Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/10

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Κριό κάνει τον κόσμο να γυρνάει πιο γρήγορα, έστω κι αν αυτό δημιουργεί εκνευρισμό ή προστριβές και παρεξηγήσεις για «ψύλλου πήδημα». Ακόμη, συμμετέχοντας στο... κουαρτέτο των Ουρανού και Πλούτωνα, ενισχύει τη διάθεση για αγώνα και νέα ξεκινήματα που αναπόφευκτα συνδυάζονται με πρότερες καταστροφές ή απώλειες. Στα ερωτικά, επικρατεί ανάλογη φούρια με τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό να «δίνουν ρέστα». Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!


27_oct


ΚΡΙΟΣ

«Σε ετοιμότητα»

Απελευθερωμένοι από αμφιβολίες, ξεκινάτε κάτι καινούργιο ενώ διακατέχεστε από μια αγωνιστική διάθεση. Συγχρόνως, ίσως ένα θερμό επεισόδιο για λόγους τιμής να αποδεσμεύσει την περίσσεια σας ενέργεια. Θέματα σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο και πολλοί από εσάς είτε θα έρθετε πιο κοντά στον ερωτικό σας παρτενέρ ή θα κάνετε μια άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία.


ΤΑΥΡΟΣ

«Κομμένοι στα δύο»

Δεν σας αρέσουν οι αιχμές και τα υπονοούμενα και ως εκ τούτου ίσως ταραχθείτε από πράγματα και καταστάσεις που δεν ακολουθούν το δρόμο του «καθαρά και ξάστερα» αλλά κινούνται υπογείως. Παράλληλα, πολλοί από εσάς θα παρευρεθείτε σε μια γιορτή, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε πράγματα με ή για τα παιδιά σας. Ίσως κάνετε αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Εκρήξεις»

Σήμερα, ίσως δυσκολευτείτε να δεχτείτε εγωιστικές συμπεριφορές και κινήσεις – πυροτεχνήματα στους κόλπους μια ομάδας ή μέσα σε ένα φιλικό κύκλο. Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την ένταση που σας προκαλεί η συμπεριφορά κάποιων προσώπων, αποφύγετε σήμερα να συναναστραφείτε μαζί τους. Αναμφισβήτητα, οι ανάγκες τρέχουν όμως δεν θα πρέπει να αφήσετε πίσω τον εαυτό σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θα βγάλετε δόντια»

Η δράση ή στάση κάποιων προσώπων που κρατούν τα σκήπτρα της έκβασης μιας σημαντικής υπόθεσης θα σας ξενίσει και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως αποτελέσει αιτία για παρεξηγήσεις. Από την άλλη, θα βγάλετε ένα πιο αντιδραστικό αλλά και ένα πιο δραστήριο προφίλ όσον αφορά ζητήματα που αφορούν την κοινωνική και επαγγελματική σας θέση. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα είναι φορτισμένες συναισθηματικά.


ΛΕΩΝ

«Σε εγρήγορση»

Σήμερα, πιθανόν να κάνετε την αρχή για μια συζήτηση με κοινωνικές και φιλοσοφικές προεκτάσεις. Συγχρόνως ίσως η επικοινωνία με άτομα που μένουν μακριά γίνεται πλέον με ένα νέο τρόπο. Ενθουσιώδεις και εκστατικές θα είναι οι εκδηλώσεις αγάπης προς τα αγαπημένα πρόσωπα και πολλοί θα ευχαριστηθείτε το χρόνο μαζί τους, παρακολουθώντας από κοινού κάποιο αθλητικό αγώνα ή συμμετέχοντας σε μια δραστηριότητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Όλα γίνονται γρήγορα»

Βρίσκεστε σε μια συναισθηματική εγρήγορση, καθώς πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα και δεν προλαβαίνετε να τα επεξεργαστείτε σε σημείο που να κατανοείτε τι ακριβώς αντίκτυπο έχουν μέσα σας. Συνάμα, οικονομικά θέματα σας αγχώνουν και σας κινητοποιούν για να βρείτε λύσεις. Μικρές ή προσωρινές δεν έχει σημασία, αρκεί να νιώθετε πως βρίσκεστε σε αυτό το δρόμο.


ΖΥΓΟΣ

«Υπάρχεις μόνο εσύ»

Η σχέση σας με το άλλο σας μισό είναι το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας ενώ οι αδέσμευτοι θα δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα σε αισθηματικά ζητήματα. Παράλληλα, κάποιες μετακινήσεις ίσως σας φορτίσουν συναισθηματικά ή ζημιώσουν την τσέπη σας. Αποφύγετε αιχμηρές συζητήσεις με άτομα που είναι στην καθημερινή σας ζωή γιατί ίσως έπειτα θα είναι δύσκολα να μαζέψετε τα αμάζευτα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Το σύνθημα της εκκίνησης»

Σήμερα, βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων ενώ συνεχίζετε έναν αδιάκοπο αγώνα σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Ερμή ακόμα στο δικό σας ζώδιο έχετε την τάση να αυτοσαρκάζεστε και συγχρόνως να ψυχογραφείτε τους άλλους με ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Ίσως κάποιο πρόσωπο σας εκμυστηρευτεί τις απόψεις του για ένα γνωστό σας πρόσωπο με την ελπίδα να σας κάνει σύμμαχό του.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δραστήριοι»

Η ενέργειά σας ξεχειλίζει και αυτό έχει θετική επιρροή τόσο στη δημιουργικότητά σας όσο και στην αισθηματική σας ζωή. Πολλοί θα ασχοληθείτε πιο έντονα με μια αθλητική δραστηριότητα ενώ άλλοι θα παρακινήσετε τα παιδιά σας να κάνουν κάτι καινούργιο. Παράλληλα, ίσως κάνετε κάποιες μυστικές επαφές ή κάποιοι σας μεταφέρουν κάποια γεγονότα που αγνοούσατε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Όλα στη φόρα»

Από ασήμαντες αφορμές μπορεί σήμερα να ξεκινήσουν καυγάδες που θα βγάλουν στην επιφάνεια και πράγματα που ίσως είχαν παραγκωνιστεί αλλά δεν έχουν ξεχαστεί. Παράλληλα, είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και το σπίτι και συγχρόνως να κάνετε μια βόλτα στον κήπο των δικών σας επιθυμιών. Κάποιες συζητήσεις με φίλους ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Με τα μανίκια σηκωμένα»

Σήμερα, μέσα σε μια στιγμή πετιούνται κουβέντες στον αέρα που εξεγείρουν το αγωνιστικό σας πνεύμα και δε διστάζετε να συγκρουστείτε και να αντιταχθείτε σε απόψεις που σας ταράζουν συθέμελα. Συγχρόνως, καλό θα είναι να αποφύγετε επαφές που εκ των προτέρων ξέρετε ότι θα φέρουν τα πάνω – κάτω, εκτός αν αυτός είναι ο στόχος σας. Η Θεά του έρωτα σας δίνει ευνοεί σε ερωτικά ζητήματα.


ΙΧΘYΕΣ

«Με τη μία»

Με τη Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο ίσως ξοδέψετε περισσότερα από όσα θα θέλατε είτε από απερισκεψία είτε από βιασύνη. Συναισθηματικές εξάρσεις θα προκύψουν από τη μια στιγμή στην άλλη ενώ ίσως σε κάποιες περιπτώσεις αισθανθείτε ότι η καλύτερη λύση είναι να ξεκόψετε από αυτούς που σας πληγώνουν έστω και παροδικά. Κάποιες μετακινήσεις θα σας αγχώσουν εξαιτίας του κόστους τους.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved