Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/12

Διαβάστε παρακάτω τι λέει η Χρ. Δημοπούλου για το ζώδιό σας σήμερα.

Γενικό προφίλ

Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενα και αγαπημένα με πολύ μπλά – μπλά, σούρτα – φέρτα, ευχές, ζουζουνιές και παιχνίδια με πολύ- πολύ κόσμο, φίλους, γείτονες, συναδέλφους, αδέρφια, ξαδέρφια, ανίψια, βαφτιστήρια, παιδιά, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, συννυφάδες, συμπεθέρες και φυσικά με κέφι και ενθουσιασμό! Υγεία και αγάπη με σπιρτόζο χορό και ζωηρά και εύθυμα τραγούδια σε όλους σας. Χρόνια Πολλά!



25_dec





ΚΡΙΟΣ

«Ήρθε μήνυμα»

Με τη Σελήνη στους Διδύμους τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, στέλνετε μηνύματα και ανταλλάσσετε ευχές. Το κέφι πάει χέρι – χέρι με τη χαρά και μετακινήσεις και βόλτες είναι στην ημερήσια διάταξη. Θα μοιραστείτε τη χαρά σας με πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε, ζουν μακριά, σπουδάζουν ή σας κάνουν να γελάτε και να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.


ΤΑΥΡΟΣ

«Χαρά στο φουλ»

Σήμερα, το πορτμπαγκάζ είναι γεμάτο με δώρα που μοιράζετε σε διάφορους παραλήπτες με χαρά και χαμόγελο. Με προσφιλή πρόσωπα θα συζητήσετε, θα μιλήσετε, θα μετακινηθείτε και θα βολτάρετε στον κόσμο του κεφιού και της ευθυμίας. Πολύ πιθανόν, να λάβετε δώρο χρήματα, να μοιραστείτε κρυφές σας ιδέες και μαζί με άλλους να ανακαλύψετε το μυστικό κλειδί για την ευτυχία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ο ενθουσιασμός της ήβης»

Σήμερα, όλοι οι δέκτες είναι συντονισμένοι στο δικό σας talk show που αναμφίβολα είναι αστείο, κεφάτο, πειρακτικό και διασκεδαστικό. Δεν κάθεστε για πολύ σε ένα μέρος, καθώς πρέπει να περάσετε και από τη φίλη σας, τον αδελφό σας, την τρίτη ξαδέρφη του κουνιάδου σας, τη νέα γειτόνισσα, να μιλήσετε με τους έφηβους της παρέας και να παίξετε με τα παιδιά του ανιψιού σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αγάπη και φιλευσπλαχνία»

Η ανθρωπιά, η συμπόνια και η αγάπη σας φέρνει κοντά σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη και που η δική σας παρουσία θα αποτελέσει τη σύνδεσή τους με τον κόσμο της ευτυχίας και της χαράς. Δεν θα λείψει το κουσκούς, ιδιαίτερα για τα καμώματα μιας συναδέλφου, την απιστία ενός κοντινού προσώπου και την ανήσυχη συμπεριφορά του συμμαθητή του λιλιπούτειου προσώπου της οικογένειας.


ΛΕΩΝ

«Γιορτινή παρέα»

Με τη Σελήνη στον 11ο σήμερα την τιμητική της έχει η παρέα σας, οι αγαπημένοι σας φίλοι και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεστε κοινούς στόχους. Θα υπάρχει αμοιβαιότητα, αγάπη και πολύ πιθανόν μαζί με άλλους να ταξιδέψετε για να έρθετε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, ο έρωτας σας τηλεφωνεί και σας κλείνει ραντεβού στην ευτυχία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χαρά και ευτυχία»

Σίγουρα σήμερα δεν έχετε να κάνετε μόνο ένα πράγμα, αντίθετα το πρόγραμμά σας έχει πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Συζητήσεις και επαφές με άτομα που εκτιμάτε, είναι μεγαλύτερα ή εργάζεστε για αυτά, θα ανάψουν το λαμπάκι του «εύρηκα» στο μυαλό σας. Πολύ πιθανόν, να δεχτείτε επισκέψεις ή να συναντήσετε προσφιλή πρόσωπα σε ένα οικείο σπίτι.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Χρόνια Πολλά»

Τα φετινά Χριστούγεννα σας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε κάπου μακριά, να έρθετε σε επαφή με άτομα που επικοινωνείτε από απόσταση, να ανταλλάξετε ευχετήρια μηνύματα με πρόσωπα που η γλώσσα τους πάει ροδάνι ή μαζί τους νιώθετε να γίνεστε καλύτεροι. Οι μετακινήσεις σήμερα είναι αδιαμφισβήτητες όπως και τα μπίπ – μπίμπ και τα ντριν – ντριν κατά τη διάρκειά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πολύπλευρη ικανοποίηση»

Όμορφες λεξούλες, πειράγματα και ερωτικά υπονοούμενα ευφραίνουν την ψυχή σας και σας ενώνουν με τον εσωτερικό αγωγό της ευτυχίας και της ικανοποίησης. Κάποιες ευχές, γράμματα ή μηνύματα θα αποτελέσουν για εσάς ένα δώρο καρδιάς που θα σας γεμίσει με χαρά. Η μέρα είναι πλούσια από δώρα, ευχαριστίες και συγχρόνως ευθυμία και συναισθηματική πληρότητα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Όλοι μαζί»

Η ευτυχία δεν έχει όρια και συγχρόνως σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε αυτή. Το δίκτυο της αγάπης σήμερα επεκτείνεται και εσείς νιώθετε την ανάγκη να τηλεφωνήσετε, να επικοινωνήσετε και να μικρύνετε τις αποστάσεις με πρόσωπα που υπάρχει ταυτότητα αντιλήψεων, ανήκουν στο προσφιλές περιβάλλον ή ύπαρξή τους αποτελεί για εσάς ελιξίριο ζωής.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Η καλή νεράιδα»

Τα φετινά Χριστούγεννα φτιάχνετε ένα πρόγραμμα που περιέχει διασκέδαση, προσφορά και ποικιλία. Η δουλειά σας ενώνει με τους άλλους και συγχρόνως αποτελεί την ευκαιρία για να αισθανθείτε ότι κάνετε κάτι καλό για όλο τον κόσμο. Σε πολλές κινήσεις υπάρχει μια μυστικότητα και δεν αποκλείεται να αποτελείτε σήμερα το αόρατο χέρι καλοσύνης και αλληλεγγύης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Σαν παιδιά»

Στην καρδιά σας πνέει ένας άνεμος αγάπης, ευτυχίας και ευθυμίας. Είστε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, κάνετε διακοπές, απολαμβάνετε την ομορφιά της ζωής και χαίρεστε τον έρωτα. Συγχρόνως άνθρωποι που σας συνδέουν κοινοί αγώνες και προσδοκίες είναι κοντά σας, μοιραζόμενοι τη χαρά, το κέφι και την αισιοδοξία τους για ένα καλύτερο αύριο που δημιουργείτε μαζί.


ΙΧΘYΕΣ

«Φαγητό μαμάς»

Σήμερα, η μέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια, κάποιοι θα έχετε κόσμο στο σπίτι σας και άλλοι θα βρεθείτε στο πατρικό σας. Ζεστά χαμόγελα, φρέσκιες ιδέες και ωραίες κινήσεις θα σας γεμίζουν χαρά και θα σας θυμίσουν παλιές καλές στιγμές. Συγχρόνως, θα δώσετε έμφαση στις επαφές σας με πρόσωπα μεγαλύτερα ή ιεραρχικά μεγαλύτερα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved