Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/10

Γενικό προφίλ

Η μέρα ξεκινά με εκνευρισμό και μάλλον θορυβώδεις αντιδράσεις αλλά συνεχίζει χαλαρά, με καλό κρασί και ωραία παρέα με θέα τη βροχή ή τα όνειρα σας. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στις σκοτούρες της καθημερινότητας αλλά και μια ανάσα για τις πιέσεις που έρχονται. Χαλαρώστε, μην ζορίζετε τις καταστάσεις και μπείτε στον κόσμο της τέχνης, είτε σαν δημιουργοί, είτε σαν θεατές-ακροατές. Ένα μπάνιο με άλατα της αρεσκείας σας κι ένα αισθησιακό μασάζ θα σας ανεβάσουν ακόμη πιο πολύ τη διάθεση.

24_oct


ΚΡΙΟΣ

«Κύματα»

Το πρωί ξεκινά με την ολοκλήρωση κάποιων επαφών για ένα θέμα που αφορά εσάς και κάποιους άλλους ενώ από το μεσημέρι θα έχετε έντονα την τάση να απομονωθείτε. Η Σελήνη στους Ιχθύες ευνοεί ώστε να καταλαγιάσει η αντάρα της ψυχής σας και να φτάσετε σε μέρος με μπουνάτσα. Συγχρόνως, ίσως μπείτε στη διαδικασία να ελαφρύνετε ένα βαρύ κλίμα που υπάρχει γύρω από ένα αισθηματικό ζήτημα. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως δώσετε τέλος σε μια μυστική σχέση.


ΤΑΥΡΟΣ

«Στην κόψη του ξυραφιού»

Μέχρι και το μεσημέρι θα παλεύετε να φέρετε σε πέρας μια επαγγελματική αποστολή για την οποία η διορία που σας έχει δοθεί τελειώνει. Από εκεί και μετά, θα συζητήσετε και θα έρθετε σε επαφή μαζί με άλλους σχετικά με κάποια σχέδιά σας τα οποία ακόμα δεν έχουν πάρει οριστική μορφή. Με τον Κρόνο στον 7ο μπορεί να δυσκολευτείτε να μεταφέρετε στους άλλους το πώς νιώθετε όμως η αποφυγή ενισχύει τη συναισθηματική απομάκρυνση μεταξύ σας. Οι γεννημένοι του 1959 θα πάρετε μια μεγάλη χαρά.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Είμαι μακριά;»

Το πρωί δεν ενδείκνυται για να κλείσετε κάποια συμφωνία ή για να υπογράψετε συμβόλαια. Μεγάλο μέρος της προσοχής σας από το μεσημέρι στρέφεται σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής τα οποία σας δημιουργούν απορίες και πιθανόν ανασφάλεια. Αναμφίβολα δεν θα πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις αλλά περισσότερο να ρίξετε μια διερευνητική ματιά. Οι γεννημένοι του 1974 θα αισθανθείτε ότι για να πάτε πιο πέρα ένα αισθηματικό ζήτημα χρειάζεται να αλλάξετε τακτική.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Τέρμα τα γκάζια»

Σήμερα, δε θέλετε να συνεχίσετε να πολεμάτε άλλο και για αυτό βάζετε τέλος σε μια κατάσταση που σας φθείρει. Συνάμα, θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά σε συγγενικά άτομα ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα ακούσετε τη διαίσθησή σας. Όσον αφορά σε θέματα που σχετίζονται με παιδιά θα αισθανθείτε την ανάγκη να γίνετε πιο υπεύθυνοι ενώ πολλοί θα αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις για κάτι που αξίζει τον κόπο. Οι γεννημένοι του 1978 θα ασχοληθείτε με ένα μεταπτυχιακό ή κάποια ερευνητική εργασία.


ΛΕΩΝ

«Οι δυο όψεις του νομίσματος»

Ενώ το πρωί είστε εξωστρεφείς και έχετε διάθεση για επαφές από το μεσημέρι γίνεστε εσωστρεφείς, κρατάτε αυτά που νιώθετε για εσάς και καταστρώνετε στρατηγικά σχέδια. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανόν να αισθανθείτε ότι χρειάζεται να πάρετε άδεια κατεδάφισης για ένα οικοδόμημα που μέχρι πρότινος ήταν πολύ σημαντικό για εσάς. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας μαθαίνει οικονομία και σας χαμογελά στέλνοντας σας λεφτά. Οι γεννημένοι του 1982 θα χειροκροτηθείτε για ένα εγχείρημα σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Τύπος και υπογραμμός με παρεμβολές»

Η δουλειά είναι το άλφα και το ωμέγα και για αυτό σήμερα φροντίζετε να είστε συνεπείς, ακόμα και αν χρειαστεί να τροποποιήσετε το ωράριο σας. Από το μεσημέρι, θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στη σχέση σας αλλά και σε διαπροσωπικές επαφές που αποτελούν πηγή έμπνευσης. Με τον Άρη στον 4ο οι σχέσεις με άτομα της οικογένειας σας κλυδωνίζονται ενώ από κάποιους θα κοπούν μαχαίρι κάποιες ελαφρύνσεις ή παροχές. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε την ευκαιρία επαγγελματικά να εξελιχτείτε.


ΖΥΓΟΣ

«Με χαμόγελο»

Με όμορφη και θετική διάθεση ξεκινάτε τη μέρα σας ενώ πολύ πιθανόν να παραλάβετε κάποια πρόσκληση για κάποιο κοινωνικό γεγονός. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύες ρίχνει το κέντρο βάρους της προσοχής σε θέματα εργασίας, διατροφής και διαβίωσης. Πολλοί θα προσφερθείτε να κάνετε κάτι για κάποιον άλλο ενώ κάποιοι θα πάρετε σήμερα το βραβείο του «καλλιτέχνη». Οι γεννημένοι του 1980 θα αποκρύψετε μια αισθηματική γνωριμία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Σε εγρήγορση»

Ζητήματα που ανακύπτουν και αφορούν το σπίτι και την οικογένεια έρχονται να αναταράξουν το πρόγραμμά σας, όμως όχι και τη διάθεσή σας. Εξάλλου από το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον 5ο ηλιακό οίκο και έτσι έχετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, σας ταξιδεύουν και σας ηρεμούν. Θα λάβετε πολύ σοβαρά την υγεία σας πιθανόν γιατί η δυσάρεστη εμπειρία κάποιου άλλου θα αποτελέσει ένα διδακτικό μάθημα για εσάς. Οι γεννημένοι του 1991 θα βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τα λέμε»

Ξαφνικά τηλέφωνα και απρόοπτες μετακινήσεις έχει σήμερα η μέρα σας και πιθανόν να αφήσετε κάτι που κάνετε στη μέση ή για αργότερα. Από το μεσημέρι νιώθετε μια γλυκιά νοσταλγία για πράγματα και πρόσωπα που νιώθετε οικεία και πολύ πιθανόν να αναζητήσετε τη θαλπωρή της οικογένειας. Ό, τι κάνετε θέλετε να μιλάει στη ψυχή σας και να είναι ουσίας. Οι γεννημένοι του 1956 θα γνωρίσετε μια πολύ σημαντική επαγγελματική επιτυχία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Κλαίνε τα καβουράκια»

Μπορεί να μην έχετε σχεδιάσει να πάτε για ψώνια όμως τα γεγονότα σας προλαβαίνουν και ως εκ τούτου θα δείτε τα ευρουδάκια σας να φεύγουν. Παράλληλα, η επικοινωνία με τους άλλους γίνεται με τα μάτια ενώ νιώθετε ο ένας τον άλλο χωρίς να πείτε τίποτα. Καλή μέρα για ρομαντικά ραντεβουδάκια, βόλτες και χαλαρές συζητήσεις. Κάποιες ιδέες σας θα αποδειχθούν ιδιαίτερα εμπνευσμένες. Οι γεννημένοι του 1987 θα κερδίσετε με το σπαθί σας τη βελτίωση της επαγγελματικής σας θέσης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μα ποιος είμαι;»

Σε πρώτη φάση δεν προλαβαίνετε να μαζεύετε χειροκροτήματα και να δέχεστε συγχαρητήρια και σε δεύτερη να μοιράζετε λεφτά λες και είναι καραμέλες. Παράλληλα, ίσως νιώσετε ένα συναισθηματικό αποπροσανατολισμό ενώ πολύ πιθανόν να νιώσετε ένα περίεργο δέσιμο με κάποιο πρόσωπο. Με τον Κρόνο στον 10ο θα ισχυροποιήσετε την επαγγελματική σας θέση ενώ πιθανόν το «προς τα έξω» ύφος σας να γίνει πιο σοβαρό. Οι γεννημένοι του 1967 θα λάβετε μέτρα σχετικά με τους αντιφρονούντες της παρέας σας.


ΙΧΘYΕΣ

«Επιτέλους έξω»

Πάνω που νομίζατε ότι βρήκατε την πόρτα από το αδιέξοδο που είστε, βλέπετε ότι η πόρτα είναι κλειστή. Το κλειδί θα το βρείτε από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και τονίζει τόσο τη διαίσθησή σας όσο και τη δημιουργική σας ικανότητα. Συγχρόνως, αυτή η χρονική περίοδος ευνοεί ερωτικές γνωριμίες και αναθέρμανση της σχέσης σας. Αξιοποιήστε τη! Οι γεννημένοι του 1979 θα αποκτήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved