι θα ανοίξετε κάποια συζήτηση για υπαρξιακά θέματα και άλλοι θα ανοίξετε δρόμο στον έρωτα, αν είναι και μυστικός ακόμα καλύτερα. Συγχρόνως θα έχετε την τάση να μετακινηθείτε για να κάνετε κάποια χάρη, να παραδώσετε ένα δέμα ή απλά να βρεθείτε με άτομα που η παρουσία τους είναι χαρά ζωής. Οι γεννημένοι του 1961 θα νιώσετε πολύ δυνατοί.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Παίζουμε;»

Αναρίθμητα είναι τα κουίζ όσον αφορά τις σχέσεις σας και εσείς σαν καλός παίχτης δέχεστε την πρόκληση να δοκιμάσετε να απαντήσετε. Πολύ πιθανόν να επηρεάσετε τους άλλους με τη γνώμη, τις ιδέες ή τις απόψεις σας ενώ συγχρόνως θα έχετε την τάση να κινείστε περισσότερο. Ίσως γίνετε πιο καυστικοί ή ειρωνικοί ή ακόμα και σατυρικοί στον τρόπο που συνδιαλέγεστε. Οι γεννημένοι του 1961 θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια σε οικονομικά θέματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Καλύτερα γελά, όποιος γελά τελευταίος»

Μπορεί η φυσιολογία του χαμόγελου να σας είναι άγνωστη όμως φαίνεται πως έχετε την τάση να την οικειοποιηθείτε, ώστε σε λίγο καιρό να λένε όλοι «τι άλλαξε στη ζωή σου;». Τα καλύτερα έρχονται, γιατί «η κάθοδος είναι η προετοιμασία για την άνοδο» και εσείς δουλεύετε για αυτή. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε μαζί με φίλους ή να νιώσετε πολύ όμορφα που μπορείτε να μοιράζετε τις ιδέες σας με άτομα που ξέρουν να θολώνουν τα νερά. Οι γεννημένοι του 1974 θα δείτε τα οικονομικά της επιχείρησης σας να κατηφορίζουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Λαμπεροί και χαρούμενοι»

Γιορτινές διακοπές, με διαλλείματα ή χωρίς, δείχνει η Σελήνη στους Διδύμους που γράφει με μεγάλα γράμματα τη χαρά στην καρδιά σας. Κινείστε με αυτοπεποίθηση και θετικότητα και είστε πόλος έλξης για τους άλλους που αισθάνονται την αγάπη σας σαν ένα δώρο μεγάλης γενναιοδωρίας. Συγχρόνως, έχετε απελευθερωθεί από κάποιες αρνητικές καταστάσεις και αποτελείτε πλέον των αρχηγό των επερχόμενων αλλαγών. Οι γεννημένοι του 1960 θα κάνετε κάποια γνωριμία μέσω κοινού γνωστού.


ΙΧΘYΕΣ

«Στα πεταχτά»

Είτε η οικογένεια έρχεται σε εσάς ή εσείς πάτε στην οικογένεια. Μετακινήσεις, ανταλλαγές και συζητήσεις είναι σύντομες, άμεσες, κεφάτες, ανήσυχες ή ευέλικτες. Ίσως δώσετε μεγάλη έμφαση σε ζητήματα καριέρας ή κοινωνικής ανέλιξης, ιδιαίτερα εάν έχετε πρόσφατα ανοίξει μια νέα πόρτα σε αυτούς τους τομείς. Ο έρωτας δεν θα έρθει από την καμινάδα αλλά στο χώρο της εργασίας. Οι γεννημένοι του 1967 θα ανησυχήσετε για τα οικονομικά σας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved