Lunar Dance: Αντικείμενα διακόσμησης για να τονώσετε τη libido σας

Ήλιος στο Σκορπιό - Σελήνη στον Κριό

Lunar Dance: Αντικείμενα διακόσμησης για να τονώσετε τη libido σας

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Πλούτωνας (Σκορπιός) και Άρης (Κριός) χεράκι-χεράκι μαζί, οι πλανήτες του πάθους και της δύναμης έρχονται να ανταμώσουν, σήμερα, την εκλεπτυσμένη ομορφιά της Αφροδίτης στον Ζυγό. Οι πρώτοι αντιπροσωπεύουν επάξια την φαλλική σεξουαλική ενέργεια, ενώ η δεύτερη θα περιβάλλει με αισθησιασμό και χάρη τις επόμενες ημέρες μας.

Η σκέψη μου αυτήν την φορά είναι να εισχωρήσω την ενέργεια του φαλλικού σύμβολου στην ζωή μας. Ένα φαλλικό σύμβολο δεν αποτελεί προϋπόθεση να έχει σχεδιαστεί κατ' εικόνα και ομοίωση, απλά το σχήμα του μοιάζει και, σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο, παραπέμπει σε αυτόν, τονώνοντας τη libido, μια ισχυρή δύναμη που είναι βαθιά χαραγμένη στα γονίδια μας. Τα φαλλικά σύμβολα συνήθως έχουν μια υποσυνείδητη ένωση του αντικειμένου με την αρρενωπότητα, την κυριαρχία και την εξουσία ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια για να προσφέρουν ερωτική διασκέδαση.

Εφόσον κάθε ζώδιο έχει έναν διαφορετικό τρόπο να εκφράσει τη δική του σεξουαλική ορμή, αν θέλετε να αναζωογονήσετε το σεξουαλικό «πνεύμα» σας και τη φαντασία σας, τότε ακολουθήστε μερικές από τις παρακάτω συμβουλές για μια hot ανάφλεξη της σεξουαλικής ικανότητάς σας, βασιζόμενες στο φαλλικό σύμβολο που ταιριάζει στον Ήλιο ερωτικού σας συντρόφου.

Υπόψην ότι όλα δρουν σε ένα πιο υποσυνείδητο συνειρμικό επίπεδο.

Κριός- Σπαθιά

krios_copy_copy_copy_copy

Αντιπροσωπεύσουν την δύναμη αλλά και η υποσυνείδητη πράξη του «τρυπήματος» κάνει την φαλλική και σεξουαλική παρομοίωση ολοφάνερη. Λόγχες, ξίφη, μαχαίρια, αιχμές βελών είναι όλα χαρακτηριστικά παραδείγματα του Άρη κυβερνήτη του ζωδίου.

Ταύρος - Φαγητό σε φαλλικό σχήμα

tayros_copy_copy

Το παλιό και ίσως παρωχημένο (το ίδιο και τα παγωτά χωνάκια). Τοποθετήστε τα χείλη σας γύρω από το αγαπημένο σας φαγητό με φαλλικό σχήμα και κλείστε τα μάτια σας, ζώντας στη φαντασία σας μια ερωτική περιπέτεια με τον ιδανικό εραστή σας.

Δίδυμοι - Τρένα

didymos_copy

Υπάρχει αλήθεια η παραμικρή αμφιβολία ως προς την έννοια της αμαξοστοιχίας που σπεύδει ολοταχώς σε ένα τούνελ;

Καρκίνος - Σιντριβάνια

karkinos_copy_copy_copy

Το νερό ξεχύνεται με ένταση και αντιπροσωπεύει -όχι τόσο καθαρά- ένα φαλλικό σύμβολο αλλά δημιουργεί την εικόνα της εκσπερμάτωσης. Εικόνα δυνατή από μονή της, για να ικανοποιήσει τις υγρές φαντασιώσεις ενός Καρκίνου.

Λέων - Φωτογραφίες

leon_copy_copy

Επιλέξτε φωτογραφίες και εικόνες από περιοδικά των αγαπημένων αρσενικών σας και δημιουργήστε ένα μοντάζ πάνω από το κρεβάτι σας ή δίπλα από το μπάνιο σας ή, αν έχετε έναν εραστή, φωτογραφίστε τον γυμνό. Κρατήστε το πιο «νόστιμο» κομμάτι του στιγμιότυπου μέσα στο πορτοφόλι σας ή κάτω από το μαξιλάρι σας, όταν λείπει για να τον απολαμβάνετε κρυφά, κρατώντας την σεξουαλική σας ενέργεια ψηλά.

Παρθένος - Δονητής

parthenos_copy_copy

Keep it simple εδώ. Ίσως όχι σε τόσο φανερό σημείο βέβαια αλλά η ύπαρξή του κάτω από το μαξιλάρι σας μπορεί να σας φέρει ερωτικές σκέψεις και σεξουαλικές επιθυμίες πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε. Βοηθά επισης, αν γράψετε με τα ακροδάχτυλα σας την λέξη φαλλός στην κοιλιά (Παρθένος) του συντρόφου σας.

Ζυγός - Γλυπτά Πριάπου

zygos_copy_copy

Όταν η αγάπη για την Τέχνη συνάντα την συνειρμική θέα των γεννητικών οργάνων του Πριάπου. Μπορεί να προκαλέσει μια γρήγορη ανάφλεξη της σεξουαλικής επιθυμίας. Τα γλυπτά του Πριάπου με τα μεγάλα, ιθυφαλλικά γεννητικά όργανα χρησιμοποιούνταν μάλιστα για να εγγυηθούν γονιμότητα.

Σκορπιός - Φίδι

skorpios_copy_copy

Από τους βιβλικούς χρόνους τα φίδια συμβόλιζαν τον ανδρισμό του στην πιο σκοτεινή του εκδοχή. Το σχήμα τους και η αίσθηση κινδύνου είναι δυνατοί συνειρμοί για την σεξουαλική έξαψη του ζωδίου.

Τοξότης- Κεριά

toxotis_copy_copy

Τεράστια κεριά εκκλησίας είναι ισχυρές φαλλικές εικόνες που του ταιριάζουν. Πέρα της έννοιας της πίστης, αλλά και της φωτιάς (στοιχειό του), μπορούν να χρησιμοποιηθούν και... αλλιώς.

Αιγόκερως - Πούρα

aigokeros_copy_copy

Η χρήση των πούρων μεταφέρει μια αρσενική εξουσία πλούτου και δύναμης ενώ έχουν επωμιστεί και ένα καινούργιο ρόλο... μετά από την πολύκροτη υπόθεση Λεβίνσκι. Το ευρύ κοινό τώρα πια δεν μπορεί να αφήσει μια σκηνή με πούρο να περάσει απαρατήρητη γιατί στο μυαλό του το έχει ταυτίσει με σεξουαλικές υπόνοιες, ακόμη και όταν αυτό δεν εννοείται καθόλου.

Υδροχόος - Πύραυλοι/Ρουκέτες

ydroxoos_copy_copy_copy_copy

Πύραυλοι που φεύγουν στο διάστημα είναι φαλλικά σύμβολα με σκοπό την τελική κορύφωση. Κανείς επίσης δεν ξεχνά την σημασία της έκρηξης των ρουκετών στο αποκορύφωμα μιας στιγμής.

Ιχθύες - Δελφίνια

ixtheis_copy_copy

Το προκλητικό πνεύμα των δελφινιών είναι άριστος φορέας της ζωντανής ενέργειας, αλλά και των Ιχθύων. Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία δυο Ιχθύες είναι τα δυο δελφίνια που συνόδευαν πάντα το Θεό της Θάλασσας, Ποσειδώνα, στις διάφορες μετακινήσεις του. Θαυμάστε τις εικόνες τους λοιπόν κάθε βράδυ πριν τον έρωτα ή αν κοιμάστε μόνοι σας, φανταστείτε δελφίνια που στροβιλίζονται και σας χαϊδεύουν.

Καλή... διακόσμηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved