Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/12

Γενικό προφίλ

Η ημέρα προσφέρεται για συναντήσεις και συζητήσεις με οικεία πρόσωπα ή για να ξαναζήσετε στιγμές και καταστάσεις που έχετε νοσταλγήσει. Παράλληλα μπορεί να επισκεφθείτε μέρη που σας θυμίζουν πολλά ή να ξαναδείτε πρόσωπα από το παρελθόν. Όσον αφορά τις σχέσεις, αν «ξεκλειδώσετε» την αγκαλιά, την καρδιά αλλά και τον νου σας, θα χαρείτε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο!



9_dec


ΚΡΙΟΣ

«Με παρέα»

Δεν έχετε πρόβλημα με το να μένετε μόνοι σας, όμως σήμερα θέλετε να έρθετε σε επαφή με τους άλλους. Ένα άνεμος ανανέωσης θα πνεύσει σε κάποιες σχέσεις σας ενώ θα διαποτιστούν από κινήσεις αγάπης και καλοσύνης. Ίσως βιαστείτε να πείτε ή να πράξετε κάποια πράγματα και αυτό να σας φέρει αντιμέτωπους με συνέπειες που δεν περιμένετε. Επιπλέον, θα σας απασχολήσουν έντονα επαγγελματικά θέματα.


ΤΑΥΡΟΣ

«Τελείωσε και αυτό»

Σήμερα, με τον έναν ή τον άλλο θέλετε να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας και να μοιραστείτε το χρόνο σας με πρόσωπα που αγαπάτε και μαζί τους περνάτε καλά. Ίσως υπάρξουν κάποιες διαφωνίες που όμως θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, αφού θα ξεκαθαριστούν πράγματα που πολύ καιρό σας έτρωγαν και δεν σας άφηναν να ησυχάσετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Φύγαμε»

Η ζωή σας παίρνει μπροστά με τον έρωτα να βάζει το κλειδί στη μηχανή και εσάς να ευχαριστιέστε τη διαδρομή. Πολύ πιθανόν, να αποκρύψετε κάποια προσωπικά σας δεδομένα από πρόσωπα που εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι δεν θα είναι θετικά διακείμενοι προς τις επιλογές σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας όσον αφορά οικονομικά θέματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πιο πολύ από μένα σ αγαπώ»

Η Κυριακή είναι μια μέρα αγάπης και σε εσάς αρέσει να δείχνετε τα συναισθήματα προς τα πρόσωπα που αγαπάτε είτε μαγειρεύοντας είτε φροντίζοντάς τα. Ίσως μια οικογενειακή εκδήλωση σας δώσει την ευκαιρία για να έρθετε σε επαφή με άτομα που είχατε χαθεί. Επιπλέον, ίσως μαζί με αγαπημένα πρόσωπα παρακολουθήσετε κάποιο αγώνα ή άλλο ευχάριστο θέαμα.


ΛΕΩΝ

«Πιο πολύ από όσο φαντάζεσαι θέλω να είμαστε μαζί»

Με τη Σελήνη στο Ζυγό και να θέλατε αποκλείεται να είστε χωρίς παρέα. Με όχημα την καλή διάθεση βρίσκεστε με φίλους, ανοίγετε συζητήσεις, φλερτάρετε και κάνετε νέες γνωριμίες. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κάποιες συνήθειές σας γιατί κάποιες καινούργιες δραστηριότητες πιέζουν το χρόνο σας, γεγονός που συνεπάγεται αλλαγή της μέχρι τώρα καθημερινής ρουτίνας σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Κι άλλο αγάπη»

Σήμερα, δίνετε και παίρνετε αγάπη και αυτό κάνει την καρδιά σας να πλημμυρίζει από χαρά. Πολλοί θα νιώσετε ευγνώμονες για αυτά που έχετε όχι μόνο σε υλικό επίπεδο αλλά και συναισθηματικό. Ο έρωτας για πολλούς θα γίνει προτεραιότητα, καθώς ο Άρης στον Αιγόκερω αναλαμβάνει τα ηνία της αισθηματικής σας ζωής. Μια πιθανή μελαγχολία θα είναι προσωρινή.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Αχ ναι υπάρχω κι εγώ»

Σήμερα, βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας είτε με το να επιμεληθείτε την εμφάνισης σας είτε με το ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Συγχρόνως, θα έχετε την ανάγκη να είστε μαζί με άλλους ή να κάνετε κάτι για το καλό κάποιου. Η μέρα ευνοεί δραστηριότητες που σχετίζονται με εξόδους εκτός σπιτιού και πιθανόν χωρίς τους κοντινούς συγγενείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Μυστικά»

Αισθάνεστε ότι είναι θέμα χρόνου για να βρεθείτε με ένα πρόσωπο που είστε ερωτευμένοι ή θέλετε να συνεργαστείτε. Ωστόσο, φροντίζετε να κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε ο ερχομός του ή συνάντηση σας να είναι μια μεγάλη γιορτή. Η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη αλλά αποφεύγετε να πείτε στους άλλους αυτό που μοιράζεστε με ένα άλλο άτομο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ο καλύτερος μου φίλος»

Σήμερα, βάζετε προτεραιότητα πρόσωπα που έχουν αποδείξουν ότι σας αγαπούν και είναι κοντά σας τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Πολύ πιθανόν μια κίνησή σας να έχει την αποδοχή φίλων και προσώπων που μοιράζεστε κοινές ιδέες και ιδανικά. Επίσης, ίσως λάβετε θετικά σχόλια από πρόσωπα που θα σας γνωρίσουν σήμερα για πρώτη φορά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ο κόσμος μου εσύ»

Δεν αφήνετε καμία στιγμή να πάει χαμένη, αντίθετα φροντίζετε να ζήσετε την μέρα σας με τέτοιο τρόπο που να νιώθετε ότι προχωράτε τη ζωή σας μπροστά και θετικά. Η διπλωματία θα σας φανεί χρήσιμη με πρόσωπα που δεν μπορούν να δουν τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση ή έχουν την τάση να κάνουν το άσπρο μαύρο με μεγάλη ευκολία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Όλα είναι καλά»

Η μαυρίλα δεν είναι του γούστου σας για αυτό με όποια ευκαιρία σας δίνεται, φανερώνετε στους άλλους τις απέραντες δυνατότητες που έχει μια κατάσταση. Σήμερα, ανοίγετε τους ορίζοντές σας μέσα από την επικοινωνία με τους άλλους και αυτό σας φέρνει μεγάλη χαρά και προσωπική ικανοποίηση. Συγχρόνως, θα διαισθανθείτε τις προθέσεις προσώπων που κατέχουν μια σημαντική θέση.


ΙΧΘYΕΣ

«Θα ήθελα..»

Σήμερα, περιφρονείτε τις αρνητικές σκέψεις και δέχεστε με χαρά το θετικό άνεμο που ανοίγει τα παράθυρα της ψυχής σας. Συγχρόνως, θα ασχοληθείτε έντονα με οικονομικά θέματα και συμφωνίες που σχετίζονται με άτομα που είναι στο εξωτερικό. Μεγάλη σας επιθυμία είναι να διαψεύσετε κάποιες φήμες για εσάς και να αποδείξετε ότι μπορείτε και πάλι να βρεθείτε στο βάθρο της επιτυχίας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved