Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/11

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στον Κριό η αδρεναλίνη σας εκτοξεύεται στα ύψη και πετάτε τη σκούφια σας για νέα πράγματα, περιπέτειες και εξορμήσεις. Η ενέργειά σας ξεχειλίζει και η οπτιμιστική σας διάθεση ηγείται των ενεργειών σας. Σε πολλά πράγματα δεν θα «μασήσετε» και με δυναμισμό, θάρρος και τόλμη θα κάνετε αυτό που έχετε βάλει στο κεφάλι σας εν ριπή οφθαλμού. Κι αν τυχόν δεν κινηθείτε με τέτοιον τρόπο, το πιθανότερο είναι να το πράξουν οι άλλοι, είτε σας αρέσει, είτε... όχι!


24_nov



ΚΡΙΟΣ

«Πάμε παιδιά»

Σήμερα, αποτελείτε την κεφαλή εξελίξεων, αφού είστε εσείς αυτοί που θα εμπνεύσετε τους άλλους, θα τους ανάψετε τα φώτα της καρδιάς τους και θα τους οδηγήσετε στη νίκη. Με την Αφροδίτη στον 8ο ο έρωτας γεμίζει το κενό σας είτε είστε στο ναδίρ είτε στο ζενίθ σας. Οικονομικά πάρε – δώσε μπορεί να σας βγουν σε καλό ενώ ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να πληρώσετε κάτι με δόσεις αντί ντούκου όλο το ποσό.


ΤΑΥΡΟΣ

«Δεν θέλω να περιμένω»

Θέλετε να εξωτερικεύσετε την ενέργειά σας για νέα ξεκινήματα και πράγματα που θα σας αναζωογονήσουν ψυχή τε και σώματι αλλά προς το παρόν δεν σας δίνεται η ευκαιρία. Ωστόσο, θα αφιερώσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αφενός δεν θέλετε να πείτε στους άλλους και αφετέρου απαιτούν να τρέξετε, να επισκευάσετε ή να είστε θορυβώδεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ήρθε η σειρά μας»

Μόνοι στο σπίτι δεν κάθεστε, αντίθετα μαζί με φίλους βγαίνετε, παρακολουθείτε αγώνες, αθλείστε και φορτίζετε θετικά τις μπαταρίες σας με συλλογικές δράσεις. Με τον Άρη στον 8ο νιώθετε ερωτικά ρωμαλέοι και έχετε τόση ενέργεια που σας καθιστά μια ακούραστη πολυμηχανή. Παράλληλα, πολύ πιθανόν μέσα στην καθημερινότητά σας να επιστρέψουν νεαρά ή φλύαρα πρόσωπα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Δίψα για αναγνώριση»

Κάτι καινούργιο ξεκινά επαγγελματικά ενώ στις σχέσεις σας με άτομα μεγαλύτερα θα έχετε αντοχή αλλά δεν μπορεί να πει κάποιος το ίδιο και για την υπομονή σας που θα εξαντλείται γρήγορα. Επιτυχία θα έχετε στα αισθηματικά σας και πολλοί θα αισθανθείτε ότι εσείς και το ταίρι σας είστε ένα υπέροχο ζευγάρι που το χαρακτηρίζει το πάθος και η βαθιά ψυχική επαφή.


ΛΕΩΝ

«Είμαι ήδη εκεί»

Το σύνθημά σας σήμερα είναι «φύγαμε τώρα» και αν δεν διασχίζετε ήδη τα κύματα και δεν μικραίνετε τις αποστάσεις για να βρεθείτε γρήγορα κοντά στη χαρά και τη διασκέδαση, από στιγμή σε στιγμή βάζετε μπρός. Η οικογένεια σάς διεκδικεί αλλά και οι πικάντικές γεύσεις σάς ανοίγουν την όρεξη. Πολύ πιθανόν σε ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος θεωρούσατε πολύ δικό σας να του πείτε... «σφύριξα και έληξες».


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Δεν καθόμαστε, κινούμαστε»

Σήμερα, η ερωτική διάθεση ακουμπά κόκκινο και η κλίνη αρπάζει φωτιά. Πολλοί θα σκαλίσετε παλιές υποθέσεις και θα ανατρέξετε σε λύσεις που είχατε δώσει σε προηγούμενες κρίσεις. Από την άλλη, η ανάγκη να γίνετε fit άλλους σας πάει στο γυμναστήριο και το κοντινό στάδιο και άλλοι ανεβάζετε τις καύσεις σας, ρίχνοντας το στο χορό.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Το αγαπημένο μου σπορ; Η σχέση μου»

Αν είστε δεσμευμένοι, νιώθετε ότι οδηγείτε στο αντίθετο ρεύμα ενώ αν είστε αδέσμευτοι, κινείστε τόσο γρήγορα που φτάνετε στον προορισμό σας αλλά χωρίς συνεπιβάτη. Μέσα στον χώρο του σπιτιού κάποια άτομα είναι ευέξαπτα και ανυπόμονα και αυτό σας κουράζει. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό κάνετε με μεγαλύτερη άνεση κάποια ψώνια και μέσα σε αυτά ίσως συμπεριληφθούν και κάποια που τονίζουν το σεξαπίλ σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε»

Σήμερα, ιδρώνετε χωρίς να καταπονείστε, αφού ναι μεν έχετε μπόλικη ενέργεια για να βάλετε ένα χεράκι σε δουλειές αλλά τις τελειώνετε στο άψε- σβήσε. Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο καίτε καρδιές και αυτό σας ενθουσιάζει, χωρίς ωστόσο να λέτε εύκολα «ναι». Αντίθετα, έχετε γίνει ακόμα πιο εκλεκτικοί και σε πολλές περιπτώσεις είστε υπέρ της άποψης «ο παλιός είναι αλλιώς».


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Βεγγαλικά χαράς»

Κεφάτοι, ορεξάτοι και γεμάτοι αισιοδοξία αρχίζετε μια νέα αισθηματική ιστορία ή γράφεστε σε μια πολεμική τέχνη ή άλλη δραστηριότητα που μπορείτε να εξωτερικεύετε την περίσσεια ενέργειά σας. Πολύ πιθανόν ένα ερωτικό φλερτ που θα έχετε στο χώρο της εργασίας να το κρατήσετε κρυφό ενώ ίσως γίνετε το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση για τη χαρά της περιπέτειας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Την τελευταία κουβέντα θα την πω εγώ»

Σήμερα, θα δώσετε τη δική σας μάχη στην εμπόλεμη ζώνη του σπιτιού σας και συγχρόνως θα φροντίσετε να σταθείτε στο ύψος σας όσον αφορά σε καταστάσεις που μπορούν να επηρεάσουν το κοινωνικό σας προφίλ. Με τόσους πλανήτες στον 11ο δεν φοβάστε τη μοναξιά, αντίθετα με άλλους περνάτε καλά, με άλλους τα ξαναβρίσκετε και με άλλους κόβετε μια και καλή την «καλημέρα».


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ακούραστοι»

Σήμερα, τα λόγια τρέχουν σε αγώνα δρόμου, διανύοντας μικρές αποστάσεις σε μεγάλες ταχύτητες. Θα έχετε διάθεση για μετακινήσεις αλλά θα θέλετε να φτάσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η κοινωνική ζωή βελτιώνεται και συγχρόνως μπορείτε να κατανοείτε με μεγαλύτερη ευκολία τι θέλουν οι άλλοι. Πολύ πιθανόν να κρατήσετε μυστικό ένα επαγγελματικό ταξίδι ή project.


ΙΧΘYΕΣ

«Ωραία έρχονται, γρήγορα φεύγουν»

Μπορεί τα λεφτά να μην ξεχειλίζουν από τα μπατζάκια όμως με τη Σελήνη στον Κριό ανυπομονείτε να κάνετε κάποιες αγορές και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες μέσα από τις οποίες θα αισθανθείτε πιο ασφαλείς άμεσα. Επαγγελματικά σχέδια ίσως έχουν την ενίσχυση μιας ομάδας ανθρώπων ή θα απαιτούν να κάνετε κάποιες τομές.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved