Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/11

Γενικό προφίλ

Μετά τον Ποσειδώνα, τον Ουρανό και το Δία το δρόμο του ανάδρομου παίρνει και ο Ερμής. Ζητήματα που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα έρχονται στον προσκήνιο ενώ πολλά θέματα θα τα δείτε με μια άλλη οπτική. Συνήθως, σε μια τέτοια φάση δεν ευνοούνται οι νέες συμφωνίες, δεδομένου ότι συχνά προκύπτουν κενά, παρερμηνείες ή παρανοήσεις και τελικά χρειάζεται να γίνει κάποια αναθεώρηση τους. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φορά του Ερμή είναι συνήθεις οι επανασυνδέσεις, οι επανακυκλοφορίες και οι επαναλήψεις παντός τύπου.


7_nov


ΚΡΙΟΣ

«Στην πίστα της χαράς»

Σήμερα, το παιδί που κρύβετε μέσα σας βγαίνει και θέλει παιχνίδια, διασκέδαση και μπόλικη αγάπη. Ευνοούνται φλερτ, αισθηματικά ρομάντζα και γνωριμίες ενώ πολύ πιθανόν να οργανώσετε ή να παρευρεθείτε σε κάποια γιορτή. Με τον Ερμή ανάδρομο ένας φίλος ή ένας συγγενής από μακριά μπορεί να σας στείλει ένα μήνυμα ενώ γενικότερα σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων θα υπάρχουν πισωγύρισματα. Οι γεννημένοι του 1978 θα έχετε τύχη στα αισθηματικά.


ΤΑΥΡΟΣ

«Επιστροφή στο σπίτι»

Το σπίτι σας γεμίζει με χαρούμενες φωνές ανθρώπων που αγαπάτε και θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί τους. Παράλληλα, ίσως κάνετε κάτι για κάποιον δικό σας ή έρθετε σε επαφή με γιαγιάδες και παππούδες. Σε οικονομικά ζητήματα ίσως υπάρχουν κάποιες επαναδιαπραγματεύσεις όμως δεν θα έχουν άμεση ισχύ. Η πορεία μιας σχέσης θα σας προβληματίσει. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε εύνοια σε εργασιακά θέματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ωραία τα λες»

Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να στρέψετε τους προβολείς επάνω σας μέσω της ικανότητας να χειρίζεστε το λόγο αριστοτεχνικά. Πολύ πιθανόν να μεσολαβήσετε για κάτι ή να ζητήσετε μια χάρη από ένα κοντινό σας πρόσωπο. Ευνοούνται ραντεβού, όμορφες συζητήσεις και φιλικές συναντήσεις. Κάποιοι θα ξαναδείτε θέματα σχέσεων και πιθανόν να δώσετε και μια δεύτερη ευκαιρία. Οι γεννημένοι του 1988 θα ζήσετε στιγμές έρωτα και ευχαρίστησης.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αυτό αρέσει, θα το πάρω»

Φανταχτερά πράγματα σας έλκουν ενώ πολύ πιθανόν να αγοράσετε αντικείμενα με τα οποία θα προσφέρετε χαρά στους άλλους και στον εαυτό σας. Πολλοί θα νιώσετε την αγάπη και την εκτίμηση ενώ άλλοι θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά. Στον τομέα της εργασίας σας ίσως χρειαστεί να συνεργαστείτε με πρόσωπα που έχετε δουλέψει μαζί στο παρελθόν. Οι γεννημένοι του 1954 θα περιορίσετε τις επαφές με ένα αγαπημένο πρόσωπο.


ΛΕΩΝ

«Τα καλά του να έχεις μεγάλη καρδιά»

Σήμερα, παίρνετε μια γερή δόση ευτυχίας, αφού το να αγαπάτε και να αγαπιέστε σας δίνει μια γεύση από τον παράδεισο. Παράλληλα, αισθηματικά ζητήματα θα μπείτε στη διαδικασία να τα επανεξετάσετε και να πάρετε αποφάσεις με βάση νέα δεδομένα. Ίσως παίξετε το ρόλο του προξενητή ενώ κάποιες μετακινήσεις θα σας αποφέρουν οικονομικά οφέλη. Οι γεννημένοι του 1987 θα δώσετε τέλος σε μια κατάσταση ακόμα και αν χρειαστεί να το κάνετε με πόνο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Αισιοδοξία»

Η ψυχή σας γιορτάζει, προετοιμάζοντάς σας για όμορφες καταστάσεις που η ζωή θα σας φέρει. Οι διαισθητικές κεραίες λαμβάνουν ευχάριστα μηνύματα και αυτό σας υπενθυμίζει πως στο σκοτάδι τα αστέρια λάμπουν. Ίσως χρειαστεί να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις που αφορούν θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας ενώ ενδέχεται να υπενθυμίσετε κάτι στους γονείς σας. Οι γεννημένοι του 1974 ίσως στραβώσετε από μια παρατήρηση.


ΖΥΓΟΣ

«Εγώ και εσείς»

Σήμερα, ασχολείστε με ζητήματα που αφορούν μια ομάδα ή μια ένωση ανθρώπων ενώ πολλοί από εσάς θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένους φίλους. Πολύ πιθανόν να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας εξαιτίας μιας δεσποτικής προσωπικότητας ενώ θα αναγνωρίσετε ότι κάποιοι θέλουν να κάνουν το δικό τους, επειδή πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο για όλους. Οι γεννημένοι του 1981 θα διαπιστώσετε ότι για κάποια πράγματα δεν παίζει ρόλο η ηλικία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Με όραμα»

Μπορεί να μην διανύετε και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής σας όμως αγωνίζεστε για κάτι καλύτερο και αυτό σας δίνει δύναμη και αντοχή. Με τη Σελήνη στον 10ο ίσως έρθετε σε επαφή με άτομα που πιστεύετε ότι έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στην θετική εξέλιξη μιας υπόθεσης σας. Παράλληλα, κάποιοι θα λάβετε μια δόση από κάποια χρήματα που περιμένετε. Οι γεννημένοι του 1985 δεν θα κάνετε εκπτώσεις για κανένα λόγο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ας γίνει και ας αργήσει»

Πιστεύετε ότι, δεδομένων των περιστάσεων, είσαστε καλά και αυτό σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε ένα δρόμο που θέλει πολύ κόπο και χρόνο. Από την άλλη, κάποιοι θα σκεφτείτε να τηλεφωνήσετε ή να στείλετε ένα μήνυμα σε ένα πρόσωπο που είχατε σχέση ή έχετε χαθεί. Παράλληλα, με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση και τη φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι του 1975 θα επαναξιολογήσετε μια απόφαση σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Εις σάρκα μία»

Σήμερα, δεσμεύεστε να χαρείτε τις απολαύσεις της σαρκικής ηδονής και παράλληλα να ρίξετε φως σε υποθέσεις που έχετε μαύρα μεσάνυχτα. Συγχρόνως, ζητήματα που αφορούν σε οικονομικές συναλλαγές μπορεί να έχουν θετική εξέλιξη. Κάποιες μυστικές συναντήσεις για επαγγελματικά ζητήματα ίσως χρειαστεί να επαναληφθούν για να ληφθούν υπόψη περαιτέρω πληροφορίες. Οι γεννημένοι του 1987 θα αλλάξετε δουλειά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Για έλα εδώ εσύ»

Πολλοί θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα αιτήματα της σχέσης σας ενώ κάποιοι άλλοι θα αφιερωθείτε ως επί το πλείστον σε μια επαγγελματική συνεργασία και τις προοπτικές αυτής. Ζητήματα που αφορούν ένα παιδί θα χρειαστεί να τα ξαναδείτε ενώ ίσως ταξιδέψετε σε μέρη που είχατε ξαναπάει μαζί με τον παρτενέρ σας. Η τύχη είναι με το μέρος όσον αφορά σε επαφές με το εξωτερικό. Οι γεννημένοι ου 1987 θα βάλετε φρένο σε κάποιες παράλογες απαιτήσεις.


ΙΧΘYΕΣ

«Χτυπώντας τη γροθιά στο τραπέζι»

Μπορεί να νιώθετε ότι καταπιέζεστε σε θέματα επαγγελματικά και ότι η φωνή σας δεν εισακούεται όμως δεν το βάζετε κάτω και φροντίζετε να δείξετε ότι η γνώμη σας έχει αξία. Συγχρόνως, πολλοί θα ασχοληθείτε με ζητήματα διατροφής και γυμναστικής ενώ άλλοι θα πάρετε χαρά από την θετική εξέλιξη υποθέσεων από τις οποίες εξαρτάται άμεσα η ποιότητα της καθημερινότητάς σας. Οι γεννημένοι του 1980 θα ζήσετε ένα μυστικό έρωτα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved