Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/12

Γενικό προφίλ

Είμαστε ακόμα στην επιρροή του τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα και ως εκ τούτου όσο πιθανόν είναι να ξεγελαστείτε άλλο τόσο είναι να αδιαφορήσετε ή να αψηφήσετε πιθανούς κινδύνους. Παράλληλα όμως, η Σελήνη έχει μπει για τα καλά στον Τοξότη και υπόσχεται πλουραλισμό και πολυχρωμία τόσο σε θέματα επικοινωνίας και μεταφορών όσο και σε ζητήματα εκπαίδευσης. Μοιραστείτε, ευεργετήσετε, επικοινωνήστε, ταξιδέψτε... χαρείτε!



12_dec


ΚΡΙΟΣ

«Μπορείς να...»

Σήμερα πιάνετε τα τηλέφωνα και στέλνετε μηνύματα για ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, την εκπαίδευση ή τη δικαιοσύνη. Ίσως ζητήσετε κάποια εξυπηρέτηση ενώ κάποιοι θα κανονίσετε ένα μακρινό ταξίδι. Η μέρα ευνοεί επίσης δραστηριότητες που δίνουν την δυνατότητα στο πνεύμα να γνωρίζει ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων. Στον επαγγελματικό τομέα θα διακριθείτε μετά κόπου και βασάνων. Οι γεννημένοι του 1978 θα αποκρύψετε κάποια οικονομική πηγή σας.


ΤΑΥΡΟΣ

«Ευκαιρίες»

Η Σελήνη στον τυχερό Τοξότη ανοίγει θετικές προοπτικές για τα οικονομικά σας ενώ πολύ πιθανόν συναισθηματικά να πάρετε μια γερή δόση χαράς. Σε κάποιες καταστάσεις ίσως ελπίζετε χωρίς το ξενοδόχο και εν συνεχεία κληθείτε να δείτε πως αλλιώς τα σκεφτόσασταν εσείς και αλλιώς οι άλλοι. Ίσως κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με μάθηση ή διδασκαλία. Οι γεννημένοι του 1976 θα αντιληφθείτε ότι τίποτα δεν είναι απίθανο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ελάτε...»

Σήμερα, αποτελείτε κινητή παιδική χαρά, καθώς διακατέχεστε από μια ευθυμία και μια παιδικότητα που είναι έκδηλη σε κάθε σας επαφή. Πολλοί από εσάς θα φλερτάρετε, άλλοι θα κανονίσετε κάποιο ταξίδι και άλλοι θα δώσετε έμφαση σε συνεργασίες. Αν κάτι χρειάζεται να αποφύγετε, είναι η ασυνέπεια και συγχρόνως η αμετροέπεια, προκειμένου να μην αφήσετε το γάμο και πάτε για πουρνάρια. Οι γεννημένοι του 1976 θα αναζητήσετε λύσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κάποιος σας γυρεύει»

Η καθημερινή ζωή μπορεί να γίνει πιο όμορφη και συγχρόνως πιο άνετη, αλλάζοντας κάποιες συνήθειες και αυτό θα πράξετε σήμερα. Ίσως δείτε με θετικό μάτι κάποιες υγιεινές συνταγές όμως έχετε υπόψη σας ότι δεν πρέπει μόνο να φαίνονται καλές αλλά και να είναι. Πολλοί θα κεράσετε τους δικούς σας ανθρώπους χαρές και γλυκά ενώ θα γίνετε πιο μαχητικοί και ανταγωνιστικοί όσον αφορά συνεργασίες. Οι γεννημένοι του 1967 θα θελήσετε να ξαναδείτε κάποιο πρόσωπο.


ΛΕΩΝ

«Δίνετε τη διεύθυνση και το κινητό σας»

Η μέρα ευνοεί ευχάριστες δραστηριότητες και δημιουργικές ενασχολήσεις. Ο έρωτας δεν θέλει να το σκάσει από εσάς, αντίθετα πηγαίνετε πιο πέρα ένα φλερτ, ένα αίσθημα ή μια ρομαντική ιστορία. Είστε διατεθειμένοι να υπερπηδήσετε τα εμπόδια που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα ενώ κάποιοι θα συναγωνιστείτε κάποιους συναδέλφους που έχουν φτιάξει όνομα στο αντικείμενο τους. Οι γεννημένοι του 1984 θα προτιμήσετε να κάνετε χριστουγεννιάτικες διακοπές σε έναν αγαπημένο προορισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πιο καλά δεν γίνεται»

Σήμερα, οι δικοί σας άνθρωποι σας αντανακλούν τόσο αγάπη που νιώθετε ότι περιβάλλεστε από ένα όμορφο φως χαράς και ευτυχίας. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να κάνετε πιο εύκολα τα πράγματα μέσα στο σπίτι και να δημιουργήσετε μια χαρούμενη και γιορτινή αίσθηση στο σπιτικό σας. Ερωτικά, θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να πετύχετε τους σκοπούς σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα νιώσετε ότι δεν είστε μόνοι, αντίθετα έχετε για παρέα πρόσωπα που σας αγαπούν.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Έχω τη λύση»

Έχετε τον τρόπο σας να ανοίγετε δρόμο για τη χαρά και τη θετική σκέψη και συγχρόνως να ξεναγείτε τους άλλους στο κόσμο των όμορφων και αισιόδοξων απόψεων. Ίσως κάνετε μια μακρινή διαδρομή ή δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα ταξιδάκι. Πολλοί θα αναζητήσετε ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλές για θέματα εστίας, σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Οι γεννημένοι του 1970 βγαίνετε στο μπαλκόνι της ευτυχίας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Καιρός για χαρά»

Είστε αισιόδοξοι για οικονομικά ζητήματα και αντιμετωπίζετε με θετικότητα τις όποιες δυσκολίες, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο ευεργέτης της ζωής σας είστε εσείς και οι απεριόριστες δυνατότητές σας. Όσον αφορά σε ζητήματα επικοινωνίας η διανοητική σας πυξίδα θα σας απομακρύνει από τις ερήμους και θα σας υποδείξει το μονοπάτι της αρετής. Οι γεννημένοι του 1981 θα νιώσετε ότι σας λείπουν κάποια πρόσωπα και θα επανακτήσετε τη χαμένη σα επαφή.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Πάμε...»

Δεν το βάζετε ποτέ κάτω, ακόμα και αν όλα δείχνουν ότι οι καταστάσεις είναι εις βάρος σας. Σήμερα, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με πρόκληση να αποφύγετε την ασυνέπεια και να τιμήσετε τα ταλέντα και τα χαρίσματα σας όπως τους αξίζει. Με τον Άρη στον δεύτερο βγαίνετε στο κυνήγι του χρήματος και με τόλμη διεκδικείτε αυτά που σας οφείλουν. Οι γεννημένοι του 1982 θα αισθανθείτε την ανάγκη να περάσετε μόνοι μια δοκιμασία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Τίποτα δεν με σταματά»

Με ένα τόσο θετικό φεγγάρι μέσα στον 12ο οίκο αισθάνεστε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, αντίθετα βρίσκεστε στην αφετηρία για κάτι νέο, πιο όμορφο και πιο μεγάλο. Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας και δεν υποκύπτετε στη μελαγχολία και την απαισιοδοξία. Με τον Άρη στον 1ο αδρεναλίνη σας εκτοξεύεται στα ύψη και η επιμονή σας ηγείται ενός νέου ξεκινήματος. Οι γεννημένοι του 1991 θα διευθύνεται μια νέα δράση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Σας έρχομαι»

Με τη Σελήνη στον Τοξότη θα αισθανθείτε ότι μια τεράστια πλατφόρμα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες. Θα είστε ανοιχτοί σε προτάσεις και θα στηρίξετε ομαδικές κινήσεις που έχουν ως αποστολή να προσφέρουν, να διδάξουν, να χαρίσουν. Κάποια πράγματα θα τα κάνετε εν αγνοία των άλλων ενώ κάποιοι ίσως ασχοληθείτε με κάποια παρελθοντική ενασχόλησή σας. Οι γεννημένοι του 1959 θα αποστομώσετε κάποιες κακές γλώσσες.


ΙΧΘYΕΣ

«Ζητάω πολλά;»

Χωρίς να το καταλάβετε, απαιτείτε από κάποια πρόσωπα να σας προσφέρουν λύσεις στο πιάτο και αυτό μπορεί να αποτελέσει αιτία για να κατασπαταλήσετε κάποιες ευκαιρίες. Συγχρόνως, κάποιες υποσχόμενες προοπτικές απαιτούν από εσάς να κινηθείτε γρήγορα και ευέλικτα. Δραστηριότητες μαζί με φίλους μπορούν να σας προσφέρουν ικανοποίηση, αφού θα αξιοποιήσετε την εμπειρία σας. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως τα βάλετε με μια ομάδα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved