Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/12

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη να ενθαρρύνει τις επαφές κυρίως με οικείους και γνωστούς, προτού ανοιχτείτε σε κάποιους θα είστε μάλλον επιφυλακτικοί κι αν... περάσουν τις εξετάσεις, τότε και μόνον τότε θα ανοίξουν όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας. Παράλληλα, η ευαισθησία και η συμπόνια θα είναι τα συναισθήματα που θα σας ωθήσουν σε πράξεις αγάπης προς άτομα που νιώθετε ότι χρειάζονται τη φροντίδα σας. Πολύ πιθανόν ακόμη, να ασχοληθείτε με μεράκι για ζητήματα που αφορούν το φαγητό και το στολισμό του σπιτιού. Η ημέρα πάντως προσφέρεται για γλέντια ή επαφές με «υψηλόβαθμους».

.


2_dec



ΚΡΙΟΣ

«Μια καρδιά γεμάτη αγάπη»

Σήμερα, δίνετε έμφαση στα συναισθήματα των άλλων και παίρνετε στα σοβαρά τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να φροντίσετε, να φιλοξενήσετε και να δείξετε την αγάπη σας σε άτομα που αισθάνεστε οικογένειά σας. Πολύ πιθανόν, να λάβετε κάποιο δώρο ή χρήματα για τα οποία δεν θα πείτε τίποτα σε κανέναν.

ΤΑΥΡΟΣ

«Τι νιώθω για αυτόν;»

Το πώς θα κινηθείτε σήμερα καθορίζεται αποκλειστικά από το πώς νιώθετε και το πόσο φιλικά ή μη θετικά προσκείμενοι είστε απέναντι σε κάποια πρόσωπα. Πολύ πιθανόν, να διαβάσετε, να συζητήσετε ή να μιλήσετε για ζητήματα όπως η οικογένεια, το υποσυνείδητο και η ψυχολογία. Η σχέση με το σύντροφο αποτελεί μια φωτιά αναμμένη που σας τροφοδοτεί με ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Θα το κρατήσω και ας πάλιωσε»

Ακόμα και αν κάτι έχει φθαρεί, ίσως σήμερα αρνηθείτε να το πετάξετε, καθώς θα έχει συναισθηματική αξία. Παράλληλα, θα αναβιώσετε όμορφες στιγμές αγάπης και τρυφερότητας με το ταίρι σας. Πολύ πιθανόν να αποκρύψετε από κάποιους φίλους σχέδιά σας γιατί προς το παρόν δεν είστε σίγουροι, αν θέλετε να τα μοιραστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Το παλιό είναι αλλιώς»

Σήμερα, είναι μια ιδανική ευκαιρία, προκειμένου με την εμπειρία του παρελθόντος να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Πολλές επιλογές, αν και θα φαίνονται πρωτοποριακές, στην πραγματικότητα θα είναι παραδοσιακές σε νέο περιτύλιγμα. Με τον Άρη στον 7ο ίσως προκύψουν κάποια καβγαδάκια γιατί δε θέλετε να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες που πιθανόν είναι αναχρονιστικοί.

ΛΕΩΝ

«Ωραία είναι εδώ»

Μέρα περισυλλογής, αναπόλησης και εσωτερικής προσαρμογής είναι η σημερινή που σας βρίσκει στο ζεστό καλάθι σας να κοιτάτε μέσα σας. Ίσως κάποιες συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σας να σας κουράζουν, καθώς δείχνουν προσκόλληση στα περασμένα ενώ κάποιοι ίσως δεχτείτε προξενιό από κάποιο συγγενικό πρόσωπο σας που θέλει να σας αποκαταστήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Αυτό θέλω»

Σήμερα, φυτεύετε τους σπόρους των επιθυμιών σας στον κήπο των στόχων και των επιδιώξεων. Συγχρόνως, θα εξετάσετε το παρελθόν για να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με κοντινά πρόσωπα που για κάποιο λόγο θα σας ζητήσουν να μην πείτε σε συγγενείς ή φίλους ότι μιλάτε. Θα γοητεύσετε με το λόγο και τα επιχειρήματα σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Ποια είναι η γνώμη σου;»

Σήμερα, θα θελήσετε να έρθετε συναισθηματικά πιο κοντά με πρόσωπα που είναι σημαντικά για τη ζωή και την πορεία σας σε αυτή ενώ πολύ πιθανόν με κάποιο μέλος της οικογένειας σας να μιλήσετε για επαγγελματικά θέματα. Συγχρόνως, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε κάποια χρήματα ενώ θα θελήσετε να χαρίσετε κάτι ή να προσφέρετε ένα δώρο σε κάποιο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τι να κάνει ο/η...;»

Θυμάστε πόσο ωραία περνούσατε με πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε και είτε τους τηλεφωνείτε είτε τους στέλνετε κάποιο μήνυμα. Συγχρόνως, θα αισθανθείτε ότι η οικογένεια για εσάς είναι μια ιερή αξία στη ζωή σας και θα φροντίσετε να έρθετε πιο κοντά. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες προετοιμασίες για κάποιο ταξίδι ενώ ίσως αυξηθούν οι καθημερινές μετακινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Μυστικές περιπέτειες»

Σήμερα, πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσετε ότι, όταν κάποιος δεν ζητά βοήθεια που την έχει ανάγκη, είναι ένδειξη αδυναμίας. Συγχρόνως, θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπό σας και να αισθανθείτε την αγάπη και τη θαλπωρή της αγκαλιάς του. Κάποιοι από εσάς ίσως δημιουργήσουν μια παράλληλη σχέση ή συνάψουν έναν μυστικό δεσμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Εμπιστέψου με»

Είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε την ευθύνη για πράγματα που έχουν γίνει στη σχέση σας, αρκεί το ταίρι σας να ξεχάσει και να βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά σας. Συγχρόνως, κάποιοι δεσμοί γίνονται σήμερα πιο συνεκτικοί ενώ θα αρνηθείτε να απομακρυνθείτε από κάποια πρόσωπα. Θα δώσετε έμφαση στη φυσική σας κατάσταση και θα ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα με ζήλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Να προσέξω τι τρώω»

Αρχίζετε να μετράτε αντίστροφα την ώρα που θα τελειώσετε κάποιες εργασίες και θα βρεθείτε με την οικογένεια σας. Συγχρόνως, θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία στη διατροφή σας και θα είστε πιο δεκτικοί σε προτάσεις που σχετίζονται με την ποιότητα της καθημερινότητάς σας. Πολύ πιθανόν να φλερτάρετε με έναν πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας κύκλο.

ΙΧΘYΕΣ

«Η δύναμη της αγάπης»

Σήμερα, αισθάνεστε ότι κρατάτε στα χέρια σας την ευτυχία, καθώς περιβάλλεστε από πρόσωπα που σας αγαπούν και σας φροντίζουν. Συγχρόνως, ο έρωτας θα σας συναρπάσει και θα σας χαρίσει στιγμές που όσο χρόνια να περάσουν θα συνεχίζετε να τις θυμάστε. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με θέματα ηθικής με αφορμή κάποια κουτσομπολιά για άλλους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved