Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/11

Γενικό προφίλ

Η Κυριακή ξεκινά με τη διάθεση σας να είναι κάπως μαγκωμένη εξ αιτίας του άγχους για πράγματα που πρέπει να γίνουν αλλά από το μεσημέρι και μετά η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο δίνει προτεραιότητα στις φιλίες, τις παρέες και τις συλλογικές προσπάθειες. Παράλληλα ίσως αισθανθείτε ότι θέλετε να ξεφύγετε από τα όρια που σας βάζουν, να κάνετε τις υπερβάσεις σας και να αφεθείτε στο... χάος της πρωτοτυπίας. Λέτε «αντίο» στο ψυχικό, πνευματικό και ηθικό καταναγκασμό και καλωσορίζετε την απελευθέρωση σας, όπου κι αν σας οδηγήσει αυτό.


18_nov


ΚΡΙΟΣ

«Γεια σας παιδιά!»

Η μέρα ξεκινά με υποχρεώσεις και καθήκοντα, όμως από το μεσημέρι και μετά θέτετε τον εαυτό σας στην διάθεση της παρέας και των φίλων. Πολύ πιθανόν να πάτε θέατρο, να δείτε σινεμά ή να παρακολουθήσετε κάποια μουσική σκηνή. Ευνοούνται οι ομαδικές δράσεις και οι κινήσεις αλληλεγγύης ενώ σε πολλές περιπτώσεις ίσως ακολουθήσετε έναν ανορθόδοξο δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

«Ας το ξαναδώ»

Η χθεσινή μέρα έχει αφήσει έντονα τα σημάδια της και πολλά πράγματα τα ξαναφέρνετε στο νου σας για να πάρετε αποφάσεις και να δείτε μήπως είναι καλό κάτι να αλλάξετε. Από το μεσημέρι, ίσως δώσετε περισσότερο χρόνο σε εκδηλώσεις και κοινωνικές επαφές ενώ μαζί με άλλους θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα για ένα σημαντικό για τη ζωή σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Διασυνδέσεις»

Με τη Σελήνη αρχικά στον Αιγόκερω ίσως είστε κάπως προβληματισμένοι και αγχωμένοι, ιδιαίτερα για οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Από το μεσημέρι και μετά αλλάζετε διάθεση και μέσω της συζήτησης, των επαφών και των φιλικών συναντήσεων ξαναβρίσκετε τον κεφάτο και κοινωνικό σας εαυτό. Αισθηματικά, οι μέρες κυλούν από το καλό στο καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κόντρα στα καθιερωμένα»

Κάπως περιορισμένοι νιώθετε μέσα σε μια σχέση σας και αυτό αποτελεί αιτία για να είστε λίγο απόμακροι. Η Σελήνη από το μεσημέρι εισέρχεται στον 8ο ηλιακό οίκο και τα ενδιαφέροντά σας στρέφονται περισσότερο σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Πολλοί θα αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από κάποια ταμπού και προκαταλήψεις και να κάνετε τη δική σας εξέγερση.

ΛΕΩΝ

«Εγώ και εσύ»

Τις πρωινές ώρες θα ασχοληθείτε περισσότερο με δουλειές που στόχο έχουν να προετοιμάσουν το πεδίο για κάτι άλλο ενώ από το μεσημέρι θα δώσετε όλο σας τον εαυτό στη σχέση σας. Μικρές εκπλήξεις θα τις προσφέρουν τη δυνατότητα της ανανέωσης ενώ οι ελεύθεροι ίσως προσεγγίσετε πρόσωπα που είναι εντελώς διαφορετικά από εσάς ή κάπως εκκεντρικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Έχω σχέδιο»

Κάποια προγραμματισμένη ψυχαγωγία θα σας κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι το μεσημέρι ενώ στη συνέχεια ίσως αποφασίσετε να ανατρέψετε τα υπόλοιπα σχέδια της ημέρας και να κάνετε κάτι διαφορετικό. Συγχρόνως, ίσως δοκιμάσετε ασυνήθιστες και ξεχωριστές γεύσεις ενώ μαζί με άλλους ίσως επιδοθείτε σε κάποιο συμμάζεμα ή σε τακτοποίηση. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποιο δωράκι ή κάποιου είδους χαρτζιλικιού.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

«Στο τσακίρ κέφι»

Μετά τις πάση φύσεως δουλειές του σπιτιού έρχεται η ώρα να ασχοληθείτε με αυτά που σας ευχαριστούν, σας ανανεώνουν και σας γεμίζουν με ενέργεια και χαρά. Άλλοι θα ασχοληθείτε με τα παιδιά , άλλοι θα φλερτάρετε, άλλοι θα επιδοθείτε στο αγαπημένο σας χόμπι και άλλοι θα «τρελάνετε» κόσμο. Συγχρόνως, θα νιώσετε ιδιαίτερα αγαπητοί και συμπαθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ευχάριστη έκπληξη»

Το πρωί ίσως έχετε κάπου να πάτε ή να λύσετε μια σημαντική υπόθεση, τουλάχιστον έτσι προσδοκάτε. Από τη μεσημέρι, η Σελήνη εισέρχεται στον οίκο του σπιτιού και πολύ πιθανόν να έχετε ξαφνικές επισκέψεις, να αλλάξετε τη θέση των επίπλων, να στολίσετε το δέντρο ή να κάνετε κάτι που ίσως δεν είναι της εποχής ή του καιρού αλλά εσείς θέλετε για να χαρεί η οικογένειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Εναλλακτικό σενάριο»

Αρχικά, έχετε τις κλειστές σας και θέλετε λίγο να μείνετε μακριά από όλους και από όλα. Από το μεσημέρι όμως ένα τηλεφώνημα ή μια είδηση είναι ικανά για να σας αλλάξουν διάθεση και να ξεκινήσετε μια μακρά συζήτηση, να πάτε κάποια βόλτα, να βγείτε ή να κάνετε κάτι μαζί με άλλους κάτι που σας δίνει πρωτίστως την ευκαιρία να επικοινωνήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν είναι έτσι»

Τις πρωινές ώρες ασχολείστε με θέματα φίλων ή σκέφτεστε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Στη συνέχεια, έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνήθη και τα καθιερωμένα και μαζί με άλλους να κάνετε πράγματα που θα γεμίσουν την καρδιά σας με χαρά. Ίσως μάλιστα έχετε τη διάθεση να σπάσετε την ταμπέλα του «σπάγκου» και να κεράσετε σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ολική αναδόμηση»

Με φιλοσοφική διάθεση ξεκινάτε σήμερα και πολύ πιθανόν να κάνετε μια ανασκόπηση των πεπραγμένων σας, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε και κάποιες «σκληρές» αποφάσεις που ωστόσο θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις. Από το μεσημέρι νιώθετε σαν να έχετε βγει από το συνεργείο και να είστε στα καλύτερά σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Πάρτε κόσμε»

Μαζί με άλλους θα είστε το πρωί είτε για να βοηθήσετε είτε για να συνετίσετε κάποιον. Στη συνέχεια, η Σελήνη εισέρχεται στον 12ο ηλιακό οίκο και θα επιδιώξετε αιφνιδίως να ξεκουραστείτε ή να κάνετε πράγματα που σας επιτρέπουν να ξεφύγετε εντελώς από τη συνήθεια της καθημερινότητα. Συγχρόνως, θα έχετε τύχη σε τυχερά παιχνίδια, κληρώσεις και οικονομικά δώρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved