Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/11

Γενικό προφίλ

Η Κυριακή έφτασε και μπορεί να κάνετε πράγματα που θα σας θυμίζουν την εποχή που ήσασταν παιδί ή οτιδήποτε άλλο σας θυμίζει το παρελθόν, να ευχαριστηθείτε ένα σπιτικό φαγητό και να δείτε μια παλιά καλή ταινία μένοντας «εντός των τειχών». Η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει περιουσιακά και οικογενειακά θέματα ή συναλλαγές με πρόσωπα που αισθάνεστε οικογένειά σας. Μπορεί ακόμη να ασχοληθείτε με αντικείμενα που θεωρούνται πολύτιμα λόγω ιστορικής ή συναισθηματικής αξίας.


4_nov


ΚΡΙΟΣ

«Τι ωραία που ήταν τότε»

Σήμερα, δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε την Κυριακή σας για να χαρείτε τη θαλπωρή και την αξία της οικογένειας. Είτε θα βρεθείτε σε ένα οικογενειακό τραπέζι είτε θα επισκεφτείτε μέρη που μένατε ή πηγαίνατε ως παιδιά θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Παράλληλα, άλλοι θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία και άλλοι θα ασχοληθείτε με μια παλαιότερη.

ΤΑΥΡΟΣ

«Σας βρίσκεται κάποιο χαρτομάντιλο;»

Σήμερα, οι περισσότερες συζητήσεις σας στρέφονται γύρω από το πώς νιώθετε ή τι πιστεύετε για τη στάση κάποιων οικείων προσώπων σας. Δεν αποκλείεται να βγουν και κάποια παράπονα στην επιφάνεια με σκοπό να μπορέσετε να ανακτήσετε την χαμένη συναισθηματική επαφή με κάποια πρόσωπα. Επιπροσθέτως, ίσως αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες δαπάνες που θα προτιμούσατε να αποφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Λεφτά υπάρχουν»

Σήμερα, ίσως μαζέψετε κάποια πράγματα ή αποφύγετε να μιλήσετε για ζητήματα που σας απασχολούν. Παράλληλα, μπορεί να χρειαστεί να «χαρτζιλικώσετε» κάποιο δικό σας άτομο ή να έχετε διάθεση να κεράσετε. Μην ξαφνιαστείτε, αν έρθετε αντιμέτωποι με φαινόμενα ζήλιας και έντασης, καθώς το ταίρι σας ίσως αισθανθεί ότι χάνει τα κυριαρχικά του δικαιώματα στην αγάπη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αγαπιόμαστε»

Σήμερα, κάνετε αυτό που θέλετε εσείς που συν τοις άλλοις περιλαμβάνει το να ασχοληθείτε με τους άλλους, να τους κανακέψετε και να τους δείξετε πόσο τους αγαπάτε. Μεγάλες δόσεις αγάπης θα πάρετε επίσης από αγαπημένα πρόσωπα και άτομα που σας εκτιμούν και σας υπολογίσουν. Παράλληλα, ίσως πάτε θέατρο, σινεμά, βγείτε, ερωτοτροπήσετε και αγοράσετε όμορφα πράγματα.

ΛΕΩΝ

«Πως περνά ο καιρός...»

Την ταινία της ζωής σας βλέπετε σήμερα, καθώς αισθάνεστε την ανάγκη να ξαναδείτε από πού ξεκινήσατε και που φτάσετε. Συγχρόνως, σήμερα ίσως δείξετε μια εσωστρέφεια και αποφύγετε επαφές με άτομα που δεν νιώθετε άνετα ή δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Θα λειτουργήσετε καλύτερα σε ένα μικρό και στενό κύκλο ενώ πολλοί θα ακούσετε όμορφα λόγια και καλές κουβέντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Θέλω να...»

Σήμερα, βάζετε στόχους που συνδέονται στενά με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενώ η ασφάλεια αποτελεί την μεγαλύτερη επιθυμία σας. Πολύ πιθανόν να μαζευτείτε μαζί με άλλους στο σπίτι ενός φίλου ενώ κάποιες ασυνήθιστες δραστηριότητες θα σας φανούν ιδιαίτερα οικείες. Οικονομικά ζητήματα θα έχουν θετική εξέλιξη μετά από μια αναμπουμπούλα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, με τη Σελήνη στον 10ο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς να κάνετε πράγματα που να αισθάνεστε ότι εναρμονίζονται με τις κοινωνικές νόρμες και επιταγές. Δε θέλετε να πάτε κόντρα σε πρόσωπα και καταστάσεις και να τεθείτε εκτός ενός κύκλου που είναι σημαντικός για την εικόνα, το κύρος σας αλλά και την πρόοδό σας γενικότερα. Ωστόσο, κάποιες αντιπαραθέσεις είναι αναπόφευκτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πόσα μαθαίνει κανείς»

Σήμερα, έχετε την τάση να φιλοσοφήσετε και να διδαχθείτε πράγματα μέσα από ιστορίες που σας αγγίζουν συναισθηματικά. Παράλληλα, ίσως έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας χωρίζουν αρκετά χιλιόμετρα ενώ κάποιες επικοινωνίες θα γίνουν μέσω τηλεφώνου ή ιντερνέτ. Με τον Άρη στον 2ο αναρωτιέστε, αν τα έξοδα σας θα βρουν κάποια στιγμή τείχος και θα σταματήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Με τα φώτα κλειστά»

Η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη και η λίμπιντο ακουμπά κόκκινο. Ο έρωτας σήμερα αποτελεί την κινητήριο δύναμη που μπορεί να σας ενδυναμώσει και να σας αναπτερώσει το ηθικό. Συνάμα, ίσως ερευνήσετε κάποιες υποθέσεις σε βάθος και γίνετε πιο επιφυλακτικοί σε πρόσωπα που νιώθετε ότι κάτι κρύβουν ή δεν αποκαλύπτουν τον αληθινό τους εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Πάμε από την αρχή»

Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να θέσετε τις βάσεις για μια φιλία, συνεργασία ή αισθηματική σχέση. Παράλληλα, θα έχετε την τάση να επιζητήσετε το θαυμασμό και την αποδοχή των άλλων, κάνοντας παρέα με πρόσωπα που νιώθετε ότι ξεχωρίζουν ή είναι αγαπητά και συμπαθή. Σε κάποιες καταστάσεις υπάρχει ένα παρασκήνιο αλλά θέλετε χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς συμβαίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Με τα μάτια της λογικής»

Οι ανάγκες του συντρόφου σας γίνονται σήμερα προτεραιότητά σας μιας και δεν θέλετε να τον βλέπετε κατσουφιασμένο, στενοχωρημένο και απαισιόδοξο. Συγχρόνως, ίσως με βοηθό τη λογική να μπορέσετε να λύσετε κάποιες καταστάσεις που οι άλλοι συναισθηματικά επηρεασμένοι δεν έχουν την διαύγεια που απαιτείται. Καλή μέρα για να βγείτε με φίλους.

ΙΧΘYΕΣ

«Γεμίστε τις μπαταρίες σας»

Σήμερα, ταξιδεύετε σε πελάγη ευτυχίας, ακόμα και αν όλα δεν πάνε όπως τα θέλετε . Εκδρομές, βόλτες, ευχάριστες δραστηριότητες, διασκέδαση και ρομάντζα περιλαμβάνει η ατζέντα της Κυριακής για να πάρετε δυνάμεις για την εβδομάδας που ακολουθεί. Κάποιοι πιθανόν να έχετε μια προστριβή με γονιό ή άτομο ηλικιωμένο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved