Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 23/11

Σελήνη στους Ιχθύες – Ονειροπόληση και νοσταλγία

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 23/11

Μετά από ένα διήμερο που η ανάπτυξη των θεωριών έγινε μετ΄ εμποδίων λόγω του ανάδρομου Ερμή, που δημιούργησε αρκετές κόντρες και παρερμηνεύσεις, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 20/11 στις 18:56 το απόγευμα, για να μας επιτρέψει να φανταστούμε όλα όσα ξεδίπλωσαν οι κουβέντες μας.

Στις 19:38 η σύνοδος με τον Ποσειδώνα, μας οδηγεί ως το βράδυ σε μια γλυκιά ονειροπόληση και νοσταλγία. Ξεφυλλίζοντας τα άλμπουμ της ζωής μας πρόσφατης και μη, αναπολούμε μέρες και στιγμές που φαίνονται μακρινές και απλησίαστες. Η ρομαντική και καλλιτεχνική μας διάθεση πρυτανεύουν, ενώ η αναζήτηση θαλπωρής και ηρεμίας μας κινητοποιούν στο να πλησιάσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα, δημιουργώντας τρυφερές στιγμές.

Το γεγονός αυτό γίνεται εντονότερο από την παράλληλη επιρροή του εξαγώνου με τον Άρη, που κορυφώνεται 11' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 21/11 πλέον.

Στις 5:01 το πρωί το τρίγωνο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 9:30 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ξεκινούν την ημέρα με διάθεση αυτοκριτικής και προσπάθεια αυτογνωσίας.

Ως το απόγευμα, το διάστημα προσφέρεται για κάθε είδους ψυχαναλυτική απόπειρα, ευνοείται πολύ η έναρξη ψυχανάλυσης, καθώς και κάθε εναλλακτική θεραπεία ή ενασχόληση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το διάστημα, να μην αφεθούμε σε πράγματα που δεν γνωρίζουμε καλά, ενώ θα πρέπει να αποφεύγουμε οτιδήποτε κατασταλτικό, ειδικά αν έχουμε να διεκπεραιώσουμε σημαντικές δουλειές. Ακόμα και ένα απλό ρόφημα βοτάνων, μπορεί να επιδράσει διαφορετικά.

Στις 18:34 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Δία, ενισχύει την υπερβολή στις κινήσεις και τις επιθυμίες μας και η τάση να αποδράσουμε από την αφόρητη καθημερινότητα, μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο αφόρητη πραγματικότητα.

Στις 22/11 στις 8:32 το πρωί το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, χρειάζεται προσοχή ως αργά το μεσημέρι, διότι μπορεί να μας ξεγελάσει και να μας αποπροσανατολίσει. Η τάση να σκεφτόμαστε πολύ και να διεισδύουμε στις καταστάσεις, μπορεί να μας βάλει σε μια δύνη στην οποία χάνεται τελικά η ουσία. Οι σημαντικές αποφάσεις καλό θα ήταν να πάρουν μια θέση στην καρδιά μας, αλλά να περιμένουμε να εκφραστούν αργότερα.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει κάτω από τρυφερές σκέψεις και συμπεριφορές, που μελαγχολούν στην οποιαδήποτε αντίδραση.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι αισθάνονται παραδομένοι σε σκέψεις και καταστάσεις που επιθυμούν να βιώσουν έντονα και επιτακτικά.

Δίδυμοι και Τοξότες υπερβάλλουν και απογοητεύονται, ενώ Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι απολαμβάνουν κατανυκτικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Στις 23/11 στις 3:12 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Κριό για μια δυναμική αντίσταση προς πάσα κατεύθυνση.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved