Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/10

Γενικό προφίλ

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και ως εκ τούτου μπορείτε να ζήσετε τη χαρά του καναπέ, την απόλαυση του φαγητού και την ηδονή του έρωτα. Από το βράδυ εισέρχεται στους Διδύμους και έχετε διάθεση να κινηθείτε, να χορέψετε, να μιλήσετε, να πληροφορηθείτε και να μάθετε ... τι πως και γιατί. Όχι από κακό αλλά από περιέργεια, κακό είναι;


31_oct


ΚΡΙΟΣ

«Σαν βράχος»

Σήμερα δεν χαρίζεστε σε κανέναν αντίθετα. Αντιμετωπίζετε ανοιχτά και ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις προκειμένου να οικοδομήσετε σχέσεις σε γερά θεμέλια. Παράλληλα αναλαμβάνετε δράση σε τομείς που σχετίζονται με θέματα εκπαίδευσης και εξωτερικού ενώ πιθανόν να γίνετε καυστικοί απέναντι σε πρόσωπα που υπονομεύουν την καριέρα σας. Οι γεννημένοι του 1980 θα λύσετε τις διαφορές με κάποιο φίλο ή συνεργάτη.

ΤΑΥΡΟΣ

«Όμορφα χαρίσματα»

Η υπομονή σας είναι αξιοθαύμαστη και πολλοί σας βλέπουν ως ήρωες δεδομένου ότι στα δύσκολα όχι μόνο αντέχετε αλλά έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε και τα ταλέντα σας. Αναμφισβήτητα το έχετε βάλει σκοπό να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας και ως εκ τούτου αλλάζετε τη συνήθη ρουτίνα σας κάνοντας πράγματα που εστιάζονται στο όμορφο και στο καλό. Οι γεννημένοι του 1972 θα ζοριστείτε με οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν το όχημα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Που χαθήκατε;»

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είστε κρυμμένοι και χαμένοι ενώ από το βράδυ και μετά αρχίζετε να στέλνετε μηνύματα, μέιλ και να αναζητάτε την επικοινωνία πως και πως. Ζητήματα σχέσεων θα σας προβληματίσουν αλλά δεν θα σας αγχώσουν. Εκεί που ζορίζεστε περισσότερο είναι στα επαγγελματικά διότι χρειάζεται να πάρετε δύσκολες αποφάσεις. Οι γεννημένοι του 1963 μη βασιστείτε σε ενδείξεις που είναι αμφιλεγόμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Επίμονοι κηπουροί»

Σήμερα δρέπετε τους καρπούς των έργων σας καθώς πολλοί θα αισθανθείτε ότι ανταμείβεστε για τη δουλειά σας. Άλλοι θα βάλετε σε μια τάξη τις επιθυμίες σας και συνάμα θα θέσετε στόχους. Στο χώρο της δουλειάς ίσως υπάρξει ένταση με κάποιο συνάδελφο ή η ανεύθυνη στάση κάποιου μπορεί να έχει ως συνέπεια να εργαστείτε περισσότερο ή να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Οι γεννημένοι του 1986 θα αποδεχτείτε μια κατάσταση που σχετίζεται με τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

«Χωρίς διάλλειμα»

Η μέρα σας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και καθήκοντα που δεν μπορείτε να αναβάλετε σε καμία περίπτωση. Ωστόσο από το βράδυ τα πράγματα χαλαρώνουν και μπορείτε να δείτε φίλους, να αλλάξετε παραστάσεις και να κινηθείτε σε άλλους δρόμους. Ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια σάς κάνουν άγρυπνους φύλακες και προστάτες της. Ένα νέο φλερτ υπάρχει στον ορίζοντα. Οι γεννημένοι του 1957 θα ξαναβρεθείτε με ένα φίλο ή συγγενή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χωρίς βιασύνες»

Σε οικονομικές συμφωνίες και επαφές εστιάζεται σήμερα την προσοχή σας ενώ είστε πολύ πιο προσεκτικοί στις συνομιλίες σας με τρίτους. Στα δικά σας πρόσωπα θα είστε γλυκομίλητοι και αυτό θα τους φέρει πιο κοντά σας καθώς νιώθουν ωραία να τους φροντίζετε. Πολύ πιθανόν να περιορίσετε κάποιες μετακινήσεις εξαιτίας του κόστους τους. Οι γεννημένοι του 1962 θα αναζητήσετε την κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε το πώς νιώθετε.

ΖΥΓΟΣ

«Δεν θα πω τίποτα»

Αργά και μεθοδικά κινείστε σήμερα τόσο σε ζητήματα αισθηματικά όσο και οικονομικά. Πιθανόν να αποκρύψετε ή να προφυλάξετε την προσωπικής σας ζωή από άλλους ενώ από το βράδυ θα γίνετε πιο κοινωνικοί. Η είσοδος του Κρόνου στον 2ο σηματοδοτεί μια περίοδο που θα σκέπτεστε διπλά μην ξοδέψετε και την παραμικρή πεντάρα ενώ πολύ πιθανόν να λιγοστέψουν οι πηγές εισοδήματος σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε επίγνωση των επιλογών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Σιγουρότατοι»

Μέσα από τους άλλους ανακαλύπτετε τις σας αρέσει και τι σας απωθεί και έτσι έχετε την ευκαιρία να αισθανθείτε πιο βέβαιοι για τον εαυτό σας. Τα συναισθηματικά ζητήματα είναι στα φόρτε τους και πολλοί από εσάς θα έχετε την επιθυμία να κάνετε διεξοδικές συζητήσεις γύρω από αυτά. Συνάμα ίσως για χάρη του έρωτα κάνετε και κάποια έξοδα που θα ξετινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Οι γεννημένοι του 1959 θα ξεκινήσετε ένα μακροχρόνιο αγώνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Καλύτερα γαϊδουρόδενε...»

Σήμερα δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα απλά πράγματα και παίρνετε ευχαρίστηση μέσα από αυτά. Συγχρόνως πολύ πιθανόν να κάνετε έναν προγραμματισμό προτού ξεκινήσετε κάποιες εργασίες προκειμένου να είστε βέβαιοι ότι θα τις φέρετε σε πέρας. Με τον Άρη στον πρώτο είστε ιδιαίτερα δραστήριοι όμως μπορεί να υπερβάλλετε και να κουραστείτε. Οι γεννημένοι του 1951 θα εκπλαγείτε με τη συμπεριφορά ενός φίλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Το κουδούνι για έξω»

Μια ακόμη μέρα που μπορείτε να έχετε μια άτυπη άδεια από τη δουλειά ή από τα καθήκοντα που εσείς θέτετε στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν ή σας γεμίζουν περηφάνια. Με τον Άρη στον 12ο ίσως ταλαιπωρηθείτε από κάποιες καταστάσεις που αφορούν άτομα της οικογένειας σας ωστόσο σύντομα θα είστε καλύτερα. Οι γεννημένοι του 1976 θα δώσετε τέλος σε μια μακροχρόνια φιλία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Βήμα, βήμα»

Σήμερα έχετε την τάση να πάρετε τους άλλους από το χεράκι και να τους δείξετε τι πρέπει να κάνουν μιας και έχετε την αίσθηση ότι κάποιοι έχουν παραμείνει στην νηπιακή ηλικία. Παράλληλα, θα δεχτείτε προτάσεις για εξόδους ενώ πολύ πιθανόν να ξαναμιλήσετε με άτομα που σας ενδιαφέρουν ή σας αρέσουν. Στο χώρο της δουλειάς οι υποχρεώσεις θα γίνουν περισσότερες. Οι γεννημένοι του 1964 θα αλλάξετε γνώμη για ένα φίλο.

ΙΧΘYΕΣ

«Ξέρεις γιατί σε πήρα;»

Σήμερα ίσως επικοινωνήσετε με κοντινά πρόσωπα για να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με ένα θέμα που σας απασχολεί. Συνάμα θα ακούσετε κουτσομπολιά και ίσως κάποιοι θελήσουν να σας δείξουν την εκτίμηση τους με κομπλιμέντα ή φιλοφρονήσεις. Πολύ πιθανόν να ζητήσετε την βοήθεια ενός φίλου για να εξοικονομήσετε χρήματα. Ζητήματα δουλειάς απαιτούν να κοπιάσετε. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως κάνετε μια αθώα παράλειψη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved