Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/11

Γενικό προφίλ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ονείρου υπόσχεται ρομαντικές στιγμές, αισθησιακή χαλάρωση, ονειροπόληση, χάρες, και ευφάνταστες στιλιστικές δημιουργίες. Από την άλλη το τετράγωνό του με τον Ήλιο δείχνει ότι καλό είναι να μην αφεθείτε εντελώς στην καλή πίστη που έχετε σε πρόσωπα και καταστάσεις. Ίσως κάποιο λάκκο να έχει η φάβα, όχι απαραίτητα από κακή πρόθεση, για αυτό αποφύγετε σήμερα να πείτε «ναι» για κάτι σημαντικό.


22_nov



ΚΡΙΟΣ

«Σε διάλλειμα»

Σήμερα, λίγο ο συννεφιασμένος ουρανός λίγο η απροσδιορίστου τύπου διάθεσή σας έχετε την τάση να ονειροπολείτε και προτιμάτε να περνάτε την ώρα σας κάνοντας ή παρακολουθώντας πράγματα που ναι μεν σας ευχαριστούν αλλά δεν σας ενδιαφέρουν τα μάλλα. Επιπλέον, με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό ίσως ζήσετε μια όμορφη ερωτική ιστορία. Οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου ίσως συγκρουστείτε με το αφεντικό ή τα πεθερικά σας.


ΤΑΥΡΟΣ

«Ρομαντικές διαδρομές»

Το τοπίο είναι θολό όσον αφορά ακριβώς στο τι θέλετε σήμερα διότι μπορεί να έχετε μια γενική εικόνα αλλά δεν μπορείτε να τη συγκεκριμενοποιήσετε. Από την άλλη, πολύ πιθανόν κάποιο αισθηματικό τετ-α-τετ να σας ταξιδέψει στα ουράνια ενώ δεν αποκλείεται μια πράξη αγάπης να σας συγκινήσει βαθιά. Ζητήματα που σχετίζονται με δημόσιες υπηρεσίες ίσως σας εκνευρίσουν. Οι γεννημένοι του 1982 θα ξαναβρεθείτε με ένα φίλο, πελάτη ή συνεργάτη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ο τροχός γύρισε για εσάς»

Ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα ίσως σας δώσουν έναν αέρα υπεροχής ενώ πολύ πιθανόν να πάρετε τη θετική ψήφο μιας σημαντικής γυναίκας στο χώρο που εργάζεστε. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ίσως σας ζορίσουν είτε γιατί θα βγουν ξαφνικά είτε γιατί θα πρέπει να πληρώσετε και το μερίδιο κάποιου άλλου. Πολύ πιθανόν να αποκτήσετε μια ευχάριστη καθημερινή ασχολία. Οι γεννημένοι του 1990 ίσως δώσετε χυλόπιτα σε ένα φίλο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Τικ – Τοκ»

Χαρούμενοι, ευχάριστοι και επικοινωνιακοί είστε σήμερα, αφού τα σχέδια σας περιλαμβάνουν πράγματα που σας ανεβάζουν και πραγματικά σας συναρπάζουν. Θα απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και θα νεύσετε θετικά σε ένα φλερτ από πρόσωπο που σας γοητεύει. Ίσως κάποιες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους να έχουν επίπτωση στην εξέλιξη μιας δουλειάς. Οι γεννημένοι του 1989 πολύ πιθανόν να θα ξαναρχίσετε μια αγαπημένη δραστηριότητα.


ΛΕΩΝ

«Όλα είναι έτοιμα»

Η ερωτική διάθεση είναι σήμερα ανεβασμένη και πολύ πιθανόν να φροντίσετε τον προσωπικό σας χώρο για να αποτελέσει τη ζεστή φωλιά του έρωτά σας. Συγχρόνως, ίσως λάβετε κάποιο δώρο ή διευθετήσετε με επιτυχία ένα οικονομικό θέμα. Επαγγελματικά, βρίσκεστε σε μια υπερδιέγερση λόγω του ότι χρειάζεται να παραδώσετε κάποια δουλειά σε σύντομη ημερομηνία. Οι γεννημένοι του 1955 θα χρειαστεί να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Σου έρχομαι»

Σήμερα, είναι η ιδανική μέρα για να βγείτε ραντεβού, να περάσετε ρομαντικές στιγμές και να χαρείτε τον έρωτα σε όλο του μεγαλείο. Συγχρόνως, ίσως μαζί με μια φίλη κάνετε μια ευχάριστη συζήτηση ή κάνετε κάποια μετακίνηση για να λάβετε κάποια χρήματα. Σε καλή μεριά. Από την άλλη, κάποιες ξαφνικές καταστάσεις που αφορούν σε παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα θα σας αναγκάσουν να βρείτε περισσότερο χρόνο για αυτά. Οι γεννημένοι του 1970 θα δεχτείτε την εύνοια ενός μακρινού συγγενή.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Σας τρώει το χέρι σας; λεφτά θα πάρετε»

Ο χώρος της εργασίας σας φαίνεται πιο όμορφος και πιο ευχάριστος, αφού κάποιες ευνοϊκές συνθήκες σας δίνουν τη δυνατότητα να μυρίσετε το άρωμα του χρήματος. Μπορεί σε γενικές γραμμές να έχετε αρχίσει να πιέζεστε και το πορτοφόλι να μην το ανοίγετε εύκολα, όμως από σήμερα θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Εκεί που χρειάζεται να προσέχετε είναι η... εμπόλεμη κατάσταση στο χώρο του σπιτιού. Οι γεννημένοι του 1987 θα ενδιαφερθείτε να μάθετε μια ξένη γλώσσα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο»

Ο έρωτας σας κλείνει το μάτι και εσείς πιάνετε με τη μία το υπονοούμενο. Ερωτικές στιγμές, ευχάριστες βόλτες και όμορφα συναισθήματα θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπά στην μελωδία της ευτυχίας. Οι σχέσεις με αδέρφια και ξαδέλφια ίσως διαταραχθούν ενώ πιθανόν σε κάποιες συζητήσεις τα πράγματα να ξεφύγουν και να λεχθούν κουβέντες που θα φέρουν ρήξη. Οι γεννημένοι του 1974 θα αισθανθείτε πολύ ποθητοί.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Πάει και αυτό»

Κάποιες δοκιμασίες φαίνεται να έχουν αίσιο τέλος ενώ πολύ πιθανόν με τα μέλη της οικογένειάς σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια απρόοπτα έξοδα για τα παιδιά, μια γιορτή ή άλλο ευχάριστο γεγονός. Από την άλλη, όσον αφορά την επισημοποίηση μιας σχέσης ίσως παρουσιαστούν κάποιες καθυστερήσεις. Οι γεννημένοι του 1972 θα επανεξετάσετε μια επαγγελματική πρόταση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Γίνονται και θαύματα»

Σήμερα, μπορεί να δείτε κάποιες επιθυμίες σας να πραγματοποιούνται και κάποιες υποσχέσεις να υλοποιούνται. Ίσως μέσω ενός φίλου κάνετε μια αισθηματική γνωριμία ενώ ευνοούνται ταξίδια και μετακινήσεις με το ταίρι σας. Αποφύγετε να κοντραριστείτε με τους γονείς σας, εκτός και αν πιστεύετε ότι αυτό θα βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιο άλλο εμπόδιο. Οι γεννημένοι του 1965 θα επανεξετάσετε την αξία μιας φιλικής σχέσης στη ζωή σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Λαμβάνοντας τα συχαρίκια»

Σήμερα, μπορείτε να έχετε μια καλή ψαριά και στα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Επιπλέον, ίσως λάβετε κάποια ηθική ικανοποίηση που θα σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε ένα έργο που ένα κομμάτι σας ήθελε να παρατήσετε. Οι σχέσεις με ισχυρές γυναίκες θα σας βοηθήσουν σε κάποιες φιλοδοξίες σας ενώ θα αισθανθείτε πιο αγαπητοί και πιο αποδεκτοί. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο από κάποια είδηση.


ΙΧΘYΕΣ

«Ευτυχία για δύο»

Σήμερα, ευνοούνται αισθηματικές γνωριμίες, ρομαντικές βόλτες και ερωτικές περιπέτειες. Σας ενδιαφέρει να κάνετε καλή εντύπωση και προσέχετε ιδιαίτερο το στυλ και το look σας. Συγχρόνως, ίσως κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις ή επαφές σας αναγκάσουν να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Από την άλλη, σας ανοίγονται θετικές προοπτικές για μετακινήσεις και ταξίδια στο εξωτερικό. Οι γεννημένοι του 1991 θα αλλάξετε το ντεκόρ του προσωπικού σας χώρου.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved