Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/12

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε συνδυασμό με την αντίθεση του Ήλιου με το Δία είναι ότι πρέπει για να δρομολογήσετε τις προσωπικές υποθέσεις σας ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, προσδοκώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

3_dec



ΚΡΙΟΣ

«Είμαι εδώ μόνο για σένα»

Με τη Σελήνη στο Λέοντα είστε φλογεροί, δυνατοί και χαρούμενοι. Ο έρωτας έχει σήμερα τον πρώτο λόγο και ενώ οι δραστηριότητες με τις όποιες καταπιάνεστε σήμερα αποσκοπούν να περάσετε καλά. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποια χρήματα που τα είχατε είτε ξεχασμένα είτε πιστεύετε ότι θα ήταν αγύριστα. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε κάποιες πολύτιμες πληροφορίες. Οι γεννημένοι του 1990 θα δώσετε μια μάχη στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Νούμερο 1»

Σήμερα, τα δίνετε όλα για την οικογένειά σας. Τους μαγειρεύετε το αγαπημένο τους φαγητό και φροντίζετε να τους παρέχετε ό, τι ξέρετε ότι θα τους ενθουσιάσει. Η αισθηματική ζωή βρίσκεται σε μια καλή φάση, αφού ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα τα έχετε βάλει στην άκρη και χαίρεστε αυτό που έχετε. Ίσως κάποια νομικά ή εκπαιδευτικά θέματα να σας προβληματίσουν. Οι γεννημένοι του 1987 θα επιμείνετε μέχρι να περάσετε τις θέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κρέμονται από τα χείλη σας»

Σήμερα, έχετε το ρόλο το εμψυχωτή, αφού ο λόγος σας είναι θετικός και συγχρόνως ενθαρρυντικός. Πιθανόν να έχετε συναντήσεις με κάποια σπουδαία πρόσωπα, προκειμένου να προωθήσετε κάποιες υποθέσεις σας. Παράλληλα, στο χώρο της εργασίας υπάρχει ένα πιο ευχάριστο κλίμα παρά τις γενικότερες δυσκολίες ενώ η επικοινωνία με κάποιους συναδέλφους είναι καλύτερη. Οι γεννημένοι του 1992 θα αντιμετωπίσετε κάποια πισώπλατα χτυπήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Χαράς ευαγγέλια»

Με τη Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο θα αγοράσετε στολίδια και λαμπερά αντικείμενα που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και θα σας θυμίσουν ότι πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων. Θα δείτε βελτίωση σε ζητήματα που αφορούν παιδιά και σας απασχολούν ενώ θα ασχοληθείτε πιο ενεργά με κάποιο χόμπι σας. Πολύ πιθανόν κάποιοι συνεργάτες να γίνουν κάπως παραπάνω ανταγωνιστικοί. Οι γεννημένοι του 1959 θα το ρίξετε έξω.

ΛΕΩΝ

«Λαμπεροί»

Σήμερα, έχετε την τιμητική σας. Το κοινό σας χειροκροτεί και θαυμάζει τόσο το στυλ όσο και την προσωπικότητά σας. Θα αποτελείτε ένα πραγματικό σύμβολο θετικής σκέψης και αισιοδοξίας και θα μεταλαμπαδεύσετε το φως σας στους άλλους. Στο χώρο του σπιτιού θα νιώθετε μια ζεστασιά και μια θαλπωρή που πιθανόν να οφείλεται στον ερχομό ενός αγαπημένου προσώπου. Οι γεννημένοι του 1978 θα ξεκινήσετε κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Να βρω ποιός είμαι»

Σήμερα, αισθάνεστε ότι θέλετε να είστε αυτόφωτοι και γι' αυτό χρειάζεται να απομακρυνθείτε λίγο από τους άλλους και να επανακτήσετε την επαφή σας με τον αυθεντικό εαυτό σας. Συγχρόνως, στον αισθηματικό τομέα ανεβαίνετε τα σκαλιά της επιτυχίας με φόρα ενώ φαίνεστε πιο μάχιμοι όσον αφορά την υπεράσπιση πρόσωπων και πραγμάτων που αγαπάτε. Οι γεννημένοι του 1974 θα στήσετε αυτί για να ακούσετε κάποια κουτσομπολιά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Χαμόγελα επιτυχίας»

Σήμερα βρίσκετε την ευκαιρία για να ξεσκάσετε και να διασκεδάσετε μαζί με φίλους και γνωστούς. Συγχρόνως, θα αισθανθείτε περήφανοι για τη συμμετοχή σας σε κάποιες συλλογικές δράσεις και πιθανόν να λάβετε και κάποια διάκριση. Στο χώρο του σπιτιού ίσως χρειαστεί να γίνουν κάποιες επισκευές, να καρφώσετε και να τρυπήσετε. Οι γεννημένοι του 1989 θα λάβετε κάποια χρήματα που δεν περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Το θέλω και θα γίνει»

Σήμερα, θέλετε να κάνετε μια δυναμική παρουσία σε επαγγελματικά θέματα και τα καταφέρνετε παρόλο που ίσως λίγο αγχωθείτε. Παράλληλα, θα έχετε την εύνοια λαμπερών και επιτυχημένων προσώπων. Οι σχέσεις με κάποιους γείτονες ίσως γίνουν κάπως θορυβώδεις και ξεκινήσουν κάποιες γκρίνιες. Κάποιοι θα ξεκινήσετε μια δραστηριότητα που απαιτεί δεξιοτεχνία κινήσεων. Οι γεννημένοι του 1985 θα ηγηθείτε μιας νέας κίνησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Με ενδιαφέρει η γνώμη σου»

Έχετε την ευκαιρία να προβάλετε τις απόψεις σας και να ανταλλάξετε γνώμες με πρόσωπα που θαυμάζετε και αυτό σας ευχαριστεί. Συγχρόνως, ίσως κάνετε κάποιες συζητήσεις για ταξίδια, μετακινήσεις και δρομολόγια ενώ κάποια από εσείς θα έρθετε σε επαφή με κάποιους συγγενείς εξ αγχιστείας. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια έξοδα που είναι απαραίτητα για τη δουλειά σας. Οι γεννημένοι του 1976 θα έχετε θετική απάντηση σε ένα αίτημά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Διαπραγμάτευση»

Σήμερα, δίνετε έμφαση σε οικονομικά ζητήματα ενώ δεν αποκλείεται να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία σχετικά με αυτά. Θα αισθανθείτε χαρούμενοι που ζείτε έναν αληθινό έρωτα ενώ μαζί με φίλους θα μοιραστείτε εμπειρίες που σχετίζονται τόσο με την αισθηματική ζωή όσο και με τα σχέδιά σας. Ίσως έχετε κάποια πρόταση για θέατρο ή σινεμά. Οι γεννημένοι του 1969 θα ξεκινήσετε γυμναστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Σε βλέπω»

Σήμερα. αισθάνεστε ότι η γη γυρίζει γύρω από το σύντροφό σας που είναι και το μόνο πρόσωπο για το οποίο έχετε μάτια. Στον επαγγελματικό τομέα, έχετε επιφέρει κάποιες βελτιώσεις στις σχέσεις σας με σημαντικά πρόσωπα τις οποίες συνεχίζετε να δουλεύετε. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να τρέξετε για ένα αδερφό ή άλλο κοντινό συγγενή. Οι γεννημένοι του 1982 θα αναθεωρήσετε την άποψη που είχατε για ένα πρόσωπο.

ΙΧΘYΕΣ

«Είμαι πολύ κοντά»

Σήμερα, το ενδιαφέρον σας προσανατολίζεται στη δουλειά και μικρά αλλά σημαντικά πράγματα που έχετε να κάνετε. Πολλοί θα αισθανθείτε ότι ανοίγετε τα φτερά σας και πλέον μπορείτε να πετάτε, χωρίς να φοβάστε μήπως φτάσετε πολύ κοντά στον Ήλιο. Θέλετε να πετύχετε και θα το καταφέρετε. Στην αισθηματική ζωή, κάποια πράγματα μπορεί να μην λέγονται αλλά υπονοούνται. Οι γεννημένοι του 1967 θα ζητήσετε τη στήριξη της οικογένειάς σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved