Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/11

Γενικό προφίλ

Τι και αν ο ουρανός είναι συννεφιασμένος και το μετεωρολογικό δελτίο προβλέπει βροχές και καταιγίδες; Με τη Σελήνη στους Διδύμους θα είναι δύσκολο να μείνετε μέσα κι αν μείνετε δεν θα βάλετε... μιλιά μέσα σας! Όσο για τα ερωτικά, τελούν υπό καθεστώς Ουρανού-Πλούτωνα, με συνέπεια να είναι σε πλήρη... αρμονία με τα ακραία καιρικά φαινόμενα.


2_nov


ΚΡΙΟΣ

«Ναι, σε ακούω...»

Που σας χάνουν που σας βρίσκουν όλο στο τηλέφωνο είστε να ρωτάτε ή να μαθαίνετε και να απαντάτε. Η Σελήνη στους Διδύμους σας δίνει έναν αέρα και μια τρέλα συγχρόνως που κάνουν την μέρα σας ανέμελη και ευχάριστη. Αν τύχει και κανένας τσακωμός με το έτερο ήμισυ, τότε ίσως πείτε περισσότερα από όσα χρειάζονται και το μικρό γίνει μεγάλο. Χαλαρά, μην παίρνετε πράγματα που δεν αξίζουν στα σοβαρά. Οι γεννημένοι του 1987 θα γίνετε πιο εγκρατείς.


ΤΑΥΡΟΣ

«Εύρηκα»

Σήμερα, για τους περισσότερους από εσάς είναι μια όμορφη και ευχάριστη μέρα, αφού λίγα – πολλά, δεν έχει σημασία, θα μπούνε λεφτά εις το ταμείον. Με τον Άρη στον 8ο ίσως να μην προλάβετε να τα δείτε μιας και, όπως θα τα πάρετε, θα τα δώσετε. Όμως η Αφροδίτη στο Ζυγό θέλει να βλέπετε το καλό και το ψάχνετε από εδώ, το ψάχνετε από εκεί, όλο και κάπου το βρίσκετε και έτσι και η καθημερινότητα σας γίνεται πιο χαρούμενη. Οι γεννημένοι του 1990 θα κάνετε παρέα με ένα μεγαλύτερο ή ώριμο πρόσωπο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Με χιούμορ»

Κεφάτοι, ορεξάτοι και ζωηροί είστε σήμερα. Ακόμα και αν πρέπει να έρθετε σε επαφή με άτομα που δεν συμπαθείτε, δεν χαλιέστε καθόλου, εξάλλου την ατάκα την έχετε έτοιμη και μόλις σας την πουν τους αποστομώνετε. Ούτε «α» δεν προλαβαίνουν να κάνουν. Από την άλλη, ρήξεις διαφαίνονται στην... διακομματική της σχέσης σας μιας και δεν θα μπορείτε να πάρετε από κοινού μια κοινή απόφαση. Οι γεννημένοι του 1984 θα δείξετε αγωνιστικό πνεύμα σε αισθηματικά ζητήματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μεταξύ μας»

Πολύ πιθανόν να βρεθείτε με λίγους και εκλεκτούς αγαπημένους σε ένα προσωπικό χώρο για να συζητήσετε πράγματα που δεν θα πρέπει να φανερωθούν, τουλάχιστον προτού έρθει η ώρα τους. Συγχρόνως, θα αισθανθείτε ότι μεταξύ εσάς και κάποιων μελών της οικογενείας σας δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση και για αυτό ίσως είναι καλό να σταματήσετε κάποιες επαφές. Οι γεννημένοι του 1967 θα λογομαχήσετε με κάποιο συνάδελφο.


ΛΕΩΝ

«Από πού να αρχίσω;»

Τα σχέδιά σας είναι πολλά και αν μπορέσετε να υλοποιήσετε έστω και μερικά από αυτά ικανοποιημένοι θα είστε. Παράλληλα, ίσως χρειαστείτε την έγκριση μιας ομάδας ανθρώπων για ένα θέμα που σας απασχολεί ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου μπορεί σήμερα να ακούσετε τα πιο παράξενα πράγματα. Ραντεβού, βόλτες και αισθηματικές συνομιλίες ίσως χαρακτηριστούν από κάποια απρόοπτα γεγονότα. Οι γεννημένοι του 1961 θα ασχοληθείτε πιο ενεργά με ένα χόμπι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ζουμ στα επαγγελματικά»

Το κεφάλι σας γυρίζει σαν σβούρα αφού είναι τόσο πολλά αυτά πρέπει να κάνετε σήμερα που νιώθετε ότι δίνετε έναν αγώνα με τα ρολόγια. Ίσως συζητήσετε με τους γονείς σας, ζητήσετε τη γνώμη του αφεντικού σας ή παρουσιάσετε ιδέες για να πάρετε την έγκριση κάποιων. Παράλληλα, χωρίς να το περιμένετε, ίσως λάβετε κάποια χρήματα που θα τα ξοδέψετε ευθύς αμέσως. Οι γεννημένοι του 1984 θα ξαναβρεθείτε με ένα φίλο από τα παλιά.


ΖΥΓΟΣ

«Τι τον πείραξε;»

Σήμερα, έχετε κέφια και αξιοποιείτε κάθε ευκαιρία για να επικοινωνήσετε, να ανταλλάξετε πληροφορίες και να μάθετε- χρήσιμα και μη- πράγματα. Επιπλέον, ίσως η εμφάνιση ή η στάση σας παρεξηγηθεί από τους άλλους, γεγονός που θα σας εκνευρίσει αλλά πιθανόν να μη ζητήσετε το λόγο. Παράλληλα, οι δεσμευμένοι ίσως αισθανθείτε ότι κουράζεστε από πράγματα που δεν προχωράνε και θυμίζουν μια από τα ίδια. Οι γεννημένοι του 1974 θα βάλετε φρένο σε δαπάνες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Εις βάθος»

Μπορεί να δείχνετε ότι αντιμετωπίζετε κάποια σοβαρά θέματα ανάλαφρα, όμως στην πραγματικότητα τα παίρνετε πολύ πιο σοβαρά από όσο φαίνεται. Σήμερα, η σκέψη σας είναι διεισδυτική και αναλύετε το κάθε τι εις βάθος. Η ερωτική επιθυμία πολλαπλασιάζεται και ο έρωτας σας προσφέρει πολλές χαρές. Συνάμα, ίσως ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής περισσότερο για να είστε καλύτερα παρά για να δείχνετε. Οι γεννημένοι του 1986 θα αντικρούσετε κάποιες κατηγορίες.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Και που λες...»

Σήμερα, αφιερώνετε πολύ χρόνο για να συζητήσετε με το σύντροφο σας, να ανταλλάξετε απόψεις με ένα συνεργάτη και να μεταδώσετε στους άλλους μηνύματα που πιστεύετε ότι είναι σημαντικά. Παράλληλα, ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι μαζί με αγαπημένα πρόσωπα ή μετακινηθείτε με το ταίρι σας. Πολύ πιθανόν, να μην υπάρχει συμφωνία απόψεων για κάποιες εξόδους ή δραστηριότητες και οι τόνοι να ανέβουν λίγο παραπάνω. Οι γεννημένοι του 1972 θα ζητήσετε μια εξυπηρέτηση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Τι το κάναμε εδώ;»

Ο χώρος της δουλειάς πιθανόν σήμερα να θυμίζει παιδική χαρά μιας και οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί από όσο συνήθως και κεφάτοι και ευχάριστοι άνθρωποι σας επισκέπτονται ή επικοινωνούν μαζί σας. Οι σχέσεις σας με άτομα που έχουν τα ηνία μιας υπόθεσης ή ζητήματος μπορεί να διαταραχθούν από τη μια στιγμή και στην άλλη και εσείς να αναρωτιέστε επί ώρα, τι πραγματικά συνέβη. Οι γεννημένοι του 1980 θα αποκρύψετε κάποιες δράσεις σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Η ζωή είναι ωραία»

Χαρούμενη και ανέμελη διαφαίνεται η σημερινή ημέρα, αφού, είτε το θέλετε είτε όχι, τα πράγματα εξελίσσονται έτσι που ασχολείστε με δραστηριότητες που σας κάνουν να περνάτε καλά, χωρίς συγχρόνως να γίνεται κάτι ουσιώδες. Η αισθηματική ζωή σας χαρίζει όμορφες στιγμές ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αποφύγετε επαφές με άτομα που σας εκνευρίζουν. Οι γεννημένοι του 1973 θα συγκρουστείτε με φίλους.


ΙΧΘYΕΣ

«Ένας, ένας»

Σήμερα, τα οικεία σας πρόσωπα τα έχει πιάσει μια πολυλογία και δεν λένε να σταματήσουν. Εντός του σπιτιού, θα ασχοληθείτε με ποικίλες δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν μια αίσθηση χαλαρότητας και κεφιού. Στην ερωτική ζωή, ίσως γίνουν κάποιες αποκαλύψεις ή θα λάβετε ένα δώρο ή κάποια χρήματα, σαν μάννα εξ ουρανού. Ζητήματα εργασίας απαιτούν από εσάς περισσότερη ψυχραιμία. Οι γεννημένοι του 1981 θα διστάσετε να πείτε ένα πρόβλημά σας σε ένα φίλο.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved