Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/10

Γενικό προφίλ

Η επιρροή του Κρόνου ενδέχεται να διαμορφώσει μια πιο κουραστική καθημερινότητα, ωστόσο αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Βλέποντας τις ελλείψεις σας, ακόμη κι αν δεν τα καταφέρετε σε αυτή τη φάση, θα είστε έτοιμοι για την επόμενη. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να κοντράρετε νόμους και αρχές.

25_oct


ΚΡΙΟΣ

«Φεύγω»

Σήμερα, επιδιώκετε να ανεβείτε σε ένα σύννεφο και να ταξιδέψετε μακριά από τη γη κάπου που δε θα υπάρχουν έγνοιες και προβλήματα. Η απόσυρση θα συμβάλλει να ξεκουραστείτε και αφετέρου να αποτοξινωθείτε από τοξικές σχέσεις, συνήθειες και συναναστροφές. Συγχρόνως, παρουσιάζεται έντονη κινητικότητα στη σεισμογενή ζώνη των ερωτικών σας και πολύ πιθανόν το πάθος να γίνει λάβα που θα σας καταλάβει. Αξιοποιείστε ευκαιρίες για οικονομικές παροχές. Οι γεννημένοι του 1990 ίσως φλερτάρετε με ένα συνάδελφο.


ΤΑΥΡΟΣ

«Ελπίδα»

Μέσα από ένα φίλο ή φιλικό κύκλο θα λάβετε μια όμορφη είδηση που θα αποτελέσει φώς στο τούνελ. Συγχρόνως, άλλοι θα αναβάλετε κάποιες συναντήσεις και άλλοι θα ταξιδέψετε με βάρκα την τέχνη. Γεγονότα μικρά ή μεγαλύτερα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ρίξουν φως σε σιωπηρές σκέψεις και απωθημένα συναισθήματα. Παράλληλα, κάποιοι θα αγοράσετε κάποιο δώρο για μια γιορτή. Οι γεννημένοι του 1974 θα πιαστείτε στα δίχτυα της αγάπης.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ασάφεια»

Με οδηγό τη διαίσθηση κινείστε σήμερα όσον αφορά σε επαγγελματικά ζητήματα ενώ πολύ πιθανόν κάποιες υποθέσεις να μην ξεκαθαρίσουν παρά το γεγονός ότι αφήνουν θετικές εντυπώσεις. Με τόσους πλανήτες στον 6ο ηλιακό οίκο θα δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία, τη διατροφή και πιθανόν να βάλετε τέλος σε κάποιες κακές συνήθειες που επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του χώρου σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Από απόσταση»

Η Σελήνη στους Ιχθύες ευνοεί την επικοινωνία με άτομα που έχετε καιρό να μιλήσετε ή σας χωρίζουν αρκετά χιλιόμετρα. Πολύ πιθανόν να μεσολαβήσετε για να γνωριστούν δύο άνθρωποι με σκοπό η γνωριμία τους να βοηθήσει ένα τρίτο πρόσωπο. Συνάμα, ο έρωτας είναι σήμερα το κύριο ζητούμενό σας μιας και το πλήρωμα του χρόνου σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποιες απαντήσεις που καθυστερείτε να δώσετε. Οι γεννημένοι του 1970 θα χρειαστεί να καθησυχάσετε το σύντροφο σας που αγχώνεται υπερβολικά.


ΛΕΩΝ

«Με πάθος»

Σήμερα, προσκολλάστε σε μια ευχάριστη δραστηριότητα και συγχρόνως αισθάνεστε ότι ο χρόνος που έχετε αφιερώσει για την επίλυση κάποιων οικονομικών ζητημάτων αρχίζει να πιάνει τόπο. Παράλληλα, ο έρωτας θα αποτελέσει το όχημα για να κάνετε ένα ταξίδι εκτός πραγματικότητας. Με Ήλιο, Ερμή και Κρόνο στον Σκορπιό αναμφίβολα τίθενται ζητήματα κυριαρχίας και αποκλειστικότητας σε ζώνες που είχατε συνηθίσει να έχετε τα ηνία. Οι γεννημένοι του 1980 θα έχετε μια οικονομική διευκόλυνση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Θετική σκέψη»

Σήμερα, εστιάζετε σε κάτι όμορφο που συμβαίνει μέσα στη σχέση σας ενώ μια νέα ελπιδοφόρα συμφωνία μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε στα θαύματα. Συγχρόνως, ίσως μια σχέση που δεν πάει καλά να παρουσιάσει μια βελτίωση ενώ το τηλέφωνο μετά από μέρες θα αρχίσει να χτυπάει. Πολλοί θα αλλάξετε look στα μαλλιά σας, θα επιμεληθείτε την εμφάνιση σας και θα φλερτάρετε με μεγαλύτερη άνεση. Οι γεννημένοι του 1976 θα συγχωρέσετε αλλά δεν θα ξεχάσετε κάτι που έκανε ένα οικείο σας πρόσωπο.


ΖΥΓΟΣ

«Είμαι αλλού»

Σήμερα, ίσως προσπαθήσετε να δραπετεύσετε από κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις είτε χασομερώντας είτε παίρνοντας άδεια. Η διάθεσή σας είναι νωχελική και επιθυμείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από τα καθημερινά και τι καλύτερο από το κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί. Ίσως αναζητήσετε το γιατρικό για ένα ζήτημα ή πετύχετε την ίαση μιας υπόθεσης. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως χρειαστεί να κόψετε από κάπου για να δώσετε κάπου άλλου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Η καρδιά σας χτυπά ρυθμικά»

Σήμερα, αφήνετε το όπλο του στρατιώτη για να χαρείτε τον έρωτα. Εν συνέχεια, παίρνετε το αυταρχικό σας ύφος και εξετάζετε εξονυχιστικά μια υπόθεση που σας αφορά προσωπικά. Αν και γνωρίζετε ότι θα πάρετε κάποια χρήματα, ωστόσο δεν λέτε να ησυχάσετε μέχρι να τα πάρετε. Μη σκοτίζεστε με αυτά που θα γίνουν και αξιοποιήστε το δυναμικό σας σε πιο δημιουργικά πράγματα. Οι γεννημένοι του 1971 θα δείξετε μηδενική ανοχή σε ψέματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Κάτι δεν είναι όπως φαίνεται»

Σήμερα, πολύ πιθανόν να αισθανθείτε ότι κάποιοι ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα αλλά η διαίσθησή σας θα σας κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Παράλληλα, ίσως σήμερα ασχοληθείτε με τη μαγειρική και δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα άτομα της οικογένειάς σας. Η παρουσία του Άρη στον πρώτο ευνοεί νέα ξεκινήματα τόσο στον έρωτα όσο και στα επαγγελματικά. Οι γεννημένοι του 1969 θα παρακολουθήσετε κάποιο καλλιτεχνικό υπερθέαμα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Νοσταλγία»

Σήμερα, κάποια τηλεφωνήματα ή μετακινήσεις θα σας θυμίσουν παλιές καλές στιγμές και πιθανόν να επιδιώξετε να ζήσετε κάποιες ευχάριστες καταστάσεις του παρελθόντος. Ο λόγος σας είναι ήρεμος, γλυκός και σε κάποιες περιπτώσεις διφορούμενος. Ίσως κάποιες διεκπεραιώσεις πάνε καλά αλλά σας δημιουργήσουν μια απροσδιόριστη αίσθηση. Οι γεννημένοι του 1983 θα έχετε εύνοια σε νομικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με δημόσιες υπηρεσίες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Στον παράδεισο της κατανάλωσης»

Σήμερα, πολλοί θα επιδοθείτε σε shopping therapy, άλλοι θα κάνετε απλά κάποιες όμορφες αγορές και άλλοι θα κερδίσετε κάτι κατά λάθος. Συνάμα, νιώθετε μια ρομαντική διάθεση και πολύ πιθανόν το πλοίο της αγάπης να σαλπάρει νωρίτερα από ό, τι συνήθως. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχει αυξημένη δραστηριότητα γύρω από ζητήματα που έχουν προαποφασιστεί αλλά απαιτούν μεγάλο χρόνο για να υλοποιηθούν πλήρως. Οι γεννημένοι του 1982 θα εξοικονομήσετε κάποιο αγαθό.


ΙΧΘYΕΣ

«Χορηγοί θετικής ενέργειας»

Με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ξεχωριστοί και σημαντικοί και κάνετε πράγματα που ενισχύουν την μοναδικότητα σας. Παράλληλα, ο έρωτας σας κλείνει το μάτι και σας προσκαλεί σε ρομαντικό δείπνο. Θα έχετε εξελίξεις σχετικά με επαφές που γίνονται με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό ή ζητήματα εκπαίδευσης. Θέματα που σχετίζονται με ανακαίνιση ή μετακόμιση βρίσκονται σε αναμονή. Οι γεννημένοι του 1970 θα δείτε την πελατεία σας να αυξάνεται


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved