Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/11

Γενικό προφίλ

Λίγο μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνά από το ζώδιο του πλουραλισμού σε εκείνο της υπευθυνότητας -τον Αιγόκερω- και έτσι το σωστό θα ήταν να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, ακόμα κι αν αυτό λειτουργεί σε βάρος της διασκέδασης ή της ξεκούρασης σας. Οι σχέσεις σας με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα «φέροντα εξουσία» θα γίνουν πιο έντονες και συνάμα πιο απαιτητικές. Η ερώτηση της ημέρας είναι: Ακόμα και αν τύχει να έχετε μια κουραστική μέρα, τι είναι εκείνο που μπορεί να την κάνει πιο ξεκούραστη, αν όχι ένας κατακτημένος στόχος;


16_nov


ΚΡΙΟΣ

«Επιπλέον καθήκοντα»

Οι πρώτες πρωινές ώρες είναι ευχάριστες και ίσως αποτελούν το γλυκό επίλογο μιας όμορφης εμπειρίας. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε επαγγελματικά ζητήματα που έχουν μια μακρά πορεία. Αποφύγετε να συγκρουστείτε με πρόσωπα που ο λόγος τους μετράει, εκτός αν είστε έτοιμοι για τις πιθανές επιπτώσεις. Οι γεννημένοι του 1966 ίσως αναθεωρήσετε κάποιες αισθηματικές επιλογές σας.


ΤΑΥΡΟΣ

«Περισυλλέγοντας εμπειρίες»

Αρχικά, θα δείτε πως θα διαχειριστείτε κάποιες οικονομικές υποθέσεις και στη συνέχεια θα γίνετε πολύ πιο προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας, προκειμένου να αποφύγετε την επανάληψη κάποιων παρερμηνειών ή παρανοήσεων. Συγχρόνως, ίσως αισθανθείτε συναισθηματικά αποκομμένοι από δικά σας πρόσωπα ή άτομα με τα οποία συνεργάζεστε και θελήσετε να κάνετε κάτι παραπάνω από το να είστε απλός θεατής. Οι γεννημένοι του 1988 αποφύγετε να υπογράψετε κάποια σύμβαση ή συμφωνία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Οι γκάφες καραδοκούν»

Από τη μια ρίχνετε γέφυρες επικοινωνίας με συνεργάτες ή πελάτες και από την άλλη είστε ιδιαίτερα σκεπτικοί όσον αφορά χρηματοπιστωτικά ζητήματα. Συγχρόνως, σε ένα κρυφό φλερτ ή μια μυστική σχέση μπορεί σήμερα να κινηθείτε πιο μεθοδικά σε σχέση με προηγούμενε φορές. Παράλληλα, ίσως κάποια επαγγελματική υπόθεση που είχατε ξεχάσει ή παραμελήσει σας χτυπήσει την πόρτα. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε συζητήσεις για ένα νέο ξεκίνημα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Να 'μαστε πάλι»

Μέσα στο χώρο της εργασίας επικρατεί ένα χαλαρό κλίμα και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε τη μέρα σας ήρεμα και ευχάριστα. Από το μεσημέρι, ίσως ο σύντροφός σας ζητήσει μια υπεύθυνη συμπεριφορά απέναντι σε ζητήματα που θεωρεί σημαντικά ενώ πολύ πιθανόν να βρεθείτε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή πρόσωπα που είχατε καιρό να ανταμώσετε. Οι γεννημένοι του 1970 θα απαλλαχτείτε από οικογενειακά βάρη.


ΛΕΩΝ

«Κάτι θα αλλάξει»

Στιγμές ευτυχίας βιώνετε από νωρίς το πρωί, γεγονός που σας δίνει δύναμη και όρεξη να ασχοληθείτε με σοβαρές υποθέσεις, από το μεσημέρι, με στόχο να βελτιώσετε τα πράγματα. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε πιο συντονισμένα όσον αφορά σε θέματα σχετικά με τη διατροφή σας ενώ ίσως κάποιο πρόσωπο κύρους ή ισχύος προσπαθήσει να σας επιβάλει τα θέλω του στην καθημερινότητά σας. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως πάτε σε μια γιορτή ή ένα πάρτι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Και ο έρωτας θέλει το πρόγραμμα του»

Μέσα από την οικογένεια αντλείτε χαρά και πολύ πιθανόν να κάνετε και κάποια έξοδα για να ομορφύνετε το χώρο σας. Με την είσοδο της Σελήνης στον 5ο ηλιακό οίκο θα φανείτε ιδιαίτερα σχολαστικοί όσον αφορά θέματα που αφορούν παιδιά και θα έχετε μελετήσει κάθε σας βήμα σε υποθέσεις που σχετίζονται με έρωτα και διασκέδαση. Ίσως κάποια άστοχη ενέργεια σας φέρει σε δύσκολη θέση. Οι γεννημένοι του 1970 θα έχετε εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα.


ΖΥΓΟΣ

«Ελεγκτικός μηχανισμός»

Σχέσεις με φίλους αποκαθίστανται ενώ οι συγγενικοί δεσμοί είτε γίνονται πιο στενοί είτε συναντούν δυσκολίες. Επιπλέον, θα φανείτε ιδιαίτερα υπομονετικοί σε εκκρεμείς υποθέσεις ενώ κάποιες δουλειές που αφορούν ηλικιωμένα πρόσωπα ίσως σας κουράσουν. Όσον αφορά οικονομικά ζητήματα ίσως σας πέσει κάποιο νόμισμα και τρυπώσει κάτω από ένα μέρος που είναι δύσκολο να το βγάλετε. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως σας γίνει πρόταση να γίνετε νονοί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πιστεύω σε θαύματα»

Το πορτοφόλι σας βλέπει σήμερα Θεού πρόσωπο και εσείς ξεκινάτε μετακινήσεις και σοβαρές ζητήσεις για επαγγελματικά ως επί το πλείστον ζητήματα. Συγχρόνως, μια μυστική ή παράλληλη σχέση θα αποτελέσει το αντίδοτο σας στο άγχος και την ανία της καθημερινότητας. Η προσωπική σας τοποθέτηση για πολλά ζητήματα θα είναι πιο ώριμη. Οι γεννημένοι του 1985 θα βρείτε στις στάχτες χρυσό.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Παρατηρώ τα πάντα»

Είστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το πώς εξελίσσονται κάποια πράγματα και περιμένετε με στωικότητα να λάβετε κάποια χρήματα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε οικονομία ή να διαχειριστείτε πολύ προσεκτικά τα χρήματα που σας έχουν μείνει. Πολύ πιθανόν κάποιο πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας να σας δανείσει ή να ελέγξει τι μπαίνει και τι βγαίνει στο ταμείο σας. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως παρευρεθείτε σε μια έκθεση ή σκηνή τέχνης.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Εγώ για μένα»

Σε ένα εύφλεκτο περιβάλλον ίσως αποτελείτε σήμερα τη σπίθα για να γίνουν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη. Πρώτα θα δράσετε και μετά θα δείτε ότι καλά πράξετε. Συγχρόνως, θα βάλετε όρια στον ίδιο σας τον εαυτό αλλά δε θα κάνετε εκπτώσεις όσον αφορά στις φιλοδοξίες σας διότι είστε από εκείνους που πιστεύουν ότι «φτάνεις τόσο ψηλά όσο ο ίδιος τοποθετείς τον εαυτό σου». Οι γεννημένοι του 1977 θα κοινοποιήσετε τον έρωτα σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Τόσο χάλια; Άσε θα το ξαναδώ αργότερα»

Τις πρωινές ώρες ασχολείστε με ενδιαφέροντα και όμορφα πράγματα που σας δίνουν ενέργεια και χαρά. Από το μεσημέρι ίσως δείτε κάποια επαγγελματικά ζητήματα από ένα αρνητικό πρίσμα και εν τέλει επιλέξετε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να έχετε το περιθώριο να δείτε, αν κάνετε λάθος ή όχι. Μέσα από επαφές με άτομα που σπουδάζουν ή μένουν μακριά θα αντλήσετε χαρά. Οι γεννημένοι του 1952 θα αποκτήσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο.


ΙΧΘYΕΣ

«Με πιο αργές κινήσεις»

Οι πρώτες πρωινές ώρες ευνοούν να λάβετε χρήματα και να μείνετε ικανοποιημένοι από κάποιες οικονομικές συναλλαγές. Από το μεσημέρι, είτε θα είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε φίλους είτε θα συναντήσετε παλιούς γνώριμους. Με τον Ερμή ανάδρομο ίσως κάποιες άκαιρες ενέργειες έχουν νομικές επιπτώσεις για αυτό είναι σημαντικό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα όσον αφορά σε συμβόλαια και επίσημα έγγραφα. Οι γεννημένοι του 1970 θα είστε τυχεροί στα ερωτικά σας.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved