Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/11

Γενικό προφίλ

Μέχρι και το μεσημέρι, η Σελήνη στους Διδύμους εξακολουθεί να ορίζει ως main stream οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία, την πληροφόρηση ή τις μετακινήσεις. Εν συνεχεία, η Σελήνη εισέρχεται στο «χουχουλιάρικο» Καρκίνο, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα και βέβαια τις μαζώξεις «εντός». Θα έχετε λοιπόν την τάση να αναζητήσετε το δικό σας «τρυφερούλη» ή «αγκαλίτσα» και να κουρνιάσετε στην ζέστη της αγαπημένης σας φωλιάς. Σε γενικές γραμμές αναμένεται ένα ευχάριστο Σ/Κ, έστω κι αν κάποιοι θα αποπειραθούν να «χαλάσουν τον κόσμο», για... ψύλλου πήδημα!


30_nov



ΚΡΙΟΣ

«Θα περάσω από εκεί»

Σήμερα, ξυπνάτε κεφάτοι και διαθέσιμοι για βόλτες και συνομιλίες. Από το μεσημέρι, πολύ πιθανόν να επιθυμήσετε τη μαμά και το μπαμπά ή φτιάξετε ένα αγαπημένο φαγητό που οι μυρωδιές του συνήθως σας πάνε μακριά πίσω, όταν ήσασταν παιδάκι. Ίσως έχετε ανάγκη να αφουγκραστείτε τα συναισθήματά σας για να κάνετε ένα σωστό ξεκίνημα και όχι μια τρύπα στο νερό. Οι γεννημένοι του 1962 θα αναλάβετε να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά όσον αφορά σε επαγγελματικά θέματα.


ΤΑΥΡΟΣ

«Δώσε μου λίγο χρόνο και θα σου απαντήσω»

Ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις, τουλάχιστον βέβαιες, είναι στο μυαλό σας όσον αφορά σε οικονομικά θέματα. Συγχρόνως, από αργά το μεσημέρι θα έχετε την τάση να αναλάβετε το ρόλο της μαμάς σε φίλους και γνωστούς, παρέχοντας μια ζεστή αγκαλιά ενώ πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποιες μετακινήσεις για χάρη των κοντινών συγγενών σας. Οι γεννημένοι του 1970 θα αισθανθείτε ότι σε θέματα σχέσεων η υπομονή έχει και τα όρια της.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πάω να πάρω τον αέρα μου»

Πρωινή βολτούλα και όμορφη κουβεντούλα υπόσχεται η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ενώ από το μεσημέρι όλο σας το ενδιαφέρον στρέφεται στο τι θα περιέχει ο σάκος του Άγιου Βασίλη και αν το δώρο Χριστουγέννων θα είναι ισόποσο με το περσινό ή θα έχετε καμιά, (ξουτ από εδώ) περικοπή. Με το πάρτι πλανητών στον 6ο ηλιακό οίκο τα επαγγελματικά σας πότε σας πονοκεφαλιάζουν και πότε σας ευχαριστούν. Οι γεννημένοι του 1989 θα ξεκινήσετε μαθήματα ή σεμινάρια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κάθε μέρα τέτοια εποχή»

Αφού ολοκληρώσετε κάποιες συζητήσεις ή μετακινήσεις για τις οποίες έχετε γράψει με μεγάλα γράμματα στο ημερολόγιο του μυαλό σας «πες πως δεν έγιναν ποτέ», ασχολείστε με αυτά που αγαπάτε περισσότερο, δηλαδή αγκαλίτσες, οικεία πρόσωπα, μαγειρική, και παραδοσιακές ενασχολήσεις. Πολύ πιθανόν να θυμηθείτε ένα αγαπημένο παλτό ή αξεσουάρ ενώ δεν αποκλείεται να ξαναγυρίσετε σε μια παλιά αλλά οικεία συνήθεια. Οι γεννημένοι του 1973 θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σας.


ΛΕΩΝ

«Τα καλύτερα φιλαράκια»

Τόσα χιλιόμετρα περά δώθε δεν σας κουράζουν καθόλου. Το σημαντικό είναι να έχετε καλή παρέα και εσείς τη χαίρεστε και με το παραπάνω. Με τη είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο το άλμπουμ του νου σας ανοίγει και εικόνες από το παρελθόν παρελαύνουν από μπροστά ενώ εσείς μονολογείτε «σαν χτες θυμάμαι...». Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να λαδώσετε τις μηχανές γιατί έρχεται πολύ δουλειά. Οι γεννημένοι του 1990 θα τα πείτε ένα χεράκι με άτομα της οικογένεια σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ανοιχτά παράθυρα στην οθόνη»

Προέχει η δουλειά και για αυτό όλοι η δρόμοι οδηγούν στο γραφείο, τον υπολογιστή ή τα επαγγελματικά ραντεβού. Από το μεσημέρι, σας δίνεται η ευκαιρία να αναθερμαίνετε τις σχέσεις σας με φίλους και γιατί όχι να κανονίσετε πως θα περάσετε τις οικογενειακές γιορτές. Σε αισθηματικά ζητήματα, θα γίνετε πιο διεκδικητικοί ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να γυαλίσει το μάτι σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα πιείτε καφεδάκι με ένα φίλο σκεφτόμενοι «πως πέρασαν τα χρόνια».


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Τα έμαθες;»

Θέλετε να μιλήσετε, να συζητήσετε, να κάνετε chatting και να ανταλλάξετε απόψεις για ζητήματα που σας αφορούν άμεσα ή για τα οποία απλώς είστε περίεργοι. Εν συνεχεία, θα στηρίξετε τις απόψεις των προϊσταμένων σας ή θα αναπτύξετε πιο οικείους δεσμούς με πρόσωπα που εκτιμάτε. Με τον Άρη στον 4ο πολύ πιθανόν να παρακολουθήσετε κάποιο οικογενειακό ματς. Μη ξεχάσετε τα ποπ – κορν. Οι γεννημένοι του 1984 θα πείτε «καλημέρα οικονομία».


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Το 'λαβες;»

Η λογική αποτελεί το μέσο για να αλλάξει το συναίσθημα μορφή και με τη Σελήνη στους Διδύμους στέλνετε το κατάλληλο μήνυμα στον αρμόδιο εσωτερικό σας παραλήπτη. Έπειτα μπαίνει η Σελήνη στον Καρκίνο και θα αισθανθείτε ότι κολυμπάτε σε γνώριμα νερά. Σε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις ίσως ανέβουν τα αίματα, γιατί πολύ απλά αυτός είναι ο σκοπός σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα είστε επιφυλακτικοί σε νέα ξεκινήματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Η μόνη στάση είναι για βενζίνη»

Κάποια πέρα- δώθε είναι απαραίτητα σήμερα, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους ενώ πολύ πιθανόν να ζητήσετε κάποια εξυπηρέτηση. Με τη Σελήνη στον 8ο από αργά το μεσημέρι θα έχετε την τάση για ένα ερωτικό χουχούλιασμα ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβετε συγχρόνως και ρόλο ψυχαναλυτή. Με τον Άρη στον 2ο δεν λέει να σας μείνει ευρώ στην τσέπη για αυτό κάντε κρατεί γιατί αργεί ακόμα να φύγει. Οι γεννημένοι του 1992 θα συμφιλιωθείτε με τη μοναχικότητα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Πιο γρήγορα»

Η μέρα έχει 24 ώρες, όμως με τόσα που τρέχουν στη δική σας καθημερινότητα εσάς δεν σας φτάνουν. Η παρουσία της Σελήνης από αργά το μεσημέρι στον Καρκίνο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις και ιδιαίτερα σε αυτές στις οποίες αποτελείτε το στήριγμα ή το δεκανίκι τους. Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να πετύχετε πολλά όμως μην το παρακάνετε γιατί και οι αντοχές έχουν τα όρια τους. Οι γεννημένοι του 1985 θα αγχωθείτε για τα οικονομικά της επιχείρησής σας ή της εταιρείας που εργάζεστε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ανάλαφρο ξεκίνημα»

Τις πρώτες ώρες της ημέρας τις αφιερώνετε σε ευχάριστες δραστηριότητες και εν συνεχεία καταπιάνεστε με θέματα εργασίας με τα οποία δεν αποκλείεται να φάτε μεγάλο κόλλημα. Ίσως αισθανθείτε ότι κάποια πράγματα γίνονται πίσω από την πλάτη σας, όμως προς το παρόν παρατηρείτε ή δεν δράτε φανερά. Τα μεγάλα ζόρια είναι στα επαγγελματικά γιατί ο Κρόνος θέτει περιορισμούς. Οι γεννημένοι του 1984 θα γοητευτείτε από ένα πρόσωπο επαγγελματικά «φτασμένο».


ΙΧΘYΕΣ

«Πάνω – κάτω»

Σήμερα, η διάθεσή σας αλλάζει συνεχώς και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα με πόσα πολλά πράγματα θα ασχοληθείτε. Ωστόσο, η Σελήνη στον Καρκίνο προοιωνίζει ευχάριστες δραστηριότητες, ερωτικές επαφές και «γούτσου – γούτσου». Κάποια σχέδιά σας απαιτούν να κάνετε θυσίες και να εργαστείτε αποκλειστικά για αυτά ενώ πολύ πιθανόν να λάβετε κάποια χρήματα από άτομο που είναι στο εξωτερικό. Οι γεννημένοι του 1972 θα ολοκληρώσετε κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις σας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved