Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/12

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στο λαμπερό και θερμό ζώδιο του Λέοντα όλα τα ζητήματα καρδιάς έρχονται στην επιφάνεια κι εσείς βέβαια καλείστε να πάρετε θέση απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα, που άλλες φορές σας συναρπάζουν με τις επιδόσεις τους κι άλλες σας ταλαιπωρούν με τα καμώματα τους. Κρατώντας ψηλά τη σημαία της αξιοπρέπειας βρείτε χρόνο για πράγματα που σας αρέσουν και εκδηλώστε με κάθε τρόπο την αγάπη και τη γενναιοδωρία σας.



4_dec

ΚΡΙΟΣ

«Σε έπιασα»

Σήμερα, ακόμα και αν δεν έχετε ελεύθερο χρόνο, θα βρείτε και θα περάσετε υπέροχα. Η Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει ζέση και θέληση για να πετύχετε πράγματα που θέλετε ενώ κάποιοι από εσάς θα εισπράξετε τα εύσημα για μια πράξη σας. Συγχρόνως, οικονομικά ζητήματα σας ανησυχούν, καθώς ακόμα δεν έχετε προσαρμοστεί συναισθηματικά σε νέα δεδομένα. Οι γεννημένοι του 1967 θα κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα.


ΤΑΥΡΟΣ

«Εγώ είμαι εδώ»

Κάποιο πρόσωπο του στενού οικογενειακού κύκλου χρειάζεται φροντίδα και εσείς θα του την παρέχετε με όλη σας τη ψυχή. Συγχρόνως, ίσως επιδιώξετε να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θαυμάζετε και μαζί τους νιώθετε οικεία. Εν όψει εορτών θα ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με το σπίτι και τη διακόσμηση του. Ίσως εκνευριστείτε από κάποιες ειδήσεις που θα σας μεταφέρει ένα πρόσωπο που μένει μακριά. Οι γεννημένοι του 1974 θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Χαχανητά ακούγονται παντού»

Έξω καρδιά είστε σήμερα ενώ θα έχετε τη διάθεση να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας ευχαριστεί η παρέα τους. Πολύ πιθανόν να ζητήσετε κάποια εξυπηρέτηση από κάποιο σημαντικό πρόσωπο ενώ ίσως εντυπωσιαστείτε από τη γνωριμία με μια λαμπερή παρουσία. Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Οι γεννημένοι του 1990 θα κρύψετε τη ζήλια σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σαν χρυσός»

Σήμερα, είναι μια μέρα που οι οικονομικές συναλλαγές θα σας απασχολήσουν ενώ πολύ πιθανόν να αγοράσετε πράγματα ή αντικείμενα που σας αρέσουν. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να φανείτε περισσότερο γενναιόδωροι από ό, τι συνήθως σε πρόσωπα που πραγματικά έχετε μέσα στην καρδιά σας. Στον αισθηματικό τομέα, αν και έχετε κάποιες επιφυλάξεις, περνάτε υπέροχα. Οι γεννημένοι του 1975 θα έχετε κάποια προστριβή με ένα συνεργάτη σας.


ΛΕΩΝ

«Ρωμαλέοι»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο έχετε την τάση να φανείτε μεγαλόκαρδοι και να γίνετε ο ήρωας στις καρδιές των δικών σας ανθρώπων. Πολύ πιθανόν να επιχειρήσετε κάτι μεγάλο στα μάτια των άλλων, εξίσου όμως σημαντικό και για τη δική σας ψυχοσύνθεση. Πολλοί από εσάς θα έρθετε πιο κοντά με μέλη της οικογένειας σας ή θα έχετε μια επανένωση με κάποιο απολωλός πρόβατο αυτής. Οι γεννημένοι του 1952 θα χρειαστεί να εντατικοποιήσετε τους ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Δεν θέλω να ξυπνήσω»

Σήμερα, θα θέλατε να ζείτε στον ιδανικό κόσμο που βασιλεύει η αγάπη, η ειλικρίνεια και το φως. Ίσως να μην μπορείτε να το ζήσετε, μπορείτε όμως να το ονειρευτείτε και να κάνετε προεργασίες για όμορφα ξεκινήματα. Παράλληλα, θα έχετε την τάση να φλερτάρετε και να ερωτοτροπείτε ενώ δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να σας κάνει ένα «κλικ» βαθιά μέσα στη ψυχή σας. Οι γεννημένοι του 1956 θα βελτιώσετε τις σχέσεις με αδέρφια και ξαδέλφια.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Αγαπημένη μου παρέα»

Η μέρα ευνοεί φιλικές επαφές και μαζώξεις με άτομα που μοιράζεστε κοινές ιδέες και ιδανικά. Θέατρο, σινεμά, εκδηλώσεις και καλλιτεχνικά event θα κοσμήσουν τη μέρα σας ενώ πολύ πιθανόν κάποια γνωριμία να αποτελέσει αιτία για να αισθανθείτε ιδιαίτερα ξεχωριστοί. Στον οικονομικό τομέα, ξέρετε ότι είναι δύσκολα αλλά είστε ευγνώμονες για αυτά που έχετε. Οι γεννημένοι του 1969 θα φάτε τα μουστάκια σας με κάποιο συγγενή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Όλα τα βλέμματα πάνω σας»

Ο χώρος της δουλειάς σάς δίνει τη δυνατότητα να λάμψετε, να ξεχωρίσετε και συγχρόνως να κάτσετε στο βάθρο της επιτυχίας. Ίσως να χρειαστεί να συγκρουστείτε με ισχυρές προσωπικότητες, γεγονός που για εσάς αποτελεί μια ευχάριστη πρόκληση, αφού μπορείτε να τους ανταγωνιστείτε και να κερδίσετε. Πολλοί θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Οι γεννημένοι του 1964 θα συγκρουστείτε με κάποιο γείτονα ή συνάδελφο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Το θέλω θα γίνει»

Σήμερα, επικοινωνείτε με άτομα που γνωρίζετε εξ αποστάσεως ή σας χωρίζουν χιλιόμετρα με στόχο να πετύχετε κάτι πολύ σημαντικό για εσάς ή για κάποιο πρόσωπο που αγαπάτε. Ταυτόχρονα, ο λόγος σας θα είναι πιο θετικός και ζεστός αλλά ίσως δεν λείψουν και κάποιες υπερβολές. Όσο και αν θέλετε, δυσκολεύεστε να βάλετε φρένο στη ξέφρενη πορεία των εξόδων σας, γεγονός που θα σας στοιχίσει. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Θα το ανακαλύψω»

Σας ζώνουν τα φίδια όσον αφορά σε κάποια οικονομικά και συναισθηματικά θέματα και για αυτό σήμερα ρίχνετε φως στο σκοτάδι. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιο προξενιό μεταξύ φίλων ενώ δεν αποκλείεται μια φίλια να μεταστραφεί σε ένα παθιασμένο έρωτα που θα συναντήσει πολλά εμπόδια. Πολλοί θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στη σωματική άσκηση. Οι γεννημένοι του 1985 θα επιχειρήσετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Δύο σώματα σαν ένα»

Με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο η καρδιά σας χτυπά για το ταίρι σας και πολλοί από εσάς θα περάσετε μοναδικά υπέροχες στιγμές. Συγχρόνως, θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για την πορεία κάποιας συνεργασίας ενώ πολύ πιθανόν να επιδιώξετε επαφή με ένα άτομο ιδιαίτερο λαμπερό ή ξεχωριστό. Στον επαγγελματικό τομέα δεν επαναπαύεστε, παρόλο που τα πράγματα δείχνουν να κυλούν ήρεμα. Οι γεννημένοι του 1991 περιμένετε ένα φίλο στη γωνία.


ΙΧΘYΕΣ

«Στον παλμό της εργασίας»

Η δουλειά είναι για εσάς σήμερα το άλφα και το ωμέγα και τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτή. Κάποιοι από εσάς θα δείξετε ενδιαφέρον για τη διατροφή και την υγεία σας ενώ άλλοι θα εισπράξετε το χειροκρότημα για μια εργασία ρουτίνας. Οι σχέσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας, δικηγόρους και εκπαιδευτικούς θα σας προβληματίσουν ενώ δε θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση ενός φίλου. Οι γεννημένοι του 1957 θα συγχωρέσετε κάποιο πρόσωπο που σας πλήγωσε.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved