Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/11

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου δίνετε έμφαση σε ζητήματα εργασίας και υγείας, εξετάζοντας το πως μπορείτε να προλάβετε γεγονότα ή να βελτιώσετε τις υπάρχουσες συνθήκες. Συγχρόνως, η Αφροδίτη στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού συναντά το Δία και δίνει υποσχέσεις για ευτυχή γεγονότα, γάμους, ερωτικές ενώσεις, συνεργασίες και καλλιτεχνικές δημιουργίες.


9_nov


ΚΡΙΟΣ

«Χωρίς βιασύνη»

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου και εσείς συντονίζεστε στους ρυθμούς της δουλειάς που σήμερα απαιτεί ακρίβεια και πιθανόν κάποια ιδιαίτερη δεξιότητα. Ίσως δώσετε έμφαση σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και διατροφής. Πολύ πιθανόν να ξαναδείτε ζητήματα που σχετίζονται με κάποια ιδεολογία ή πρόσωπα που μένουν στο εξωτερικό. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως κλείσετε εισιτήρια για κάποιο ταξίδι.


ΤΑΥΡΟΣ

«Είμαι καλά»

Η ανάγκη να αισθανθείτε όμορφα, να δείτε θετικά τη ζωή, να πάρετε δύναμη και κουράγιο αντανακλάται σήμερα μέσα από επιλογές που σας κάνουν να αισθάνεστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Στα οικονομικά, ίσως υπάρξουν κάποια μπρος – πίσω που με το Δία στον 2ο μπορούν να σας βγουν σε καλό. Παράλληλα, θα επιδιώξετε η καθημερινότητά σας να γίνει περισσότερο άνετη και χαλαρή. Οι γεννημένοι του 1970 θα στηρίξετε τα όνειρα ενός φίλου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Για εσάς»

Θέλετε να προσφέρετε στην οικογένειά σας και να κάνετε πράγματα που θα δείξουν με πράξεις ότι τους αγαπάτε και ότι πιστεύετε στο θεσμό της περισσότερο ίσως από ό, τι τα φαινόμενα δείχνουν. Παράλληλα, ευτυχή συμβάντα που συνδέονται με παιδιά, ευχάριστες δραστηριότητες και ερωτικά ρομάντζα σας κάνουν να χοροπηδάτε από μεγάλη χαρά. Οι γεννημένοι του 1969 θα φέρετε ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάποιες ιδέες σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ένα και ένα κάνουν δύο»

Το μυαλό σας σήμερα αναλύει τα γεγονότα και βγάζει συμπεράσματα, βασιζόμενο στη λογική και λιγότερο στο συναισθήματα. Κάποιοι θα χρειαστεί να διεκπεραιώσετε υποθέσεις σας με τη βοήθεια ενός φίλου ενώ άλλοι ίσως κάνετε κάποια μετακίνηση, προκειμένου να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Ορισμένα επαγγελματικά βήματα θα επηρεαστούν από πρότερες σκέψεις σας. Οι γεννημένοι του 1963 θα ζήσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας.


ΛΕΩΝ

«Δεν μου αρέσει έτσι»

Πολύ πιθανόν να δείξετε κάποια ιδιοτροπία όσον αφορά στο πως οι άλλοι εκδηλώνουν την αγάπη τους για το πρόσωπό σας, όμως συγχρόνως η λογική θα αποτελέσει ένα καλό οδηγό για να βγείτε από κάποιο συναισθηματικό αδιέξοδο. Μπορεί να κάνετε μια έξοδο με φίλους ή κοντινά πρόσωπα ενώ κάποιοι ίσως γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από ένα προξενιό που θα σας κάνει ένας γνωστός. Οι γεννημένοι του 1987 θα μπείτε σε δίλημμα όσον αφορά στα αισθηματικά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Μ' αρέσει αυτό που βλέπω»

Θέλετε να κοιτάτε στον καθρέφτη και να νιώθετε όμορφα με την εικόνα σας και για αυτό σήμερα κλείνετε ραντεβού με κομμώτριες, αισθητικούς και μανικιουρίστες και συγχρόνως δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στο ντύσιμο και το στυλ σας. Με την Αφροδίτη στον 2ο θα δείτε τα έσοδά σας να παίρνουν την ανιούσα και τη διάθεσή σας να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά. Υποσχέσεις μελών της οικογένειας ίσως πάρουν το δρόμο της υλοποίησης. Οι γεννημένοι του 1980 πιθανόν να πιάσετε δεύτερη δουλειά.


ΖΥΓΟΣ

«Ανυπομονησία»

Μετράτε την ώρα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας δώσει μεγάλη χαρά, καθώς εναρμονίζεστε με την επιθυμία σας για αγάπη, ομορφιά και έρωτα. Συγχρόνως με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία ζητήματα που σχετίζονται με επιμόρφωση ή ταξίδια ίσως σας επηρεάσουν θετικά. Κάποιες αποφάσεις θα γίνουν με βάση γεγονότα που έχουν συμβεί αλλά είχατε ξεχάσει. Οι γεννημένοι του 1985 θα πείτε κάποια πράγματα έξω από τα δόντια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Όλοι μαζί... πάμε»

Σήμερα, εργάζεστε ομαδικά και συγχρόνως επιδιώκετε να φέρετε εις πέρας υποθέσεις που αφορούν ένα κύκλο ανθρώπων. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε μαζί με φίλους ή να παρευρεθείτε κάπου με πολύ κόσμο. Κάποιοι θα λάβετε χρήματα και δεν θα το πείτε ούτε του παπά ενώ άλλοι θα κρατήσετε ακόμα κρυφό έναν έρωτα που κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Οι γεννημένοι του 1981 θα έχετε τύχη σε οικονομικά θέματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δεν σηκώνεστε ούτε νερό να πιείτε»

Εάν κάτι βλέπετε μπροστά σας, είναι δουλειά και πάλι δουλειά, καθώς θα σας πάει καρφί και εκεί που θέλετε. Ίσως να εργαστείτε πιο εντατικά ή να υπάρχει φόρτος εργασίας. Πολλοί θα επιδιώξετε από μόνοι σας να ασχοληθείτε περισσότερο με τη διεύρυνση των επαγγελματικών σας οριζόντων και αναμφισβήτητα θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι γεννημένοι του 1964 ίσως γίνετε κουμπάροι σε ένα γάμο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Όλα καλά»

Ευτυχείς εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σας δίνουν την ευκαιρία να προετοιμάσετε κάποιες καταστάσεις που θα σας αποδώσουν τόσο σε αύξηση κύρους όσο και σε ρευστού. Παράλληλα, ίσως επιταχύνετε κάποιες κινήσεις που αφορούν την οικία ή τα μέλη της οικογένειας, δεδομένου ότι έρχονται στο προσκήνιο ζήτημα που απαιτούν άμεση επίλυση. Οι γεννημένοι του 1955 ίσως βγείτε κερδισμένοι από κάποιες εργασιακές μεταρρυθμίσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Το τερπνόν μετά του ωφελίμου»

Από τη μια δίνετε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές συναλλαγές και δη αυτές που σχετίζονται με εφορία, τράπεζες και δημόσιους φορείς και από την άλλη κάνετε πράξη κάποιες ερωτικές σας επιθυμίες. Η μέρα ευνοεί ερωτικά τετ – α – τετ και αισθηματικές επαφές ενώ πολύ πιθανόν να οργανώσετε κάποιο ταξίδι με το έτερο ήμισυ. Οι γεννημένοι του 1969 θα λάβετε υπόψη σας αυτά που φίλοι σας είχαν πει προ καιρού.


ΙΧΘYΕΣ

«Με τη βοήθεια των άλλων»

Σήμερα, δίνετε προτεραιότητα στη σχέση με το ταίρι σας ή κάποια επαγγελματική συνεργασία. Παράλληλα, κάποια τηλεφωνήματα ή ειδήσεις μπορούν να αναθεωρήσουν κάποιες αποφάσεις σας ή να επιταχύνουν την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων σας. Πολύ πιθανόν να λάβετε χρήματα από συγγενικά πρόσωπα ή να δεχτείτε όμορφα δώρα. Οι γεννημένοι του 1962 θα χρειαστεί να αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved