Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/11

Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους ανοίγετε την ατζέντα σας για να βρείτε κάποιον, μπαίνετε στο ιντερνέτ για να μιλήσετε σε ένα φίλο, ανταλλάσσετε μηνύματα με φίλους και γνωστούς και συγχρόνως δεν ξεχνάτε να βάλετε βενζίνη, να αγοράσετε εισιτήρια και να πάρετε πληροφορίες σχετικά με το δακτύλιο, δρομολόγια συγκοινωνίας, τυχόν απεργίες και οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει τις σημερινές σας διαδρομές. Καλό δρόμο!


1_nov


ΚΡΙΟΣ

«Δεν πιάνεστε»

Σε γρήγορους ρυθμούς κινείστε σήμερα με τηλέφωνα, μετακινήσεις και σκέψεις να τρέχουν σε αντίθετη τροχιά. Πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με φίλους και κοντινούς συγγενείς ενώ ίσως πάρετε πληροφορίες τόσο για θέματα που σας ενδιαφέρουν όσο και για αυτά που δεν σας καίγεται καρφί. Συγχρόνως ζητήματα που σχετίζονται με συγγενείς εξ αγχιστείας και ταξίδια έρχονται στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι του 1981 ίσως συνάψετε έναν ερωτικό δεσμό.

ΤΑΥΡΟΣ

«Χρήματα, λεφτά, νομίσματα, χαρτονομίσματα»

Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες μετακινήσεις για να λάβετε ή να δώσετε χρήματα ενώ ίσως έχετε κάποιο τηλεφώνημα ή μήνυμα που θα σας βάλει σε σκέψεις όσον αφορά την οικονομική σας διαχείριση. Με τον Ερμή στον 8ο θα γίνουν κάποιες συζητήσεις τόσο για συναισθηματικά ζητήματα όσο και οικονομικές συμφωνίες. Παράλληλα θα κληθείτε να παίξετε το ρόλο του διαιτητή ανάμεσα σε συγγενικά σας πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1987 θα απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κούκου τσα»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο βγάζετε κεφάλι και κάνετε πολλές μετακινήσεις και πολλαπλές εμφανίσεις. Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και θέλετε να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν από έξω προς τα μέσα. Στις σχέσεις σας με τους άλλους ίσως το χιούμορ να εναλλάσσεται με την ειρωνεία και αυτό να μπερδέψει κάποιους ιδίως αν δεν σας ξέρουν καλά. Οι γεννημένοι του 1990 θα απαλλαχτείτε από εργασιακά καθήκοντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έβγαλα λαβράκι»

Σήμερα είστε ιδιαίτερα περίεργοι και θέλετε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει σε καταστάσεις που η αλήθεια είναι διφορούμενη. Συζητήσεις επί των συζητήσεων δεν είναι σίγουρο ότι θα βγάλουν πολλά αλλά εσείς όλα και κάτι παραπάνω θα πιάσετε με τις διαισθητικές σας κεραίες. Στο χώρο της δουλειάς πολλά λέγονται πολλά ακούγονται όμως εσείς κρατάτε μικρό καλάθι. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως φλερτάρετε με ένα συνάδελφο.

ΛΕΩΝ

«Εδώ είμαι φίλοι μου»

Η κοινωνική ζωή σας ζητά και εσείς δεν μπορείτε να αφήσετε το πλήθος παραπονούμενο. Βόλτες, συναντήσεις με την παρέα, έξοδοι, φιλικές επαφές από όλα έχει ο μπαξές. Παράλληλα ίσως ασχοληθείτε με ζητήματα αμφιλεγόμενα ή προηγμένης τεχνολογίας. Οικονομικά η Αφροδίτη στο Ζυγό αποτελεί τη μάσκα οξυγόνου που σας επιτρέπει να πάρετε ευχάριστες ανάσες. Οι γεννημένοι του 1988 θα παρευρεθείτε σε ένα γάμο ή άλλο κοινωνικό γεγονός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Αυτό, εκείνο, το άλλο...»

Όλη η σκέψη σας είναι στο πως θα προλάβετε όλα όσο έχετε να κάνετε σήμερα, μιας και η μέρα σας είναι γεμάτη. Συγχρόνως ζητήματα καριέρας, συναντήσεις και συνομιλίες με προϊσταμένους, αφεντικά σας απασχολούν ποικιλοτρόπως. Με την Ερμή και τον Άρη στον 4ο ζητήματα οικογενειακής φύσης απαιτούν να μη κινηθείτε βιαστικά και να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Οι γεννημένοι του 1991 θα παραμείνετε πιστοί στις θέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

«Σύνταξη, επιβεβαίωση, αποστολή»

Η αέρινη Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία με τους άλλους ενώ πολύ πιθανόν να μιλήσετε ή να στείλετε μηνύματα με άτομα που η επαφή σας γίνεται μέσω ιντερνέτ. Ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, το νόμο , την εκπαίδευση και τα ταξίδια θα σας απασχολήσουν ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε πίσω σε κάποιες θέσεις που μέχρι πρότινος υπερασπιζόσασταν με πάθος. Οι γεννημένοι του 1984 θα γίνετε πιο σφιχτοχέρηδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Εμένα άκου»

Σήμερα ακούτε τη φωνή της καρδιάς σας αψηφώντας αυτή της λογικής τόσο για ζητήματα οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Μπορεί να έχετε κάνει αρκετά έξοδα αυτόν τον καιρό όμως τα καλά λόγια σας ανταμείβουν και συγχρόνως σας γεμίζουν με αγάπη. Κάποιες αποφάσεις θα τις πάρετε με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία σας ενώ σε θέματα styling ίσως επιλέξετε πιο σκούρες αποχρώσεις. Οι γεννημένοι του 1984 θα κάνετε παρέα με άτομα φευγάτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Χιλιόμετρα»

Σήμερα μικραίνετε τις αποστάσεις για χάρη του έρωτα ενώ πολύ πιθανόν να μετακινηθείτε για να συζητήσετε με κάποιο συνεργάτη. Θα ανοιχτείτε πολύ περισσότερο σε πρόσωπα που ξέρετε αλλά και άτομα που γνωρίζετε λίγο καιρό. Ίσως θα ήταν καλό να προφυλάγεστε από κρυολογήματα και να μην καταπονείτε το σώμα σας. Συγχρόνως κάποιες νέες ιδέες σας θα ανοίξουν ένα νέο δρόμο. Οι γεννημένοι του 1985 θα συμμετάσχετε σε κάποια φιλανθρωπική εκδήλωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Κοσμοσυρροή»

Η καθημερινότητα σας βρίθει από πληροφορίες και κατακλύζεται από πρόσωπα που έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες. Συνάμα ζητήματα εργασίας σας φέρνουν σε επαφή με πολλά άτομα και πιθανόν να κάνετε πολλές διαδρομές στη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα κάποιες ανησυχίες σας φυλακίζουν στην θλίψη χωρίς ωστόσο τα πράγματα να είναι τόσο δύσκολα όσο τα φαντάζεστε. Οι γεννημένοι του 1973 θα φερθείτε με ανωτερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ευτυχία και χαρά»

Σήμερα η διασκέδαση δεν έχει αρχή και τέλος. Ό,τι και αν κάνετε είναι σε ένα γενικότερο κλίμα ευθυμίας και χαράς ενώ η καρδιά σας θα γεμίσει από την αγάπη των παιδιών, του συντρόφου, των αγαπημένων σας ή του φλερτ σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες σκέψεις αναθεώρησης κάποιων σχεδίων σας που όμως ακόμα επεξεργάζεστε και δεν έχετε καταλήξει κάπου. Οι γεννημένοι του 1959 θα ζοριστείτε από ένα άτομο άκρως εξουσιαστικό.

ΙΧΘYΕΣ

«Τι λες για αυτό;»

Πολύ πιθανόν να ζητήσετε τη γνώμη των δικών σας για θέματα όπως η αγορά ή η επισκευή ενός υπολογιστή ή την διαφορά απόψεων με αδέρφια και ξαδέλφια. Πολλοί ίσως επισκεφτείτε το πατρικό σας, ταξιδέψετε σε μέρη που σας είναι οικεία ή φιλοξενήσετε ένα κοντινό σας πρόσωπο. Επαγγελματικές υποθέσεις απαιτούν σκέψη και πιθανόν επαναξιολόγηση καθώς εμφανίζονται νέα δεδομένα. Οι γεννημένοι του 1987 θα αγοράσετε συσκευές για το σπίτι σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved