Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/11

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ γενικότερα αυξάνει την ευαισθησία απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά αναμένεται να βρεθείτε προ τετελεσμένων, θετικών ή αρνητικών. Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα τέλος που οδηγεί σε μια νέα αρχή.


3_nov


ΚΡΙΟΣ

«Αγάπη και στοργή»

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο η προσοχή σας μετατοπίζεται σε θέματα σπιτιού και πολλοί από εσάς θα κάνετε πράγματα μαζί με πρόσωπα που σας είναι οικεία ή σε χώρους που νιώθετε σαν το σπίτι σας. Συγχρόνως, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με ίντριγκες και σκανδαλώδεις καταστάσεις. Κάποιοι πιθανόν να δώσετε τέλος σε μια σχέση ή νιώσετε έντονα σημάδια παρακμής της.


ΤΑΥΡΟΣ

«Καλύτερα να μην το πω»

Σήμερα, η μέρα είναι ιδανική για να επισκεφτείτε μέλη της οικογένειάς σας όπως παππούδες και γιαγιάδες ή να κάνετε ένα ταξίδι με συγγενικά πρόσωπα. Συγχρόνως, θα βασιστείτε έντονα στη διαίσθησή σας και πιθανόν να νιώσετε ότι ίσως δεν είναι καιρός να κάνετε κάποιες αποκαλύψεις, τουλάχιστον μέχρι να είστε σίγουροι πώς θέλετε να χειριστείτε τις καταστάσεις που αφορούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αχ, αυτό μου θυμίζει τότε..»

Σήμερα, ίσως κάνετε αγορές για άτομα δικά σας ενώ ακόμα και σε συνηθισμένες όπως βασικών ειδών θα υπάρχει μια συναισθηματική χροιά. Παράλληλα, είναι πιθανόν να λάβετε κάποια χρήματα ή ακόμα και κάποιο δωράκι. Η παρουσία της Αφροδίτη στον 5ο ευνοεί την αισθηματική ζωή όμως σήμερα είναι μια μέρα που κάποιοι ίσως ρίξετε τους τίτλους τέλους σε ένα φλερτ ή μια σχέση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θέλω μια ανανέωση»

Με τη Σελήνη στον 1ο ηλιακό οίκο δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στα προσωπικά σας αιτήματα για ασφάλεια, αγάπη και στοργή. Συγχρόνως, κάποιοι από εσάς θα επιμεληθείτε την εμφάνισή σας και άλλοι θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα, οι σχέσεις σας με κάποια μέλη της οικογένειας ίσως αισθανθείτε ότι φθείρονται και χρειάζεται να αλλάξετε στάση σας απέναντί τους.


ΛΕΩΝ

«Όλα τα καταλαβαίνω αλλά δεν μιλάω»

Σήμερα, κοιτάτε πίσω, καθώς αισθάνεστε ότι για να βρείτε λύσεις χρειάζεται πρώτα να βρείτε τις αιτίες δημιουργίας των προβλημάτων. Πολλοί από εσάς θα έχετε την τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας και άλλοι περισσότερο να ακούτε, να παρατηρείτε και να συναισθάνεστε τους άλλους πάρα να μιλάτε ή να αναλαμβάνετε ενεργή δράση, ως συνήθως.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ...»

Η μέρα ευνοεί να έρθετε σε επαφή με μια μικρή ή μεγάλη ομάδα να επικοινωνήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις και να δημιουργήσετε ένα δεσμό αλληλεγγύης μεταξύ σας. Συγχρόνως, κάποιοι ίσως θέλετε να καινοτομήσετε σε ζητήματα που οι καταστάσεις δηλώνουν μια προσκόλληση στο παρελθόν. Συναισθηματικά, θα νιώσετε ότι πλέον δεν έχετε εμπιστοσύνη σε κάποια πρόσωπα.


ΖΥΓΟΣ

«Ή τώρα ή ποτέ»

Το συναίσθημα σάς κατακλύζει και ίσως είναι αυτό που θα σας ωθήσει να πάρετε κάποιες αποφάσεις που συνδέονται με πρόσωπα μεγαλύτερα σε ηλικία ή που ξεχωρίσουν για το κύρος τους. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στα τέλη Οκτωβρίου οι οποίοι και πιθανόν να αισθανθείτε ότι οι μεταστροφές της τύχης είναι αναπόφευκτες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Άγγιγμα ψυχής»

Σήμερα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θα σας ανοίξουν την καρδιά τους και θα χρειαστούν όχι τόσο τη συμβουλή σας όσο την κατανόηση σας. Επαφές με άτομα που μένουν μακριά θα περιβάλλονται από συναισθήματα νοσταλγίας και συγχρόνως αγάπης. Παράλληλα, ίσως μπείτε στη διαδικασία να ψάξετε κάποια οικονομικά ζητήματα χωρίς να πείτε κουβέντα σε κανέναν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Με μεγάλη όρεξη»

Με τη Σελήνη στον 8ο το μενού της ημέρας περιέχει ερωτικές συναντήσεις και οικονομικές συναλλαγές. Παράλληλα, ζητήματα με φίλους ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση και δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι χρειάζεται να πάρετε κάποιες σκληρές αποφάσεις εξαναγκαζόμενοι από τα γεγονότα. Αποφύγετε να δείτε το σύντροφο σας ως εχθρό και ελάτε πιο κοντά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ως εδώ και μη παρέκει»

Σήμερα, θα δείξετε μεγαλύτερη διάθεση να προσεγγίσετε, να φροντίσετε και να ακούσετε το σύντροφό σας, γεγονός που θα σας δημιουργήσει μια αίσθησης ευχαρίστησης και ευτυχίας. Ζητήματα, ωστόσο, που σχετίζονται με πεθερικά, γονείς, αφεντικά και άτομα με κάποια σημαντική θέση ίσως σας ωθήσουν να εκφράσετε μια αγανάκτηση ή να διακόψετε τη μεταξύ σας επαφή.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πόσο ζυγίζω άραγε;»

Μέρος της ημέρας σας θα το αφιερώσετε στο να τελειώσετε κάποιες εργασίες που έχουν μείνει πίσω και ένα άλλο στο να ασχοληθείτε με ζητήματα διατροφής, υγείας και εργασίας ρουτίνας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δείχνει ότι πολύ πιθανόν να έρθουν τα πάνω – κάτω στις σχέσεις σας με κοντινά πρόσωπα και συγγενείς εξαιτίας οικονομικών ζητημάτων.


ΙΧΘYΕΣ

«Να χαρούμε και λίγο»

Σήμερα, νιώθετε ότι ήρθε η ώρα για ένα διάλλειμα από τη ρουτίνα και να κάνετε πράγματα που θέλετε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Άλλοι θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, άλλοι θα βγείτε και άλλοι δεν θα έχετε μάτια μόνο για το ταίρι σας. Το φλερτ έχει την τιμητική του και ιδιαίτερα αν υπάρχει ένα μυστήριο ή για κάποιο λόγο κανείς δεν πρέπει να ξέρει τίποτα για αυτό.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved