Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/11

Γενικό προφίλ

Η μετάβαση της Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού σε αυτό του Σκορπιού γύρω στο μεσημέρι αλλάζει τις προτεραιότητες και τις διαθέσεις σας. Τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν είναι οικονομικά που συνδέονται με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, ενοίκια, χορηγήσεις και γενικότερα χρήματα από άλλους. Πολύ πιθανόν να αισθανθείτε ήρθε η ώρα να παίξετε κάποιο κρυφό χαρτί για να βγείτε από ένα αδιέξοδο όσο γίνεται πιο ανώδυνα.


12_nov

ΚΡΙΟΣ

«Με πάθος»

Σήμερα, ολοκληρώνετε κάποιες υποθέσεις που αφορούν τους άλλους και μπαίνετε στη διαδικασία να διαπραγματευτείτε και σε κάποιες περιπτώσεις να διεκδικήσετε οικονομικά αλλά και αισθηματικά ζητήματα. Το πιο ευχάριστο κομμάτι της ζωής σας αποτελεί η σχέση σας ή ένα φλερτ και για αυτό φροντίζετε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον έρωτα. Οι γεννημένοι του 1991 θα ζοριστείτε με κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

«Τι κρύβει;»

Εργασιακά θέματα έχουν μια ευτυχή κατάληξη αλλά οι σχέσεις με συνεργάτες σας βγάζουν την ψυχή. Συγχρόνως, ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναλύσετε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, προκειμένου να κατανοήσετε τη μυστηριώδη στάση του σε ένα θέμα. Με τους Ερμή και Άρη στον 8ο αφενός θα χρειαστεί να ξαναδείτε κάποια οικονομικά ζητήματα και αφετέρου να κινηθείτε γρήγορα. Οι γεννημένοι του 1977 θα έχετε αύξηση στο πελατολόγιο σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Και λίγη αυστηρότητα»

Η καθημερινότητά σας είναι έντονη και οι σχέσεις με άτομα που έχετε επαφή χαρακτηρίζονται από συναισθηματισμό. Συγχρόνως, ίσως χρειαστεί να γίνετε πιο απαιτητικοί σε θέματα δουλειάς ή προς συγκεκριμένους υφισταμένους σας. Νέες αισθηματικές γνωριμίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι άλλο πέρα της δουλειάς. Οι γεννημένοι του 1977 θα αναπολήσετε στιγμές με μια πρώην αγάπη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Καλωσόρισες έρωτα»

Ίσως βάλετε κάποιες τελευταίες πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού σας και ανοίξετε τα πανιά σας για τον έρωτα και το πάθος. Ευχάριστες δραστηριότητες ευνοούνται ενώ συγχρόνως φλερτ και ερωτικά τετ – α – τετ θα σας προσφέρουν βαθιά ικανοποίηση. Θέματα διατροφής και γυμναστικής ίσως χρειαστούν περισσότερο χρόνο από όσο υπολογίζατε. Οι γεννημένοι του 1987 θα φιλοξενήσετε κάποιο φίλο.


ΛΕΩΝ

«Θετικά μηνύματα»

Κάποιες πρωινές ειδήσεις σας ευχαριστούν ενώ κάποιες μετακινήσεις ίσως γίνουν μαζί με το σύντροφο. Στη συνέχεια θα ρίξετε το ενδιαφέρον σας περισσότερο σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο, καθώς επιθυμείτε να γίνουν κάποια πράγματα με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Παράλληλα, ένα φλερτ με ένα γείτονα, συνάδελφο ή γνωστό θα σας κρατά σε εγρήγορση. Οι γεννημένοι του 1963 θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Στους δρόμους»

Μετά από κάποιες αγορές ίσως χρειαστεί να συναντήσετε ένα πρόσωπο για οικονομικούς ή συναισθηματικούς λόγους. Ίσως κάποιες μετακινήσεις σας ζορίσουν ή σας κάνουν να αγκομαχήσετε ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα φροντίσετε να τις κρατήσετε κρυφές από κάποιους. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να γίνουν στο σπίτι κάποιες επισκευές ή εργασίες τις οποίες είχατε αμελήσει. Οι γεννημένοι του 1978 θα λάβετε κάποια έξτρα χρήματα.


ΖΥΓΟΣ

«Έτσι πρέπει να γίνει»

Σήμερα, θέλετε να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες που σας επιτρέπουν να αισθάνεστε ασφαλείς και συγχρόνως να διαπραγματευτείτε όσον αφορά κάποια οικονομικά ζητήματα. Σε συναισθηματικό επίπεδο ίσως αισθανθείτε ότι θα θέλετε να είχατε ένα βαθύτερο δέσιμο με κάποια πρόσωπα και για αυτό ίσως δοκιμάσετε να τους πλησιάσετε περισσότερο. Οι γεννημένοι του 1974 θα δείτε τα οικονομικά σας να περιορίζονται εξαιτίας κάποιου μέλους της οικογένειας σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τι έχετε κάνει;»

Με τη Σελήνη από το μεσημέρι στο δικό σας ζώδιο πολλοί θα δουν στο μάτι σας την κρίση, καθώς θα αστράψετε και θα βροντήξετε αν κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει όπως έχετε πει. Η ερωτική σας γοητεία θα είναι αυξημένη ενώ πολλοί θα κάνετε μια νέα αρχή σήμερα. Κάποιοι σας κάνουν κολπάκια σε οικονομικά ζητήματα ενώ ίσως μετακινηθείτε για να πάρετε κάποια χρήματα. Οι γεννημένοι ου 1982 δεν ανοίξετε την πόρτα σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Θα την βρω την άκρη»

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνο σας και να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που αποτελούν γρίφους. Συγχρόνως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες μυστικές οικονομικές συμφωνίες ή να κερδίσετε κάποια χρήματα με τη βοήθεια των άλλων. Έχετε εύνοια σε συμφωνίες και συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή την επικοινωνία. Οι γεννημένοι του 1987 θα ψήσετε το ψάρι στα χείλη στο ταίρι σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ξεκαθαρίσματα»

Σήμερα, έρχεστε αντιμέτωποι με ζητήματα που έχουν μια χρόνια βάση και καλείστε να θέσετε νέους στόχους, προκειμένου να διαχειριστείτε τις επιπτώσεις στο τώρα. Συγχρόνως, κάποιες φιλίες θα δοκιμαστούν ή θα χρειαστεί να δείξουν αν είναι μαζί σας και στα δύσκολα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας ανοίγονται στον επαγγελματικό τομέα. Οι γεννημένοι του 1966 θα κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο τομέας που σας απασχολεί περισσότερο είναι αυτός των επαγγελματικών, καθώς έχουν πέσει πολλά στο κεφάλι σας και, όσο και αν αντέχετε, έρχονται στιγμές που νιώθετε ότι έχετε εξαντληθεί. Είναι σημαντικό να κάνετε μια ανακατανομή εργασιών και πιθανώς να βγάλετε από πάνω σας καθήκοντα που μπορούν να εκτελεστούν από άλλους. Παράλληλα, ίσως υπάρχουν κάποια πάνω- κάτω στα έσοδα σας. Οι γεννημένοι του 1976 θα βελτιώσετε τις σχέσεις με άτομα που μεταξύ σας εκκρεμεί ένα νομικό θέμα.


ΙΧΘYΕΣ

«Έτσι είναι γραφτό»

Η επικοινωνία σας με τους άλλους χαρακτηρίζεται από εναλλαγές διαθέσεων ενώ ίσως σε κάποιες περιπτώσεις συναντήσετε αδιαλλαξία και ισχυρογνωμοσύνη. Εντούτοις, θα βρείτε τον τρόπο να βγείτε από ένα αδιέξοδο ακόμα και αν χρειάζεται να πάρετε σκληρές αποφάσεις ή να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να επαναδιαπραγματευθείτε κάποιες υποθέσεις Οι γεννημένοι του 1957 θα έχετε εύνοια σε οικονομικά ζητήματα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved