Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/11

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο, το ζώδιο της προνοητικότητας και της πρακτικότητας, υπάρχει η τάση να φροντίσετε εκ των προτέρων για κάποιες καταστάσεις και να ασχοληθείτε με ζητήματα καθημερινά όπως να κατεβάσετε τα χειμερινά ρούχα, να πάρετε χαλιά, να βρείτε το χώρο που θα βάλετε τα ξύλα ή θα αποθηκεύετε για ευκολία τις κουβέρτες και συναφή. Παράλληλα, με τον Ερμή σε ανάδρομη φορά είναι πιθανόν να ξεχάσετε κάτι σημαντικό ή να πάρετε αποφάσεις που εκ των πραγμάτων θα αναθεωρηθούν σύντομα, όποτε καλό είναι να προχωρήσετε προσεκτικά, χωρίς βιασύνες αλλά και χωρίς «κολλήματα».


8_nov


ΚΡΙΟΣ

«Σε δουλειά να βρίσκεστε»

Σήμερα, η μέρα ξεκινά κάπως περίεργα και μπερδεμένα όμως κλείνει με ικανοποίηση. Θέματα που σχετίζονται με την εργασία ίσως είναι κάπως θολά τις πρώτες πρωινές ώρες όμως όσο περνά η μέρα θα βρείτε την άκρη και θα νιώσετε ανακούφιση που ξεμπερδέψατε με αυτά. Επιπλέον, η μέρα κρύβει ερωτικές εκπλήξεις και απολαύσεις που αναμφισβήτητα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Οι γεννημένοι του 1958 ίσως συναντήσετε δυσκολίες με κάποιες επαγγελματικές φιλίες ή ενώσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

«Θέλω να ξέρω τι θα κάνουμε»

Η Σελήνη στην Παρθένο προμηνύει χαρά και ευχαρίστηση μέσα πάντα σε πλαίσια συγκεκριμένα και καθορισμένα. Άλλοι θα βγείτε ραντεβού, άλλοι θα κάνετε κάτι με τα παιδιά σας και άλλοι θα αισθανθείτε ευτυχισμένοι μέσα από μια δραστηριότητα που σας κάνει να νιώθετε καλά με το ποιοί είστε. Πολύ πιθανόν κάποιοι να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα παθιασμένο φλερτ στο χώρο της δουλειάς. Οι γεννημένοι του 1989 θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από μια δουλειά που είχε μείνει μισοτελειωμένη.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Στην εντέλεια»

Η μέρα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια, τις ανάγκες της και συνάμα σε εργασίες σπιτιού. Άλλοι θα στρώσετε τα χαλιά και θα φτιάξετε τα συρτάρια και άλλοι θα ετοιμάσετε ένα γεύμα που θα ευχαριστήσει και τον πιο ιδιότροπο του τραπεζιού. Ίσως έρθετε σε επαφή για θέματα υγείας και καθημερινότητας με τους γονείς ή οικεία πρόσωπα. Επιπλέον ο έρωτας σήμερα έχει την τιμητική του. Οι γεννημένοι του 1985 θα επαναξιολογήσετε κάποια συνεργασία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σε τι θα με ωφελήσει αυτό;»

Το μενού της ημέρας έχει συζητήσεις, μετακινήσεις και διευθετήσεις στις οποίες θα δώσετε έμφαση τόσο στη χρησιμότητα όσο και στο πιθανό όφελος που μπορείτε να έχετε. Αργά το απόγευμα ίσως αισθανθείτε ότι μια κατάσταση μεταστρέφεται υπέρ σας ενώ πολύ πιθανόν να λάβετε κάποια χρήματα από συγγενικά πρόσωπα. Κάποιοι θα βρείτε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε το χάος στους φακέλους σας. Οι γεννημένοι του 1981 θα γίνετε πιο μαχητικοί για εργασιακά θέματα.


ΛΕΩΝ

«Πάρε και αυτό»

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και για αυτό σήμερα φροντίζετε να κάνετε τις κατάλληλες προμήθειες και να αγοράσετε ό, τι πιστεύετε ότι είναι καλό να έχετε για όταν το χρειαστείτε. Πολλοί θα είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αγορές σας και θα συγκρίνετε τιμές πριν καταλήξετε σε κάποιο προϊόν. Παράλληλα, ένα φλερτ ίσως εξελιχτεί σε άσβεστο πάθος. Οι γεννημένοι του 1978 θα ξαναρχίσετε μια ευχάριστη δραστηριότητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Τίποτα στη μέση»

Η ψυχική ευφορία αποτελεί κινητήρια δύναμη για να κάνετε νέα ξεκινήματα που σχετίζονται τόσο με την εμφάνισή σας όσο και την εργασίας σας. Θέματα απλά, όπως είναι το σιδέρωμα των κουρτινών, μπορεί για εσάς να γίνουν σημαντικά, αφού η ολοκλήρωσή τους θα σας προσφέρει ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Συγχρόνως, ίσως νιώσετε την ανάγκη να ξαναπάρετε κάποιες ιδέες για την ανανέωση του σπιτιού. Οι γεννημένοι του 1968 θα γίνετε πιο αυστηροί σε θέματα φιλίας.


ΖΥΓΟΣ

«Μη μου τους κύκλους τάραττε»

Η Σελήνη στην Παρθένο δείχνει ότι σήμερα έχετε όρεξη για ένα συμμάζεμα του προσωπικού ναού, της ψυχής σας. Η ηρεμία και η σωτηρία της γίνεται σήμερα προτεραιότητά σας ενώ κάποιοι θα προσφέρετε υπηρεσίες αφιλοκερδώς και άλλοι θα βρείτε τη «γιατρειά» που ψάχνετε. Το σεξαπίλ σας είναι ακαταμάχητο και οι ερωτικές σας μετοχές θα ανέβουν στα ύψη. Οι γεννημένοι του 1980 θα πάτε από ένα παλιό δρόμο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Με προνοητικότητα»

Εξετάζετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και αναλύετε τα υπέρ και τα κατά των πιθανών επιλογών σας. Συγχρόνως, ίσως προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε φίλους ή στα πλαίσια μιας συλλογικής εργασίας να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Οικονομικά ζητήματα ίσως τα κρατήσετε κρυφά από κάποιους είτε γιατί δεν τους έχετε εμπιστοσύνη είτε γιατί θέλετε να είστε πρώτα σίγουροι ότι θα έχετε την έγκρισή τους. Οι γεννημένοι του 1955 έχετε εύνοια σε τυχερά παιχνίδια και κληρώσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Αποτελεσματικότητα»

Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τη διευθέτηση επαγγελματικών υποθέσεων που μπορούν να κάνουν το αφεντικό σας να χαίρεται ή να επιδιώξει την προαγωγή σας. Παράλληλα, πολλοί θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που σας ενθαρρύνουν να αποκτήσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Στους κόλπους μιας παρέας ίσως προκύψει μια αισθηματική γνωριμία. Οι γεννημένοι του 1984 θα ανατρέξετε σε κάποια πρότερη αγάπη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Πως γίνεται αυτό;»

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο νιώθετε σήμερα σαν μαθητής και δάσκαλος ταυτόχρονα και αυτό σας αρέσει. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα επιδιώξετε να είναι ακριβής και να μην αφήνει περιθώρια παρανόησης ή παρερμηνείας. Παράλληλα, κάποιοι θα γοητευτείτε, χωρίς να το ομολογήσετε, από ένα πρόσωπο επαγγελματικά, οικονομικά ή κοινωνικά καταξιωμένο. Οι γεννημένοι του 1965 θα δείτε τα οικονομικά της δουλειά σας να περιορίζονται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ας μη βιαστώ καλύτερα να το ξαναδώ»

Κάποιες καταστάσεις θα σας βγάλουν την ψυχή και άλλες θα απαιτήσουν ακριβή ανάλυση, προκειμένου να οδηγηθείτε σε ασφαλή συμπεράσματα. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική ζωή ενώ η λογική θα είναι ο οδηγός σε οικονομικές συναλλαγές. Ίσως μια γνωριμία με άτομο από απόσταση σήμερα να πάρει διαστάσεις άκρως ερωτικές. Οι γεννημένοι του 1967 θα γίνετε πιο αυστηροί στην εφαρμογή κανόνων εργασίας.


ΙΧΘYΕΣ

«Μου κάνει ή δεν μου κάνει;»

Με τη Σελήνη στην Παρθένο μπορείτε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις σας και συγχρόνως να αξιολογήσετε ποιές από αυτές έχουν λόγο ύπαρξης στη ζωή σας και ποιές όχι. Παράλληλα, κάποιοι θα δεχτείτε τη βοήθεια κάποιου συνεργάτη ή φίλου και άλλοι θα γοητευτείτε από τη συστολή ενός επικείμενου ερωτικού παρτενέρ. Σε θέματα καριέρας θα αξιοποιήσετε κάποιες παλιές γνωριμίες. Οι γεννημένοι του 1964 θα έχετε οικονομικές διευκολύνσεις.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved