Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/11

Γενικό προφίλ

Η έκλειψη Ηλίου στον αναμορφωτή Σκορπιό θα φέρει τα πάνω – κάτω ιδιαίτερα όσον αφορά σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Επιπλέον ο Ερμής λίγο πριν την επιστροφή του στο Σκορπιό, σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Οπότε και σήμερα μακριά από υπογραφές συμβολαίων, συμφωνίες και πάσης είδος υποθέσεις από τις οποίες μπορεί να βγείτε εκτεθειμένοι, εξαπατημένοι ή αρνητικά επηρεασμένοι. Μπορείτε όμως να πείτε «ναι» στην προσευχή, το διαλογισμό, τον πνευματικό λόγο, την ανάγνωση ποιημάτων και την καλλιτεχνική έκφραση.


14_nov


ΚΡΙΟΣ

«Τέλος στον πόνο, ναι στη χαρά»

Μέχρι και το μεσημέρι ίσως η διάθεσή σας είναι κάπως βαριά ή χρειάζεται να ασχοληθείτε με ζητήματα που πονάνε. Έπειτα η ψυχολογία σας ανεβαίνει, έχετε διάθεση για επαφές, επικοινωνείτε, φιλοσοφείτε και βλέπετε τι καλό μπορεί να βγει ακόμα και από τις υποθέσεις που αποτελούν ανοιχτή πληγή. Αποφύγετε να πάρετε το μέρος το ενός ή του άλλου σε μια διένεξη. Οι γεννημένοι του 1985 θα δείτε την αισθηματική σας ζωή να απογειώνεται.


ΤΑΥΡΟΣ

«Έτσι είναι»

Η έκλειψη Σελήνης στον 7ο ηλιακό οίκο ίσως σας ωθήσει να αντιληφθείτε ότι κάποιες σχέσεις σάς κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό και ίσως ήρθε η ώρα αντί να το αρνείστε να το παραδεχτείτε. Σε οικονομικά ζητήματα, κάποιες άστοχες ενέργειες έχουν ως συνέπεια να χάσετε την εμπιστοσύνη απέναντι σε ορισμένα πρόσωπα. Ωστόσο, με τη Σελήνη στον 8ο θα δείτε πιο θετικά δύσκολες καταστάσεις. Οι γεννημένοι του 1969 θα αισθανθείτε πιο χαλαρά ή πιο ευχάριστα στο χώρο της εργασία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν ζητάω πολλά»

Ίσως κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις σας φθείρουν και θα προτιμούσατε να μην τις είχατε αναλάβει. Από την άλλη, μέσα από τις τωρινές δυσκολίες θα σας δοθεί η ευκαιρία να είστε πιο σίγουροι για τις επιλογές που κάνετε στον εργασιακό τομέα. Πολύ πιθανόν, να εκλάβετε μια στάση ως προσβολή ή να ενοχληθείτε έντονα από ψέματα ακόμα και αν είναι τα λεγόμενα «λευκά». Οι γεννημένοι του 1987 αποφύγετε να εγγυηθείτε για τους άλλους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Είπαμε να χαρούμε, όχι να κουραστούμε»

Ακόμα και οι ευχάριστες καταστάσεις ίσως περιέχουν στιγμές έντασης ή άγχους, γεγονός που καλείστε να διαχειριστείτε τις πρωινές ώρες, αφού από το μεσημέρι θα στρέψετε όλο σας το ενδιαφέρον σε θέματα υγείας και εργασίας. Προσέχετε τη διατροφή και ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας γιατί ίσως κάποια ίωση σας «επισκεφθεί». Επιπλέον, ενδέχεται από αφηρημάδα να γίνουν κάποια λάθη. Οι γεννημένοι του 1978 θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και τη διακόσμηση του.


ΛΕΩΝ

«Αντιστέκομαι, δεν υποχωρώ»

Ίσως εδώ και καιρό αισθάνεστε ότι θεμελιώδεις τομείς της ζωής σας κλυδωνίζονται και εσείς δεν έχετε παρά να αποφασίσετε τι τέλος θα δώσετε σε κάποιες επώδυνες καταστάσεις. Κάθε τέλος συνεπάγεται και μια νέα αρχή και για αυτό, πριν βρεθείτε στην γραμμή εκκίνησης, μελετήστε με ιδιαίτερη προσοχή επαγγελματικά ξεκινήματα. Αυτήν την περίοδο αποφύγετε να υπογράψετε ή να δεσμευτείτε επαγγελματικά. Οι γεννημένοι του 1982 πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι εντός ή εκτός των συνόρων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Το πήρα το μήνυμα»

Οι ειδήσεις που σας μεταφέρονται τόσο για οικονομικά όσο και για συναισθηματικά προβλήματα σας αναγκάζουν να αποδεχτείτε μια πραγματικότητα που συνήθως απωθείτε. Οι σχέσεις με κοντινούς συγγενείς και φίλους επηρεάζονται έντονα και δεν θα σας ωφελήσει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Συγχρόνως, θέματα που αφορούν το σπίτι μπορούν να σας δώσουν χαρά. Οι γεννημένοι του 1955 θα ξανασυζητήσετε μια παλαιότερη επαγγελματική πρόταση.


ΖΥΓΟΣ

«Κάτσε να πάρω και τα λέμε»

Στάση πληρωμών αποφασίζετε μέχρι να λάβετε και μετά να δώσετε μιας και πλέον είστε ιδιαίτερα συγκρατημένοι όσον αφορά σε οικονομικά θέματα. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη ευνοεί επαφές με φίλους και γνωστούς ενώ πολλοί ίσως κάνετε κάποιες μετακινήσεις, προκειμένου να «πάρετε τον αέρα σας». Προσέχετε μήπως στείλετε μηνύματα σε άλλο παραλήπτη. Οι γεννημένοι του 1974 θα βάλετε χρώμα στη ζωή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Δυο πόρτες έχει η ζωή αλλά καμία δεν μου αρέσει»

Με τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι θα αισθανθείτε σήμερα πολλοί Σκορπιοί ,καθώς υποχρεώνεστε να επιλέξετε «το μη χείρον, βέλτιστον». Από την άλλη, δεν χρειάζεται να κάνετε τεστ κοπώσεως για να καταλάβετε ότι είστε κουρασμένοι σωματικά και είναι καλό να φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Σε οικονομικά ζητήματα, ίσως αντιληφθείτε έναν αθέμιτο ανταγωνισμό ή ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Οι γεννημένοι του 1982 αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ας αρχίσουν τα όργανα»

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να είχατε τις κλειστές σας ή να έπρεπε να ασχοληθείτε με καταστάσεις που δεν σας είναι ευχάριστες, ωστόσο σήμερα με τη Σελήνη από το μεσημέρι στο δικό σας ζώδιο αισθάνεστε να παίρνετε τα πάνω σας. Το χαμόγελο, το χιούμορ και η ζεστή σας καρδιά φτιάχνουν το κλίμα όπου και αν βρίσκεστε ενώ ακόμα και κάποιες γκάφες σας συγχωρούνται. Οι γεννημένοι του 1977 θα λάβετε χαρά από συλλογικές δράσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν ησυχάζω ποτέ»

Στον τομέα της φιλίας έχουν αρχίσει να πέφτουν οι τίτλοι του τέλους σε σχέσεις που σας πηγαίνουν πίσω και δεν νιώθετε πια αγάπη. Από την άλλη, παρόλο που αντλείτε χαρά από την πρόοδο που παρουσιάζει η επαγγελματική σας πορεία, φαίνεται να ανησυχείτε έντονα για τα οικονομικά της επιχείρησης της οποίας ηγείστε ή εργάζεστε. Αποφύγετε να αποκαλύψετε τα μυστικά σας. Οι γεννημένοι του 1965 θα είστε πιο άνετοι και ευτυχισμένοι στην καθημερινή σας ρουτίνα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Το παράκανε»

Σήμερα, θέλετε οι ανταγωνιστές, οι επικριτές και οι δικαστές της επαγγελματικής σας πορείας να φάνε τη σκόνη σας και πολλοί θα τα καταφέρετε μετά από πολύ κόπο και αγώνα. Συγχρόνως, στους κόλπους μιας ομάδας ίσως αναπτυχθούν ίντριγκες και παρεξηγήσεις και πιθανόν η μπάλα να πάρει και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε τα ψέματα και συγχρόνως προσέχετε τα παραμύθια. Οι γεννημένοι του 1981 θα έχετε την τύχη με το μέρος σας όσον αφορά σε νομικά και εκπαιδευτικά ζητήματα.


ΙΧΘYΕΣ

«Συνεχίζω»

Οι σημερινές σκοτούρες αφορούν ζητήματα με ταξίδια, συναλλαγές με το δημόσιο και επαφές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως συναντήσετε κάποια εμπόδια τα οποία καλείστε να τα δείτε ως το σκαλοπάτι για να προχωρήσετε την ανοδική σας πορεία, ακόμα και αν χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο. Σε θέματα δουλειάς και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, αποφύγετε να δώσετε τα χέρια για μια συμφωνία πόσο μάλλον να υπογράψετε. Οι γεννημένοι του 1956 θα λάβετε ένα καλό δώρο ή μπόνους.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved