Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/12

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φιλοδοξεί να δείτε κάποια ζητήματα όχι με αρνητισμό αλλά με σκεπτικισμό. Ιδιαίτερα θέματα που αφορούν την καριέρα σας και την κοινωνική σας θέση θα χρειαστεί να τα αξιολογήσετε και να είστε συνεπείς τόσο στις αποφάσεις σας όσο και στις υποσχέσεις σας. Επιπλέον, ο Ερμής ξανασυναντά τον Ουρανό και πέρα από τα ποικίλα απρόοπτα που «μαγειρεύει» σας φέρνει πιο κοντά σε πρωτοποριακές ιδέες-παρουσιάσεις αλλά και τεχνολογικές εξελίξεις.



14_dec


ΚΡΙΟΣ

«Ξέρω τι μου γίνεται»

Αν και όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα πράττατε παρορμητικά, έχετε τη δυνατότητα κάθε σας βήμα να το μετατρέπετε σε κίνηση στρατηγικής. Επαφές με ηλικιωμένα πρόσωπα ίσως σας συγκινήσουν ενώ θα έχετε την τάση να αναζητήσετε την καθοδήγηση σοβαρών και επιμόνων ατόμων. Κάποιες ξαφνικές ειδήσεις που έρχονται από μακριά θα σας ευχαριστήσουν. Οι γεννημένοι του 1982 θα κινηθείτε πιο αργά όσον αφορά σε οικονομικά ζητήματα.


ΤΑΥΡΟΣ

«Λιτά και απέριττα»

Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε σήμερα ίσως έχει ένα σοβαρό ή επίσημο ύφος ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα δώσετε προτεραιότητα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και στα χρονοδιαγράμματά τους. Συγχρόνως, πολλοί από εσάς θα βάλετε όρια σε τηλεφωνήματα ή μηνύματα που εμποδίζουν τα σημερινά σχέδια σας. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποια χρήματα, αυτό που λέμε, από το πουθενά. Οι γεννημένοι του 1980 θα ενθουσιαστείτε με ένα βιβλίο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ακριβείς κινήσεις»

Η πρόκληση της ημέρας είναι να είστε συνεπείς σε οικονομικές υποχρεώσεις χωρίς ωστόσο να στερηθείτε κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για εσάς. Θα τα φέρετε από εδώ θα τα φέρετε από εκεί, τελικά θα τα καταφέρετε. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, σήμερα προάγει τις ιδέες σας και πολύ πιθανόν να γίνετε περιζήτητοι στους κόλπους μιας ομάδας ή παρέας. Οι γεννημένοι του 1991 θα δυσκολευτείτε να ακολουθήσετε κάποιες διαταγές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κάντο εσύ καλύτερα»

Από τη μια δε σας αρέσει να είσαστε υπό καθεστώς εποπτείας αλλά από την άλλη φαίνεται ότι θέλετε οι άλλοι να ασχολούνται με τα σοβαρά θέματα και να παίρνουν την ευθύνη τους. Σήμερα, ίσως μια συνεργασία ή σχέση σας στριμώξει με την έννοια ότι θα απαιτήσει να κάνετε κάτι που δεν τρελαίνεστε. Παράλληλα, ίσως στον τομέα της δουλειάς έχετε μια απροσδόκητη τύχη ή επιτυχία. Οι γεννημένοι του 1964 θα επαναξιολογήσετε το αισθηματικό σας παρελθόν.


ΛΕΩΝ

«Ελάτε πιο κοντά, δεν δαγκώνω»

Αναμφίβολα, δεν είστε από τη φύση σας ψυχροί ή απότομοι, κάθε άλλο, όμως σήμερα ίσως κάποιες καθυστερήσεις ή ευθύνες σας κάνουν να γκρινιάζατε για μικρές ή ανούσιες λεπτομέρειες και οι άλλοι να θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά σας. Από την άλλη, ίσως ένα ρομαντικό τετ – α – τετ σας εκπλήξει με την γρήγορη και τη θετική εξέλιξή του. Οι γεννημένοι του 1987 θα αποφύγετε με επαφές με άτομα που στο παρελθόν σας έχουν κοροϊδέψει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Όχι ό,τι και ό,τι»

Σήμερα, αναζητάτε κάτι εκλεκτό και ποιοτικό που να προάγει τον πολιτισμό και να νιώθετε ότι γίνεστε καλύτεροι, αφιερώνοντας σε αυτό τον περιορισμένο σας χρόνο. Συνάμα, θα έχετε την τάση να δείξετε στωικότητα και υπομονή για κάτι που είναι για καλό σκοπό, σας αρέσει ή είναι για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Κάποιοι από εσάς θα δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που θα τη δείτε ως δώρο εξ ουρανού. Οι γεννημένοι του 1973 θα αδιαφορήσετε για κάποια κουτσομπολιά.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Έβαλε κρύο»

Σήμερα, θέλετε να κάνετε κάτι για την παγωνιά που υπάρχει μέσα στην οικογένειά σας ανάβοντας τη σόμπα της σοφίας σας. Πολλοί θα τακτοποιήσετε κάποιες εσωτερικές υποθέσεις και άλλοι πιθανόν να οργανώσετε μια εκδήλωση εντός του σπιτιού. Κάποιος φίλος ίσως σας μεταφέρει πληροφορίες για κάποιο πρόσωπο, γεγονός που θα σας αλλάξει τα σχέδια. Οι γεννημένοι του 1982 θα έχετε τη χαρά να κάνετε ένα ταξίδι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Με μέτρο»

Σήμερα, σκέφτεστε σοβαρά κάποιες προτάσεις και συγχρόνως είστε επιφυλακτικοί σε κάποιες μετακινήσεις. Ίσως χρειαστεί να βάλετε φρένο στις απαιτήσεις κάποιων κοντινών προσώπων ενώ θα πρέπει να ζητήσετε από ένα γνωστό σας να μεσολαβήσει σε μια σημαντική για εσάς υπόθεση. Εύνοια παρουσιάζεται σε οικονομικά ζητήματα με μια ξαφνική βροχή χρήματος. Οι γεννημένοι του 1978 θα αναβάλλετε κάποια προσωπικά σας σχέδια.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Αργότερα, βλέπουμε»

Κάποια έξοδα είναι αναγκαία και δεν γίνεται να μην τα κάνετε, ωστόσο κάποιες ανάγκες θα τις παγώσετε για αργότερα. Κάποιες σχέσεις θα παρουσιάσουν έντονες απαιτήσεις, γεγονός που θα σας ωθήσει να βάλετε κάποια όρια. Πολύ πιθανόν μια πρότασή σας να πάρει την έγκριση κάποιου, πράγμα που θα σημαίνει την αρχή για κάτι απρόσμενα καλό στην προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι του 1977 θα έχετε την τάση να κρατάτε μυστική την αισθηματική σας ζωή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Θέλω να ξέρω που πηγαίνω»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο κινείστε μεθοδικά και μετράτε το κάθε τι στο διάβα σας. Πολύ πιθανόν, να κάνετε κάποιες επιλογές που να κριθούν ως συντηρητικές ή ξεπερασμένες, γεγονός που δεν θα σας ενοχλήσει γιατί θα είστε σίγουροι ότι αυτό είναι το σωστό. Παράλληλα, ίσως μια επαγγελματική πρόταση να γίνει με μυστικούς όρους . Οι γεννημένοι του 1961 θα βάλετε νερό στο κρασί σας όσον αφορά σε ζητήματα που σχετίζονται με παιδιά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Αθόρυβα»

Σήμερα, διαχειρίζεστε κάποιες σημαντικές υποθέσεις που σχετίζονται με επαγγελματικά ζητήματα και πρόσωπα κύρους με μεγάλη υπευθυνότητα και κυρίως με εχεμύθεια. Πολύ πιθανόν στους κόλπους μιας ομάδας να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι που θα είναι δημιουργικό και συνάμα θα έχει μεγάλη απήχηση. Αν κάτι πρέπει να αποφύγετε σήμερα, είναι ανθρώπους που τους αρέσει να ζουν εφησυχασμένοι. Οι γεννημένοι του 1967 θα λατρέψετε ένα δώρο που θα σας κάνουν.


ΙΧΘYΕΣ

«Σήκω επάνω»

Σήμερα, είστε διατεθειμένοι να κινήσετε βουνά, προκειμένου να δείτε τους κόπους σας να πιάνουν τόπο. Ίσως χρειαστεί να ξεκουνήσετε κάποια άτομα από τη βολή τους, προκειμένου να κινηθούν κάποιες καταστάσεις που η αδράνεια τις βλάπτει. Συγχρόνως, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο ή να κάνετε ένα ταξίδι σε κάποιο προσφιλές μέρος. Οι γεννημένοι του 1977 θα αγοράσετε ένα υπολογιστή ή κάποια ηλεκτρονική συσκευή.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved