Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/11

Γενικό προφίλ

Η μέρα αποπνέει έναν αέρα προόδου ή καινοτομιών και πολλά από τα θέματα της έχουν να κάνουν με τις φιλικές σχέσεις και τις συλλογικές προσπάθειες. Από το απόγευμα βέβαια, που η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, θα υπάρχει η τάση να αποφύγετε κάθε τι που σας αγχώνει, σας ζορίζει ή σας προβληματίζει. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα προοιωνίζει συναισθηματικές διακυμάνσεις και κάποιες παραπλανητικές εντυπώσεις. Ωστόσο, αν έχετε κανονίσει να πάτε θέατρο, να βρεθείτε σε κάποια μουσική σκηνή ή γενικότερα να ασχοληθείτε με τις τέχνες ή μια πιο μεταφυσική πλευρά της ζωής, αναμφίβολα θα ταξιδέψετε σε ένα φαντασμαγορικό κόσμο που θα σας συνεπάρει, θα σας εμπνεύσει και θα σας χαλαρώσει.


20_nov


ΚΡΙΟΣ

«Όλοι οι καλοί χωράνε»

Οι φίλοι, η τεχνολογία και οι προοδευτικές ιδέες θα αποτελέσουν τα πεδία στα οποία θα στρέψετε την προσοχή σας. Πολλά πράγματα δεν θα ακολουθήσουν το συνήθη ρυθμό τους. Αντίθετα, από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθείτε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μέχρι πρότινος φαίνονταν στον ορίζοντα. Αναμφίβολα, οικονομικές υποχρεώσεις, δόσεις, τέλη, χαράτσια σας απασχολούν και πιθανόν να χρειαστούν το «τρεξιματάκι» τους. Οι γεννημένοι του 1985 αποφύγετε να εμπλακείτε σε νομικές αντιπαραθέσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

«Επαγγελματικές ευκαιρίες»

Με τη Σελήνη στον 10ο ηλιακό οίκο επαγγελματικές υποθέσεις γίνονται η πρώτη και η τελευταία έννοια σας. Συγχρόνως, ίσως άτομα που έχουν κάποια εξουσία, προΐστανται ή είναι σημαντικά για εσάς σάς εκπλήξουν με κάτι που θα σας πουν ή θα σας ζητήσουν. Με τον Άρη στον 8ο λάθη του παρελθόντος σας χτυπούν την πόρτα για να διεκδικήσουν τον οβολό σας και μάλιστα με τόκο. Οι γεννημένοι του 1982 ξεχειλίζετε από ερωτική διάθεση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πάμε να φύγουμε από εδώ»

Ξαφνικές και απρόβλεπτες μετακινήσεις και επαφές διεκδικούν μερίδιο της προσοχής σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζήτηση με το ταίρι σας για τους κοντινούς συγγενείς και φίλους, εκτός αν έχετε διάθεση για έντονα καβγαδάκια. Συγχρόνως, η καθημερινότητά σας γίνεται πιο κουραστική και εσείς ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με την υπερκόπωση. Η παραμονή της Αφροδίτης στο Ζυγό ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου αποτελεί ένα θετικό οιωνό για τα αισθηματικά σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Τα πάντα ρει»

Τίποτα δεν θυμίζει το χτες καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο είναι ανατρεπτική και από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν τα πράγματα τόσο στην οικονομική όσο και στη συναισθηματική σας ζωή. Η παρουσία του Άρη στον 6ο ίσως σας κάνει να τρέχετε και να μη φτάνετε για ζητήματα δουλειάς ενώ κάποιες επισκευές ή επιδιορθώσεις θα κριθούν απαραίτητες. Οι γεννημένοι του 1985 θα έχετε τύχη σε επαγγελματικά ζητήματα.


ΛΕΩΝ

«Όχι άλλο τα ίδια και τα ίδια»

Αλλαγές και ανασκευές λαμβάνουν χώρα στον τομέα των σχέσεων, καθώς αισθάνεστε ότι δεν θέλετε να περιορίζεστε από καταστάσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Από αργά το απόγευμα ίσως νιώσετε κάπως μπερδεμένοι για ένα οικονομικό θέμα ενώ η διαίσθησή σας δεν θα αποτελεί τον πιο ασφαλή οδηγό. Κάποια ζητήματα που είχαν μείνει στη μέση όσον αφορά μέλη της οικογένειάς σας επανέρχονται στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως παντρέψετε ένα φίλο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Άστο και κάνε αυτό»

Σας αρέσει να ακολουθείτε το πρόγραμμά σας κατά γράμμα όμως σήμερα ίσως χρειαστεί να το αναπροσαρμόσετε σε νέα δεδομένα που παρεισφρέουν στην καθημερινότητά σας, χωρίς να μπορείτε να κάνετε τίποτα. Από το απόγευμα θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις σας . Ίσως απογοητευτείτε από μια συμπεριφορά ή υποτιμήσετε έναν αντίπαλο. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα γερό service στο μεταφορικό σας μέσο.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Χαμογελώ»

Η μέρα ευνοεί αισθηματικές επαφές, ευχάριστες δραστηριότητες και εναλλακτικές ιδέες όσον αφορά σε θέματα διασκέδασης, χόμπι και ελεύθερο χρόνο. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Σκορπιού ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μετακινήσεις ή να μάθετε κάποιες πληροφορίες σχετικές με οικονομικές συναλλαγές. Παράλληλα, η σχέση σας με κάποιο συνάδελφο ή φίλο θα ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Οι γεννημένοι του 1992 αξιοποιείστε ευκαιρίες για ταξίδια και εκπαίδευση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Θέλω κάτι καινούργιο»

Θα δείξετε μια άρνηση να ακολουθήσετε συνηθισμένες συνταγές και θα καινοτομήσετε με νέες και σύγχρονες γεύσεις. Επιπλέον, θα κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο σας ενώ από το απόγευμα η ρομαντική διάθεση σας κατακλύζει. Ίσως συζητήσετε κάποιες συμβουλές από ειδικούς σε θέματα ομορφιάς, εμφάνισης και φυσικής κατάστασης. Συγχρόνως, τα έξοδα δεν έχουν σταματημό. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως παρεξηγηθείτε με κάποιον για οικονομικούς λόγους.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Απείθαρχοι και ζωηροί»

Έχετε την τάση να μη συμμορφώνεστε με τις υποδείξεις των άλλων και με τον τρόπο σας τελικά να τους τουμπάρετε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μετακινήσεις ή να μεσολαβήσετε για να βοηθήσετε κάποιον. Από αργά το απόγευμα έχετε την ανάγκη να βρεθείτε στο ζεστό σας σπιτικό και να ξεκουραστείτε. Αισθηματικές γνωριμίες ίσως προκύψουν σε ένα φιλικό χώρο. Οι γεννημένοι του 1959 θα έχετε αύξηση του πελατολογίου σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Που βρίσκομαι;»

Σήμερα, δίνετε ιδιαίτερη έμφαση σε οικονομικά ζητήματα ενώ πολύ πιθανόν να αγοράσετε πράγματα ή υπηρεσίες που συνδέονται με την τεχνολογία ή την μηχανολογία. Από το απόγευμα, ίσως κάποιες διαδρομές σας ταξιδέψουν ενώ κάπου θα χάσετε προσωρινά τον προσανατολισμό σας. Έχετε εύνοια σε επαγγελματικά θέματα και ίσως μια ομαδική εργασία αναθεωρηθεί. Οι γεννημένοι του 1987 θα αλλάξετε κάποιες συνήθειές σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Λίγες ώρες για χάρη μου»

Η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα παραμένει στο δικό σας ζώδιο και σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με ζητήματα που άπτονται των προσωπικών σας φιλοδοξιών. Ίσως κάνετε μια νέα αρχή ή έχετε κάποιες αναλαμπές που θα κάνουν το μυαλό σας να πάρει απίστευτες στροφές. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχουν κάποιες αναπροσαρμογές που, αν και δεν σας είναι ευχάριστες, είναι αναγκαίες. Οι γεννημένοι του 1987 θα αλλάξετε γνώμη για ένα φίλο.


ΙΧΘYΕΣ

«Έχω ένα μυστικό, που θέλω να σας πω»

Αρχικά, ίσως επιδιώξετε να κάνετε κάποια πράγματα χωρίς να το γνωρίζει κανείς και στη συνέχεια θα παρουσιάσετε τις ιδέες και τις αποφάσεις σας δυναμικά. Κάποια χρήματα έρχονται σαν μάννα εξ ουρανού και σας βοηθούν να μπαλώσετε κάποιες τρύπες. Η σχέση σας με έναν ιδιοκτήτη, αφεντικό, διευθυντή ή μεγάλο άνθρωπο ίσως σας δυσκολέψει. Οι γεννημένοι του 1974 θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες φορολογικές εκκρεμότητες.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved