Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/11

Γενικό προφίλ

Σήμερα, καλό είναι να βασίζεστε περισσότερο στη διαίσθησή σας και να ενδιαφερθείτε για δραστηριότητες που σας εξάπτουν τη φαντασία ή «μιλούν» στο συναίσθημά σας. Αργά το βράδυ ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη, προοιωνίζοντας μια περίοδο που θα υπάρχει περισσότερο ενθουσιασμός για ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια, μετακινήσεις και επικοινωνία. Βέβαια, δεδομένου ότι με το καλημέρα συναντά τον Ποσειδώνα, ας είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που θα σας γίνουν αυτές τις ημέρες και μην παρατήσετε κάτι για να επενδύσετε σε κάτι άλλο διότι σύντομα θα αποδειχθεί... άνθρακας ο θησαυρός!


21_nov



ΚΡΙΟΣ

«Μόνο εσείς το ξέρετε»

Η Σελήνη στους Ιχθύες ευνοεί δραστηριότητες που σχετίζονται με πράξεις καλοσύνης και ενίσχυσης των αδύναμων. Συγχρόνως, ίσως γίνουν κάποιες παρερμηνείες ή ανησυχήσετε περισσότερο από όσο χρειάζεται από ένα μήνυμα που θα λάβετε. Πολλοί θα μετακινηθείτε ή θα κάνετε επαφές για να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Ένα θέμα σας ίσως τακτοποιηθεί με τη βοήθεια ενός φίλου ή κοντινού συγγενή. Οι γεννημένοι του 1982 κάνετε βαθιές τομές σε επαγγελματικά ζητήματα.


ΤΑΥΡΟΣ

«Ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός»

Μέσα σε μια παρέα ή από ένα φίλο μπορεί να βρείτε την κατανόηση σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Παράλληλα, ίσως κάνετε όνειρα και θέσετε στόχους για να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Ίσως η συμπεριφορά κάποιου γονέα ή στενού οικογενειακού προσώπου δεν εναρμονίζεται με τις επιθυμίες σας. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι του 1979 θα αποσχιστείτε από μια ένωση ή σχέση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πώς πέρασε η ώρα;»

Ίσως τα αφεντικά σας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και εσείς βρείτε την ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να εργαστείτε με πιο ανέμελους ρυθμούς. Συγχρόνως, ίσως αισθανθείτε ότι κάποιο άτομο που λύνει και δίνει ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα. Δεν είναι καιρός για να ανοίξετε περαιτέρω μέτωπα για αυτό φροντίστε να διαχειριστείτε τις όποιες κρίσεις με νηφαλιότητα. Οι γεννημένοι του 1981 θα μπερδευτείτε από τη συμπεριφορά ενός συναδέλφου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Καλημέρα, είσαι εκεί;»

Σήμερα, θα αδράξετε τις ευκαιρίες για να ξεφύγετε από τα προβλήματα και τις έγνοιες μέσω chat, συζητήσεων και διαδρομών. Πολύ πιθανόν να αισθανθείτε ότι κάποια χρήματα πήγαν στράφι, αφού οι υπηρεσίες που κάποιοι σας παρείχαν ήταν είτε λειψές είτε περιττές. Στον αισθηματικό τομέα, το παρελθόν σάς διεκδικεί και εσείς, αν και νιώθετε υπέροχα για αυτό, δεν αποκαλύπτετε τις προθέσεις σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα κάνετε υπερωρίες.


ΛΕΩΝ

«Κάτι μου ξέφυγε»

Σε οικονομικές υποθέσεις υπάρχει μυστήριο και παρασκήνιο και πολύ πιθανόν η κρίση σας να είναι λανθασμένη. Μέλη της οικογένειάς σας θα σας σταθούν σε ένα προσωπικό αγώνα που δίνετε όμως όχι με τον τρόπο που ίσως θα επιθυμούσατε. Πολλοί θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες μέσα από τις όποιες χαίρεστε τη ζωή ενώ για χάρη του έρωτα ίσως δώσετε κάποια μάχη. Οι γεννημένοι του 1979 θα έχετε την ευκαιρία να ενταχθείτε σε μια ομάδα με κοινά χόμπι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Εσύ και εγώ»

Με τη Σελήνη στον 7ο η αχίλλειος πτέρνα σας είναι η σχέση σας η οποία από την μια αποτελεί τον επίγειο παράδεισό σας και από την άλλη τον τομέα στον οποίο κάνετε τις περισσότερες θυσίες. Πολύ πιθανόν, η απουσία ενός δικού σας προσώπου, από κάτι σημαντικό για σας, να σας απασχολήσει. Με τον Ερμή ανάδρομο ίσως ξαναδιαβάσετε κάποιο βιβλίο ή ξαναβρεθείτε με φίλους. Οι γεννημένοι του 1959 θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το όχημά σας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Λέει αλήθεια;»

Σε επαγγελματικά θέματα σας δίνονται ελπίδες αλλά δεν είστε σίγουροι, αν πρέπει να βασιστείτε ή όχι σε αυτές. Από την άλλη, ίσως αισθανθείτε ότι κάποιοι συνάδελφοι παίζουν ρόλο υπονομευτή ή διπλού πράκτορα, γεγονός που πιθανόν να οξύνει το τεταμένο κλίμα μεταξύ σας. Η τύχη σας θα ανοίξει σε οικονομικά θέματα και θα κάνετε αγορές που έχετε καθυστερήσει. Οι γεννημένοι του 1963 θα δώσετε ένα μέρος των χρημάτων σας για ένα ακίνητο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Θέλω χρόνο»

Ρομαντική διάθεση και όμορφα γεγονότα προοιωνίζει η Σελήνη στους Ιχθύες που διανύει τον οίκο της απόλαυσης και του έρωτα. Ίσως παρασυρθείτε και χαλάσετε κάποια χρήματα που δεν σας περισσεύουν ή αγοράσετε κάποια πράγματα που δεν θα πιάσουν τόπο. Πολλοί θα φανείτε σκεπτικοί όσον αφορά καταστάσεις στις οποίες θα χρειαστεί να σβήσετε ή να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως αλλάξετε θέση ή χώρο εργασίας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Που λες τότε...»

Σήμερα, ίσως μοιραστείτε κάποιους παλιούς καημούς με πρόσωπα της οικογένειάς σας ενώ η φαντασία σας θα τεθεί στην υπηρεσία της διακόσμησης του σπιτιού. Ίσως υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσει με συγγενείς που διαμένουν μακριά ενώ το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο όσον αφορά σε υποθέσεις που σχετίζονται με το νόμο, την εκπαίδευση ή το εξωτερικό. Οι γεννημένοι του 1962 θα κλειστείτε στο προσωπικό σας καβούκι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Τι θέλει να πει ο ποιητής;»

Κάποιες συζητήσεις είναι θολές και δεν είστε σίγουροι, αν αυτά που υπονοούνται είναι θετικά ή αρνητικά. Επιπλέον, ίσως κάποιες ειδήσεις που σχετίζονται με παρελθοντικές επιλογές σας αναστατώσουν. Παράλληλα, μπορεί να θέσετε τον εαυτό σας εκτός μιας ομάδας ή συλλόγου για λόγους που πλέον δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή. Η κοινωνική ζωή θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Οι γεννημένοι του 1980 θα αλλάξετε την καθημερινότητά σας προς το καλύτερο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Στη βράση κολλά το σίδερο»

Κάποια χρήματα φτάνουν στα χέρια σας χωρίς να φαίνονται πουθενά ενώ το τοπίο είναι θόλο όσον αφορά σε συναισθηματικά θέματα. Ίσως αποφύγετε να αποκρύψετε κάποια έσοδα ή έξοδα από το σύντροφό σας ενώ γενικότερα αυτές τις ημέρες πιθανόν να υπάρχει μια ομίχλη γύρω από την πορεία της σχέση σας. Στον επαγγελματικό τομέα, διαφαίνονται ευκαιρίες που θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείτε άμεσα. Οι γεννημένοι του 1964 ίσως συγκρουστείτε με ένα φίλο.


ΙΧΘYΕΣ

«Εάν μπορείτε να το οραματιστείτε μπορείτε και να το πραγματοποιήσετε»

Σήμερα, ονειρεύεστε και τολμάτε να πάρετε ρίσκα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Σε θέματα εργασίας ίσως είστε κάπως υποτονικοί ή ψυχανεμίζεστε εξελίξεις που δεν σας αρέσουν. Συγχρόνως, ανοίγονται προοπτικές για να βελτιώσετε την επικοινωνία με το σύντροφο και να πάρετε ιδέες που θα σας βοηθήσουν σε κάποια εξειδικευμένα θέματα. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως αισθανθείτε ότι το αφεντικό σας πολύ πιθανόν σας έχει βάλει στο μάτι.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved