Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/11

Γενικό προφίλ

Όσα φέρνει η... Σελήνη στον Κριό δεν τα φέρνει ο χρόνος και ιδιαίτερα σήμερα που πατά γκάζι και... όπου βγει! Εντάσεις, αναταράξεις και αντιπαραθέσεις αποκτούν σημαντικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι και ο κυβερνήτης του Κριού, ο πύρινος Άρης «τσακώνεται» σήμερα με τον Ουρανό και το μεταξύ τους κλίμα είναι άκρως εκρηκτικό. Νεύρα, ξαφνικές ενέργειες, δραστικές αλλαγές, αιφνιδιασμούς, πτώσεις και χωρισμούς περιέχει η ατζέντα της ημέρας, αφού στο εξώφυλλο της γράφει «Σήκωσε το δικό σου μπαϊράκι»!


23_nov



ΚΡΙΟΣ

«Στο κόκκινο»

Σήμερα, φουλάρετε τις μηχανές και ξεκινάτε με όρεξη και ορμή να πραγματοποιήσετε τα «θέλω» σας. Έχετε όλη τη δύναμη και το θάρρος που χρειάζεται να ξεπεράσετε εντάσεις και ξαφνικά εμπόδια στο χώρο της δουλειάς αλλά δε θα σηκώσετε μύγα στο σπαθί σας όσον αφορά σοβαρά θέματα. Παράλληλα, ένα κρυφό φλερτ κερδίζει έδαφος ενώ η ερωτική έλξη μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας κορυφώνεται. Οι γεννημένοι του 1985 θα κάνετε σκέψεις για να αλλάξετε τον τρόπο που μετακινείστε.


ΤΑΥΡΟΣ

«Εγώ ή αυτές»

Σήμερα, από τη μία είστε ανυπόμονοι να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και από την άλλη αισθάνεστε ότι χρειάζεται να αμυνθείτε σε φοβίες και ανησυχίες που το μόνο που μπορούν να πετύχουν είναι να σας πάνε πίσω. Με την Αφροδίτη πλέον στον 7ο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για ρομαντικά τετ – α –τετ και πολλές νύχτες σας θα είναι άκρως... ερωτικές. Οι γεννημένοι του 1974 ίσως χρειαστεί να πάτε το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν θα σου περάσει»

Σήμερα, είστε εξωστρεφείς, χαρούμενοι και ιδιαίτερα κοινωνικοί. Θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας και εν ανάγκη θα συγκρουστείτε με άτομα που θέλουν να επιβληθούν με το ζόρι. Συγχρόνως, ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα που δεν υπολογίζατε ενώ σήμερα η σπίθα του έρωτα γίνεται φωτιά. Στο χώρο της εργασίας, πέρα από το γεγονός ότι τα πράγματα κυλάνε ελαφρώς καλύτερα, κάποιο πρόσωπο σας «γλυκοκοιτάζει». Οι γεννημένοι του 1972 ίσως ξαναεργαστείτε με κάποια πρόσωπα που γνωρίζετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Άλλη όρεξη δεν είχα»

Πιθανοί μπελάδες με άτομα που έχουν κύρος, εξουσία, προΐστανται ή είναι μεγαλύτερα ίσως αποτελέσουν τη σκοτούρα της ημέρας. Πολύ πιθανόν, κάποιοι να χάσουν την ψυχραιμία τους και εσείς να είστε η πόρτα που θα κλωτσήσουν για να εκτονώσουν τα νεύρα τους. Με την Αφροδίτη πλέον στον 5ο ανοίγονται ευκαιρίες στον έρωτα και σε ευχάριστες δραστηριότητες. Οι γεννημένοι του 1975 δεν θα δείτε με καλό μάτι την τάση κάποιων προσώπων να αναμειγνύονται στα προσωπικά σας.


ΛΕΩΝ

«Τι το 'θελα;»

Με τη Σελήνη στον 9ο ηλιακό οίκο νιώθετε μια εσωτερική ανάγκη να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που έχετε χαθεί ή που η επαφή σας είναι από απόσταση. Βέβαια για ψήλου πήδημα μπορεί τα πράγματα να εκτροχιαστούν και να ειπωθούν κουβέντες που θα ρίξουν λάδι στη φωτιά. Η χαρά σας είναι τα σχέδια που κάνετε για το σπίτι, νόστιμες συνταγές που ξεθάβετε από τα συρτάρια και όμορφες στιγμές με την οικογένεια. Οι γεννημένοι του 1952 θα αποκτήσετε νέους φίλους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Αν πάς με άλλη/ον...»

Σήμερα, ίσως ζηλέψετε ή δώσετε τη μάχη σας για να διεκδικήσετε τη θέση που θέλετε στον τομέα του έρωτα. Συγχρόνως, ίσως σκάσουν κάποια έξοδα που θα σας στερήσουν τη δυνατότητα να κάνετε κάτι ευχάριστο που προγραμματίζατε. Από την άλλη, οι σχέσεις με φίλους, γείτονες και κοντινά πρόσωπα βελτιώνονται και αυτό σας δίνει μεγάλη χαρά. Οι γεννημένοι του 1973 θα επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που έχετε καιρό να τα πείτε.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Το γιοφύρι της σχέσης σας»

Με τη Σελήνη απέναντι ίσως νιώσετε ότι ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι τρέχουν ορμητικά νερά που σας χωρίζουν και δεν σας αφήνουν να έρθετε κοντά. Ίσως σήμερα να μην είναι το πιο εύκολο να δημιουργήσετε μια γέφυρα επικοινωνίας, όμως αναμφίβολα θα κριθεί αναγκαίο να μπει στις προτεραιότητές σας. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό κάποια χρήματα είναι σίγουρα, λίγα ή μικρά δεν έχει σημασία, αρκεί να τα ευχαριστηθείτε. Οι γεννημένοι του 1967 θα πάρετε πίσω κάποια χρωστούμενα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Το κεφάλι μου»

Εργασιακός πυρετός σας έχει πιάσει σήμερα, δεδομένου ότι οι συνθήκες απαιτούν να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας. Συγχρόνως, είναι καλό να προσέχετε την υγεία σας και τη διατροφή σας. Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο τονίζεται το σεξαπίλ σας και σίγουρα παίρνετε μια μεγάλη δόση αγάπης και αποδοχής από τους άλλους. Πολύ πιθανόν να αγοράσετε αξεσουάρ και ρούχα που αναδεικνύουν το στυλ σας. Οι γεννημένοι του 1989 θα λάβετε κάποια χρήματα ως δώρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Το κέφι μου»

Με τη Σελήνη στον Κριό είναι μια ιδανική μέρα για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Βέβαια, μεταξύ σοβαρού και αστείου ίσως ειπωθούν πράγματα που θα σας σοκάρουν ενώ είναι πολύ πιθανόν από τη μια στιγμή στην άλλη να μείνετε πανί με πανί. Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη ευνοεί κάποιες ευχάριστες και συγχρόνως μυστικές επαγγελματικές επαφές. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως μαλώσετε με το ταίρι με αφορμή κάποια έξοδα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ανατροπές»

Σε υπερένταση βρίσκεστε σήμερα, καθότι βιάζεστε να κάνετε κάποια βήματα για να πετύχετε κάτι που θα κάνει τη ζωή σας πιο ευχάριστη. Συγχρόνως, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κάποια σχέδιά σας για προσωπικούς λόγους ενώ είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν έντονες αντιρρήσεις από μέλη της οικογένειας σας για κάποιες αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Οι γεννημένοι του 1971 θα γίνετε πιο κοινωνικοί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Έγινε και αυτό»

Μια έντονη και δραστήρια μέρα ανοίγεται μπροστά σας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, μετακινήσεις και μηνύματα σας κρατούν σε εγρήγορση ενώ πολύ πιθανόν κάποιοι να μην μπορούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και καυγάδες ή θυμοί να είναι αναπόφευκτοι. Από την άλλη, ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ευκαιρίες που αν και δεν είναι... του αιώνα, ωστόσο αποτελούν μια όμορφη όαση μέσα στην έρημο. Οι γεννημένοι του 1992 ζοριστείτε από ένα άτομό μεγάλης ηλικίας.


ΙΧΘYΕΣ

«Φωτιά στον έρωτα»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του κόκκινου πλανήτη δεν είναι καιροί για να βάζετε φωτιά στα λεφτά σας αλλά και ούτε να τα σκορπάτε χωρίς να σκέφτεστε. Δεν σας αρέσει η οικονομία, όμως δεν είναι ανάγκη να προβείτε σε υπερβολές που θα σας φέρουν στη συνέχεια σε δύσκολη θέση. Η επικοινωνία με το σύντροφο μπορεί να γίνει πιο καλή και συγχρόνως να αναζωπυρωθεί το ερωτικό στοιχείο μεταξύ σας. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως «τα πάρετε» με ένα φίλο.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved