Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/12

Γενικό προφίλ

Η μέρα ανοίγει με μια χαρούμενη Σελήνη που οδηγεί ένα ξέφρενο γιορτινό τρενάκι που θέλει να σας πάρει από τις έγνοιες της καθημερινότητας και να σας ταξιδέψει στην ευτυχία και την αισιοδοξία. Πρώτα, καλωσορίζει το μυαλό σας και στη συνέχεια την καρδιά σας. Διαδρομές, μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές, διαλέξεις , ευεργεσίες και ευκαιρίες φιλοξενούνται στα βαγόνια της.



13_dec_new_moon


ΚΡΙΟΣ

«Όμορφες σκέψεις»

Χαρούμενοι και κεφάτοι, έχετε στο νου σας μια εκπαιδευτική συνάντηση, μια σχολική γιορτή ή ένα μακρινό ταξίδι. Σήμερα, δεν μπορείτε να μείνετε μέσα και ,ακόμα και αν οι περιστάσεις δεν είναι με το μέρος σας, θα βρείτε τρόπους να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Συγχρόνως, ο έρωτας παίζει ένα κρυφτούλι που φαίνεται πως διασκεδάζετε. Οι γεννημένοι του 1987 θα τα ψάλλετε ένα χεράκι σε κάποιο υφιστάμενο σας.


ΤΑΥΡΟΣ

«Είναι να μην κάνετε την αρχή»

Τα κύρια ζητήματα που σας απασχολούν σήμερα είναι τα οικονομικά, τα συναισθηματικά και τα υπαρξιακά. Αν μπορέσετε να βρείτε με ποιό είναι καλό είναι να ξεκινήσετε και να κάνετε το πρώτο βήμα, τότε τα υπόλοιπα είναι εύκολα και θα περάσετε με ευκολία τις εξετάσεις. Από την άλλη, ίσως υπάρξουν κάποιες διαφωνίες ή προστριβές με το έτερο ήμισυ λόγω διαφορετικής αντίληψης μιας κατάστασης. Οι γεννημένοι του 1974 θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα οικονομικά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αγαπητοί μου άλλοι»

Η συσσώρευση πλανητών στον οίκο των σχέσεων δείχνει ότι αυτήν την περίοδο σας απασχολούν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με το σύντροφο, ένα συνεργάτη, κάποιο πελάτη ή σημαντικό άλλο. Η επικοινωνία σε πολλές περιπτώσεις αποκαθίσταται ενώ συναισθηματικά θα αισθανθείτε πιο άνετα. Το μεγάλο στοίχημα είναι να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις όσο γίνεται πιο έγκαιρα. Οι γεννημένοι ου 1990 θα υπογράψετε κάποια ανανέωση σύμβασης.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μέρα εκπλήρωσης»

Επιθυμία σας είναι να γίνει η καθημερινότητά σας πιο όμορφη και πιο ευχάριστη και σε πολλές περιπτώσεις θα έχετε τη χαρά να δείτε αυτό να γίνεται πραγματικότητα. Πολύ πιθανόν, να θέλετε να μεγαλώσετε το χώρο σας και να μετακινήσετε τα έπιπλα, έτσι ώστε να είναι πιο ευρύχωρος ενώ πολλές μετακινήσεις θα γίνουν πιο ευέλικτες και αυτό θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας. Οι γεννημένοι του 1957 θα αναρωτηθείτε, αν έχετε διαλέξει σωστό στρατόπεδο.


ΛΕΩΝ

«Έξω καρδιά»

Η απόλαυση γίνεται σήμερα ο δρόμος στον οποίο θα ταξιδέψετε και θα αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Πολλοί θα έχετε ευκαιρίες για άθληση, άλλοι για ρομαντικές βόλτες και άλλοι για διασκεδαστικά παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα είστε προσκαλεσμένοι στο fun park της ζωής και φυσικά ως συνήθως θα ξοδέψετε κάτι τις παραπάνω. Κάποιες επαφές θα μείνουν μυστικές. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Φωλιά χαράς

Η οικογένεια αποδεικνύεται για εσάς το τυχερό αστέρι αυτών των ημερών που σας οδηγεί στη χαρά και την ευτυχία. Μαζί με συγγενείς και προσφιλή πρόσωπα θα κάνετε ευχάριστες διαδρομές ενώ κάποιες συζητήσεις μεταξύ σας θα κάνουν το δύσκολο εύκολο. Στον ερωτικό τομέα, θα γίνετε πιο τολμηροί χωρίς ωστόσο να είστε κραυγαλέοι. Ίσως χρειαστεί να δώσετε χρήματα για κάποια επισκευή. Οι γεννημένοι του 1970 θα αποχαιρετίσετε μια ψυχοφθόρα σχέση.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Ανεβασμένη διάθεση»

Σήμερα, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Πολλοί από εσάς θα κάνετε μετακινήσεις με ευχάριστους ή πληθωρικούς ανθρώπους ενώ κάποιες ιδέες ίσως αρέσουν στους άλλους. Παράλληλα, μια παρελθοντική ερωτική σχέση με κάποιο τρόπο θα ξαναέρθει στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι του 1966 θα πάρετε μαθήματα οικονομικού management.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Όλα στο φουλ»

Σήμερα, θέλετε να δώσετε χαρά στους άλλους και αυτό θα το κάνετε, αψηφώντας το κόστος ή το τίμημα. Συγχρόνως, θα έχετε το πλεονέκτημα να κάνετε κάποιες αγορές αλλά και να δείτε το ταμείο σας να γεμίζει. Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα οργανώσετε κάποιο ταξίδι ενώ κάποιες συζητήσεις μπορεί να αποτελέσουν αιτία για ένα νέο ξεκίνημα που θα κάνετε μαζί με κοντινά σας άτομα. Οι γεννημένοι του 1987 θα διαφημίσετε τον εαυτό σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Πάρτε κόσμε»

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους τη χαρά σας, τα ταλέντα σας και το ασυναγώνιστο κέφι σας. Όλα κυλούν εύκολα και νιώθετε ότι έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε κάτι πολύ μεγάλο και σημαντικό για εσάς. Στον οικονομικό τομέα, ίσως δυσκολευτείτε να εντοπίσετε κάποια λάθη και θα καθυστερήσει να σας οδηγήσει στη λύση. Οι γεννημένοι του 1970 θα φέρετε αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Αυθεντικότητα»

Θέλετε να κάνετε το σωστό και δεν σας ενδιαφέρει, αν υπάρχει κάποιος που το βλέπει, σας φτάνει που το ξέρετε εσείς. Με τους πλανήτες στον 12ο ηλιακό οίκο νιώθετε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία γιατί ξέρετε ποιοί είστε και ποιές είναι οι δυνατότητές σας. Πολύ πιθανόν να πετύχετε κάτι στον επαγγελματικό τομέα που θα χαρακτηριστεί ως «εκπληκτικό δημιούργημα». Οι γεννημένοι του 1989 θα πάρετε την τύχη στα χέρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ανοίξετε δρόμο να περάσω»

Σήμερα, νιώθετε ότι είναι η μέρα που θα σπείρετε τους σπόρους για ένα καλύτερο αύριο που περιλαμβάνει σχέδια, στόχους, επιθυμίες που θα διευρύνουν τις προοπτικές και τις ευκαιρίες σας. Με τον Άρη στον 12ο θα κάνετε μια επαναξιολόγηση των όσων υπηρετείτε μέχρι τώρα και ένα «ξεχορτάριασμα» που θα καθαρίσει το δρόμο που θέλετε να ακολουθήσετε. Οι γεννημένοι του 1970 θα συνδεθείτε πολύ βαθιά με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.


ΙΧΘYΕΣ

«Θέλω να ξέρω τι μου γίνεται»

Θέλετε να φτάσετε όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί έτσι θα αισθανθείτε ότι εκφράζετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό και τις ικανότητες σας. Στο δρόμο για την επιτυχία θα έχετε ανθρώπους που σας αγαπούν αλλά και κάποιους που απλά σας φουσκώνουν τα μυαλά. Πάρτε την ευθύνη για τις επιλογές σας όσο το δυνατόν νωρίτερα και μην κάνετε πράγματα που δεν σας εκφράζουν. Οι γεννημένοι του 1966 θα ξεχάσετε κάποιες πικρές στιγμές.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved