Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/10 έως 3/11

Σελήνη στους Διδύμους – Επικοινωνιακός οίστρος με ικανοποιητικούς οργασμούς

Με την επιρροή μιας έντονης συναισθηματικά Πανσελήνου, που ευαισθητοποίησε ιδιαίτερα, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 31/10 στις 20:41 το βράδυ.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 21:28 μας δίνει από το απόγευμα τη διάθεση μια πλανεύτρας επικοινωνίας, στην οποία μπορούμε να επιδιώξουμε να πετύχουμε έναν σκοπό, λέγοντας επιτηδευμένες εκφράσεις και φέρνοντας τις καταστάσεις στα μέτρα μας. Αν βρεθούμε στη θέση του ακροατή και πάλι η εικόνα που φαντάζει ιδανική, θα μας κάνει να αποδράσουμε από συγκεκριμένες σκοτούρες και προβλήματα.

Την 1/11 ο μήνας αρχίζει με την αντίθεση με τον Ερμή που κορυφώνεται 55' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όψη που η επιρροή της ισχύει από το προηγούμενο βράδυ.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα όσα ακούμε και λέμε, διότι οι ειδήσεις θα πηγαινοέρχονται διαστρεβλωμένες, ενώ το κουτσομπολιό και το παρασκήνιο παραπλανούν. Οι ενέργειες θα έχουν τάση αποπροσανατολισμού, ενώ οι χειριστικές τάσεις θα είναι έντονες. Ωστόσο το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο, το ίδιο και η αγωνία για να ακούσουμε κάτι που περιμένουμε.

Στις 5:35 το πρωί το τρίγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα το εξάγωνο με τον Ουρανό, ξεκινούν το πρωινό μας με μια ακατανίκητη επιθυμία να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Ο ενθουσιασμός και η αισιόδοξη διάθεση είναι σύμμαχοί μας, είτε βρισκόμαστε στην ουρά της εφορίας, είτε στην ουρά ενός πολυκαταστήματος για την απόκτηση ενός πολυπόθητου αντικειμένου.

Όλη η ημέρα επηρεάζεται από αυτές τις όψεις, που δημιουργούν την ανάγκη να ανατρέψουμε κάθε δυσκολία και να προσεγγίσουμε την όμορφη πλευρά της ζωής.

Ιδανική ημέρα για θέματα που χρειάζονται επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις, καλλιτεχνικές αναζητήσεις και προτάσεις, καθώς και για επίσκεψη σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

Στις 2/11 στις 3:18 το πρωί, η σύνοδος με τον Δία πραγματοποιείται σε ώρες που συνήθως αγκαλιάζουμε το μαξιλάρι μας, η επιρροή της όμως θα μας ακολουθήσει σε ένα όμορφο ξύπνημα, ξεκινώντας και αυτή την ημέρα με αισιοδοξία και χαμόγελο.

Η αντίθεση με τον Άρη στις 11:21 που θα επηρεάσει ως νωρίς το απόγευμα, αποτελεί τον αστάθμητο παράγοντα, που φέρνει εκνευρισμό και εριστική διάθεση στις επιδιώξεις μας.

Καλό θα ήταν το διάστημα αυτό να αποφύγουμε συμβούλια για λήψη αποφάσεων, συγκεντρώσεις και γενικά οτιδήποτε χρειάζεται αντιπαράθεση με κόσμο.

Αν βρεθούμε μόνοι μας, το διάστημα είναι ιδιαίτερο δραστήριο και εποικοδομητικό, αρκεί η περιπετειώδης μας διάθεση να μην μας βάλει σε μπελάδες και ξαφνικά απρόοπτα, όπως μικροατυχήματα και αναποδιές.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες, Κριοί και Τοξότες, ανακτούν τις δυνάμεις τους, ενεργοποιούνται και εντυπωσιάζουν εαυτούς και αλλήλους.

Ιχθύες και Παρθένοι θα υπερβάλλουν, αντιδρώντας σπασμωδικά, δημιουργώντας κόντρες και εκνευρισμούς, ενώ Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί διεκπεραιώνουν με σύνεση τις υποχρεώσεις τους, κρατώντας μια ουδέτερη στάση.

Στις 3/11 στις 9:45 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για μια φαντασμαγορική διέλευση με πολλά συνοδευτικά πυρoτεχνήματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved