Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/10

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο δίνονται έμφαση σε οικονομικά και συνάμα συναισθηματικά ζητήματα ενώ ο Ερμής με διάθεση bon viveur μπαίνει στον Τοξότη, προοιωνίζοντας επαφές και συζητήσεις επί παντός επιστητού. Με το «καλημέρα» συναντά τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, πράγμα που σημαίνει ότι άλλα θα λένε οι άλλοι και άλλα θα ακούν τα αυτιά σας. Προσοχή πάντως, στις «πονηριές» και τις απομιμήσεις.


29_oct

ΚΡΙΟΣ

«Οικονομικές ρυθμίσεις»

Με τη Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο νιώθετε ότι χρειάζεται να ασχοληθείτε με τη διαχείριση τόσο των οικονομικών σας όσο και των αισθηματικών σας. Θα επιδιώξετε να βάλετε και στους δύο τομείς μια τάξη ενώ θα κάνετε οικονομία δυνάμεων. Παράλληλα, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να βρείτε το δικό σας έτερο ήμισυ. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως αναβάλλετε μια μετακίνηση.


ΤΑΥΡΟΣ

«Αυτό πιστεύω»

Πιστοί και σταθεροί στις απόψεις σας, δεν κάνετε πίσω σε κάποιες θέσεις σας ενώ δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για δραστηριότητες που μπορούν να σας προσφέρουν προσωπική ικανοποίηση. Συνάμα, στο χώρο της εργασίας κάποια γεγονότα θα σας ωφελήσουν ενώ η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο άνετη. Ίσως κάνετε κάποια μετακίνηση για να συναντήσετε το σύντροφό σας. Οι γεννημένοι του 1977 θα φανείτε διεκδικητικοί σε οικονομικά ζητήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όλα για τον έρωτα»

Σήμερα, χαλαρώνετε και ρίχνετε τους ρυθμούς, επιδιώκοντας να βάλετε σε μια σειρά τα αισθηματικά σας που σας απασχολούν έντονα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον 5ο θα έχετε περισσότερη διάθεση για φλερτ αλλά συνάμα ίσως δημιουργηθούν κάποια διλήμματα. Μια συνεργασία απαιτεί προσοχή, καθώς μπορεί εσείς να παίρνετε αψήφιστα κάποιες διαφορές, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την άλλη πλευρά. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε κάποιες επαγγελματικές επαφές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αγαπητοί και συμπαθείς»

Σταθερή αξία στη ζωή σας φαίνεται ότι αποτελούν οι φίλοι που είναι εκεί στα καλά και στα άσχημα. Σήμερα, θα βρεθείτε μαζί τους και πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα είτε για αγορές είτε για να τους περιποιηθείτε. Στον επαγγελματικό τομέα, νιώθετε να απειλείστε από τη στάση κάποιου επειδή τα πάει πολύ καλά με το αφεντικό ή τον προϊστάμενό σας. Οι γεννημένοι του 1985 θα αρνηθείτε ένα ταξίδι για οικονομικούς λόγους.


ΛΕΩΝ

«Με πυγμή»

Είστε αποφασιστικοί όσον αφορά στην καριέρα σας όμως δε θα πρέπει να δείξετε αδιαλλαξία σε προτάσεις, μόνο και μόνο επειδή προέρχονται από πρόσωπα που είστε προκατειλημμένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό ευνοεί το φλερτ και τα ερωτικά ρομάντζα ενώ πολύ πιθανόν η διεκπεραίωση μιας υπόθεσης να γίνει με τη βοήθεια ενός γυναικείου πρόσωπου. Οι γεννημένοι του 1987 θα ξεκινήσετε ένα χόμπι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Σίγουροι»

Σήμερα, κατασταλάζετε σε κάποιες απόψεις και έτσι έχετε τη δυνατότητα να τις μεταφέρετε στους άλλους, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Συγχρόνως, ίσως επικοινωνήσετε με κάποιους για οικονομικούς ή συναισθηματικούς λόγους. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 2ο ηλιακό σας οίκο προμηνύει μια περίοδο που οικονομικά θα νιώθετε ότι τα βγάζετε πιο άνετα πέρα. Οι γεννημένοι του 1969 θα αντιδράσετε στις αποφάσεις της οικογένειάς σας.


ΖΥΓΟΣ

«Με προσοχή»

Σήμερα, δείχνετε υπομονή και επιμονή όσον αφορά τα ερωτικά σας και συγχρόνως κινείστε αργά όσον αφορά σε αποφάσεις που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικές υποθέσεις. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο αναδεικνύει τις ανάγκες σας για συντροφικότητα και αρμονία και συγχρόνως προοιωνίζει την ενασχόλησή σας με την εμφάνιση και την εικόνα σας. Οι γεννημένοι του 1981 θα κάνετε έναν οικονομικό συμβιβασμό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Εγώ και οι άλλοι»

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οικονομικά θέματα που σχετίζονται με αυτές θα τα χειριστείτε πολύ προσεκτικά ενώ ίσως καθυστερήσετε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα, προκειμένου να είναι όσο γίνεται πιο σωστά. Συγχρόνως, ίσως κρύψετε κάποιο πρόβλημα από το σύντροφό σας ενώ κάποιοι ενδέχεται να εμπλακείτε σε μια παράλληλη σχέση. Οι γεννημένοι του 1974 θα επηρεαστείτε έντονα από ένα άτομα μεγάλης ηλικίας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Απερίσπαστοι»

Σήμερα, τα πράγματα κυλούν σε αργούς και χαλαρούς ρυθμούς και αυτό εξυπηρετεί στο να δουλέψετε πιο επικεντρωμένοι σε μια υπόθεση ή να ταξινομήσετε κάποια ζητήματα κατά σειρά προτεραιότητας. Ίσως δώσετε σημασία στη διατροφή σας και στη φυσική σας κατάσταση. Η Αφροδίτη στον 11ο ευνοεί ομαδικές εργασίες και φιλικές επαφές. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως δυσκολευτείτε ή δείξετε άρνηση να αποδεχτείτε μια κατάσταση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δώστε μορφή στα όνειρα σας»

Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο υποδεικνύει ότι το ενδιαφέρον σας θα προσανατολιστεί σε πράγματα όμορφα και ευχάριστα. Έρωτας, φλερτ, διασκέδαση, εκδρομές, από όλα έχει ο μπαξές και εσείς νιώθετε πλήρεις και ικανοποιημένοι. Συγχρόνως, η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι χρειάζεται να ακολουθήσετε το δρόμος της συνεργασίας, προκειμένου να επιτύχετε. Οι γεννημένοι του 1963 θα τα τσουγκρίσετε με ένα φίλο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Το σόι μου»

Σήμερα, φαίνεται ότι ένα οικογενειακό θέμα σας κρατά απασχολημένους ενώ το σπίτι μπορεί να γίνει εστία επαγγελματικών συναντήσεων. Παράλληλα, ίσως ζητήσετε τη γνώμη κάποιου νομικού συμβούλου ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο χειρισμός μιας υπόθεσης που εμπλέκονται πολλά πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1987 θα φάτε κουφέτα.


ΙΧΘYΕΣ

«Σε φιλικό ύφος»

Με τη Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου τα τηλέφωνα θα αρχίζουν να χτυπούν και εσείς θα πάρετε τους δρόμους για να συναντήσετε φίλους και γνωστούς. Συγχρόνως, ίσως κάνετε κάποια μετακίνηση για ένα οικονομικό θέμα. Η Αφροδίτη στο Ζυγό εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην ερωτική ζωή που πλέον μετά από καιρό θα αρχίσει... αγάπη να θυμίζει. Οι γεννημένοι του 1980 θα ακούσετε αλλά δεν συμμετάσχετε σε κάποιες διαφωνίες.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved