Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/11

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στο Λέοντα, κάθε προσωπικό θέμα... γιγαντώνεται και ευτυχώς ή δυστυχώς υπάρχουν πάντα δύο σενάρια. Στο αισιόδοξο η καρδιά σας δεν γνωρίζει χειμώνα μα μόνο καλοκαίρι. Με όμορφη διάθεση, δύναμη και ζωντάνια κινείστε και πετυχαίνετε μικρούς ή μεγάλους στόχους. Οι προβολείς θα πέσουν σε ζητήματα έρωτα, διασκέδασης και παιδιών και οι πιο τυχεροί θα γνωρίσετε τιμή και δόξα για πράξεις ηρωικές, όμορφες ή επιτυχημένες. Όσο για το «κακό» σενάριο περιλαμβάνει αναστατώσεις και ανησυχίες για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η εγωπάθεια και ο ναρκισσισμός θα επιβληθούν κατά κράτος της λογικής.


6_nov


ΚΡΙΟΣ

«Στην υγεία σας»

Σήμερα, ανάβετε φωτιές με τις πονηρές σας ματιές ενώ πολλοί θα γυρίσετε πίσω σε παλιές αγκαλιές. Συγχρόνως, ασχολίες που σχετίζονται με διασκέδαση, ευχαρίστηση, χόμπι και αγορές ωραίων πραγμάτων θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Πολύ πιθανόν, να αναπτυχθεί ένας ανταγωνισμός ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπα που είτε δεν γνωρίζετε καλά είτε μένουν μακριά. Οι γεννημένοι του 1973 θα αλλάξετε όχημα ή μέσο μετακίνησης.


ΤΑΥΡΟΣ

«Αγάπη ζητώ»

Με τη Σελήνη στο Λέοντα έχετε ανάγκη να νιώσετε ότι είστε σημαντικοί για την οικογένεια σας, ότι σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Άλλοι θα επισκεφτείτε τους γονείς σας άλλοι θα περάσετε χρόνο με οικεία πρόσωπα και άλλοι θα ασχοληθείτε με το σπίτι και τη διαρρύθμιση ή τη διακόσμησή του. Οικονομικές εκκρεμότητες σας κινητοποιούν να βρείτε λύσεις και να γίνετε πιο διεκδικητικοί για χρήματα που σας οφείλονται. Οι γεννημένοι του 1959 θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στο χώρο δουλειάς.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πέρνα να τα πούμε»

Σήμερα, βρίσκετε χρόνο για να συναντήσετε πρόσωπα που αγαπάτε, να διασκεδάσετε και να γελάσετε με τη ψυχή σας. Οι σχέσεις με τα αδέρφια μπορεί να γίνουν πιο όμορφες ενώ τηλεφωνήματα και φιλικές συναντήσεις σας κερδίζουν την προσοχή. Στο χώρο της εργασίας ίσως αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή διακόψετε κάποιες εργασίες. Ίσως συγκρουστείτε με άτομα που υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές. Οι γεννημένοι του 1987 θα ομορφύνετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Συμφέρει»

Με τη Σελήνη στον 2ο προσφέρετε και χαρίζετε με γενναιοδωρία, αγοράζετε και αποκτάτε με χαρά. Συγχρόνως, με την Αφροδίτη θα κάνετε έξοδα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και για να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο. Κάποιες συγκρούσεις για επαγγελματικά ζητήματα θα σας αναγκάσουν να αποδεχτείτε πως έχουν τα γεγονότα και να αποφασίσετε τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι.


ΛΕΩΝ

«Θεατής και πρωταγωνιστής»

Σήμερα, κοιτάζοντας στον καθρέφτη, θυμάστε ότι θέλετε να κάνετε κάτι στα μαλλιά σας, να φροντίσετε το πρόσωπό σας και γενικότερα να ασχοληθείτε πιο επισταμένα με την εμφάνισή σας. Η μέρα βρίθει από ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν και θα κάνουν την καρδιά σας να γεμίσει από χαρά. Πολλοί θα κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ενώ κάποιοι ίσως συναντήσετε εμπόδια από το οικογενειακό περιβάλλον. Οι γεννημένοι του 1963 θα μιλήσετε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Στο όνειρό μου»

Μέσα στη ψυχή σας υπάρχει μια κρυφή ελπίδα που σας δίνει δύναμη και κουράγιο για να χαμογελάτε και να συνεχίζετε παντός καιρού. Συγχρόνως, κάποιοι θα βρεθείτε στην αυλή του παραδείσου και άλλοι θα γνωρίσετε τον κόσμο των θαυμάτων. Θα εγγυηθείτε σε κάποιους ότι θα παραμείνετε στη ζωή τους ό, τι και αν γίνει. Με την Αφροδίτη στον 2ο το πορτοφόλι σας θα γεμίσει . Οι γεννημένοι του 1970 ίσως την «πατήσετε» με ένα πρόσωπο που είναι δεσμευμένο.


ΖΥΓΟΣ

«Ίνδαλμα»

Σήμερα, πατάτε πάνω στο κόκκινο χαλί της δημιουργικότητας και της επιτυχίας με φίλους και γνωστούς να σας συγχαίρουν και να σας χειροκροτούν. Παράλληλα, ίσως κάνετε το πρώτο βήμα για να ανοίξετε την πόρτα επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που είτε είχατε παρεξηγηθεί είτε είχατε διακόψει τις διπλωματικές επαφές. Με τον Κρόνο στον 2ο , το μετά της οικονομικής ζωής δεν θα θυμίζει το πριν για αυτό καλό είναι να μαζευτείτε. Οι γεννημένοι του 1978 θα βάλετε χρώμα στη ζωή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Δύο ξένοι»

Σήμερα, νιώθετε ότι κακό δεν είναι να αποτύχετε αλλά να μην προσπαθήσετε και ως εκ τούτου είτε ξεπερνάτε τα όρια των δυνατοτήτων σας είτε τολμάτε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Επιπλέον, τα λόγια δεν μπορούν να γεμίσουν το κενό της συναισθηματικής ρωγμής που ζει ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο πρόσωπο και έτσι προτιμάτε να γυρίσετε σελίδα. Οι γεννημένοι του 1974 θα χτίσετε κάτι νέο με βάση τις ανάγκες ενός άλλου προσώπου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δεν σας χωρούν τα στενά της λογικής»

Τα όνειρά σας ταξιδεύουν στα σύννεφα μα τα πόδια σας πατούν στη γη. Συνεχίζετε να είστε αισιόδοξοι και να πιστεύετε σε κάτι καλύτερο αλλά συγχρόνως αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα με τα μέσα που έχετε. Με τον Κρόνο στον 12ο θα διδαχθείτε ότι είναι καλό να συγχωρείτε αυτούς που σας έβλαψαν όμως θα πρέπει να θυμάστε το όνομα τους. Επιπλέον, με τον Άρη στον 1ο ευνοούνται νέα ξεκινήματα. Οι γεννημένοι του 1989 θα αισθανθείτε ότι ξαναγεννιέστε μέσα από μια σχέση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Με δεμένη την άγκυρα»

Σήμερα, νιώθετε πιο δυνατοί και ακμαίοι να έρθετε αντιμέτωποι με ζητήματα που σχετίζονται με δανειοδοτήσεις, επιχορηγήσεις και πάσης φύσεως οικονομικές διευθετήσεις. Παράλληλα, εμφανίζονται επαγγελματικές ευκαιρίες για να κερδίσετε έξτρα χρήματα. Κάποιες συζητήσεις ίσως γίνουν κεκλεισμένων των θυρών αλλά δεν θα υπάρχει συμφωνία απόψεων. Οι γεννημένοι του 1971 θα αποστασιοποιηθείτε από παρέες και ομάδες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Βόλτα σε όμορφες σχέσεις»

Η κούραση και το άγχος που σας δημιουργεί η δουλειά αντισταθμίζεται από τη ζωντάνια και τη χαρά που σας δίνει η σχέση σας. Κάποιοι ίσως κάνετε μια γνωριμία, βγείτε ραντεβού ή φλερτάρετε. Παράλληλα, ίσως αποκτήσετε ένα νέο στέκι που θα ανοίξει τη δυνατότητα για μια σειρά από εντελώς διαφορετικές δραστηριότητες και ασχολίες. Οι γεννημένοι του 1989 θα αισθανθείτε ότι χρωστάτε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο.


ΙΧΘYΕΣ

«Στη σφαίρα των εξελίξεων»

Την τιμητική τους έχουν σήμερα τα επαγγελματικά ζητήματα, καθώς υπάρχουν εξελίξεις που σας χαροποιούν. Πολύ πιθανόν να νιώσετε ευτυχείς για μια συνήθεια ή καθημερινή σας δραστηριότητα ενώ πολλοί θα αισθανθείτε περήφανοι για την οικογένεια ή τις ρίζες σας. Με την Αφροδίτη στον 8ο θα λάβετε κάποια χρήματα ως δώρο, μπόνους, ενίσχυση ή κέρδη. Οι γεννημένοι του 1987 θα ανανεώσετε το χώρο που μένετε.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved