Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/10

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη, συνεχίζοντας το ταξίδι της στον Υδροχόο, φέρνει στο προσκήνιο θέματα φιλίας και συλλογικής δράσης, ενώ μπορεί ακόμη να προωθεί τα extreme sports, τις εκκεντρικές εμφανίσεις και τις «αιρετικές» επινοήσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο Σκορπιό ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο οικονομικών κυρίως εξελίξεων, που αναμένεται να κορυφωθούν με την έκλειψη του Νοεμβρίου. Για την ώρα πάντως, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, επαυξάνοντας τη ρομαντική διάθεση και της αισιοδοξία σας. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε κινηθείτε κυρίως διαισθητικά κι αν κάτι δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά... μην το ζορίζετε!

23_oct


ΚΡΙΟΣ

«Για να δούμε και αυτό!»

Σήμερα, είναι ιδανική μέρα για να πειραματιστείτε σε νέα πράγματα και να δοκιμάσετε εναλλακτικούς δρόμους διασκέδασης στους κόλπους μιας ομάδας ή της παρέας σας. Συγχρόνως δάνεια, πιστωτικές κάρτες, συντάξεις, παροχές, ενοίκια και συναφή μπαίνουν στο μάτι του κυκλώνα και είναι καλό να αποφύγετε τα ξανοίγματα. Η ερωτική ζωή ίσως παρουσιάσει κάποια κάμψη μιας και τα επαγγελματικά θα γίνουν η έννοια με την οποία θα κοιμάστε και θα ξυπνάτε. Οι γεννημένοι του 1972 θα κάνετε μια προεργασία για ένα επικείμενο project.


ΤΑΥΡΟΣ

«Μπαμ και κάτω»

Ελευθερία κινήσεων και καθαρό αέρα επιζητάτε στο χώρο της εργασίας, καθώς πολλοί από εσάς νιώθετε σαν μπαλόνι έτοιμο να σκάσει. Προωθήστε νέες ιδέες και τολμήστε να κάνετε κάτι καινούργιο. Στον τομέα των σχέσεων θα σκίσετε τα τυχόν διπλώματα που είχατε πάρει όσον αφορά τις γνώσεις σας στις διαπροσωπικές σχέσεις και θα μονολογήσετε «πιο καλή η μοναξιά». Οι γεννημένοι του 1987 έχετε με το μέρος την τύχη όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα, εκδρομές και ευχάριστες δραστηριότητες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Σίφουνας»

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο είστε ανοιχτοί για νέες επαφές και γνωριμίες και συγχρόνως σας έλκουν θέματα αλλόκοτα, περίεργα και πρωτότυπα. Με την είσοδο του Ηλίου στον Σκορπιό ο χορός που σύρει ο Κρόνος στα επαγγελματικά και την καθημερινή ζωή έρχεται να γίνει πιο αισθητός. Αν κάτι πρέπει να αποφύγετε είναι η επιμονή και η προσκόλληση σε παλιά μοντέλα που, αν και λειτουργούσαν, δεν είναι πλέον επιθυμητά. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως βρεθείτε με βέρα στο δεξί ή αλλάξετε στέφανα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Γλώσσα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει»

Σήμερα, ίσως σας εξομολογηθούν τα πιο αλλοπρόσαλλα μυστικά ενώ δεν αποκλείεται να ξεχαστείτε και να ανοίξετε το στόμα σας εκεί που δεν πρέπει. Συγχρόνως, ο έρωτας θα σας εκπλήξει ενώ δεν αποκλείεται να σας θέλξει ένα πρόσωπο τόσο διαφορετικό από εσάς που θα απορείτε με τον εαυτό σας. Από την άλλη, πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μεγάλη χαρά κι αν δεν υπήρχε η οικονομική στενότητα, θα γιορτάζατε μεγαλειωδώς. Οι γεννημένοι του 1990 θα κάνετε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.


ΛΕΩΝ

«Από τη μια στιγμή στην άλλη»

Πολύ πιθανόν οι εξελίξεις σε μια σχέση να σας πιάσουν στον ύπνο ενώ δεν αποκλείεται τελευταία στιγμή να αλλάξει εντελώς η πορεία μιας συμφωνίας. Συνάμα ο κυβερνήτης σας, ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και ίσως αρνηθείτε να μετακινηθείτε από πάγιες θέσεις σας όσον αφορά οικογενειακά ζητήματα, γεγονός που θα κάνει το κλίμα μέσα στο σπίτι βαρύ. Οι γεννημένοι του 1984 θα επισπεύσετε κινήσεις που αφορούν ένα φλερτ, ένα γάμο ή μια γιορτή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Απρόβλεπτα γεγονότα»

Αν ανέβετε σήμερα στη ζυγαριά, ίσως αιφνιδιαστείτε από τις αυξομειώσεις που παρουσιάζει το βάρος σας ενώ δεν αποκλείεται έτσι ξαφνικά να αφήσετε αυτό που ασχολείστε και να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Από σήμερα, ο Ήλιος εισέρχεται στον τρίτο ηλιακό σας οίκο και ως εκ τούτου θα είστε πιο πειστικοί όσον αφορά στην επιχειρηματολογία σας αλλά και δύσπιστοι όσον αφορά τα λεγόμενα των άλλων. Οι γεννημένοι του 1963 θα χρειαστεί να τρέξετε ζητήματα που αφορούν έναν πρόσωπο μεγάλης ηλικίας.


ΖΥΓΟΣ

«Αγωνία για τη συνέχεια»

Με τη Σελήνη στο ευφυές ζώδιο του Υδροχόου η δημιουργικότητά σας είναι ανατρεπτική και με έναν ξεχωριστό τρόπο σπάει τα στεγανά της δημιουργικής έκφρασης. Αισθηματικά θα προκύψουν γεγονότα που θα σας εκπλήξουν και, αν κάτι μπορεί να εγγυηθεί κάποιος, είναι ότι δεν θα μπορείτε να προβλέψετε με τίποτα τη συνέχεια της αισθηματικής σειράς που έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι γεννημένοι του 1980 ίσως λογομαχήσετε με κάποιο συνάδελφο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Χωρίς να το περιμένετε»

Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να ανατρέξετε στο πρόσφατο ή στο απώτερο παρελθόν για να δείτε πως είχατε χειριστεί μια κατάσταση που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί συνηθισμένη. Συγχρόνως, πολλοί θα αναζητήσετε τρόπους για να αλλάξετε άρδην την εξέλιξη ενός σημαντικού θέματος ενώ ένα οικογενειακό συμβούλιο ίσως οριστεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως παρασυρθείτε σε έξοδα και μείνετε πανί με πανί.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ούτε που το φανταζόσασταν»

Σήμερα, αφενός δεν μπαίνετε σε καλούπια και αφετέρου νιώθετε ωραία που απελευθερώνεστε από στερεότυπες ιδέες και απόψεις. Μέσα από συζητήσεις και επαφές σας παρουσιάζονται δεδομένα και πληροφορίες που τροποποιούν εντελώς την εικόνα που είχατε για μια κατάσταση. Συγχρόνως το GPS του μυαλού σας «τρελαίνεται» και ακολουθεί διαδρομές που δεν ξέρατε αλλά σίγουρα αξίζει να μάθετε. Οι γεννημένοι του 1964 θα ξεκινήσετε κάποια συνεργασία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν θα σας αναγνωρίζουν»

Αν και είστε επί το πλείστον πουριτανοί, υπάρχουν περιπτώσεις που παρουσιάζετε εξάρσεις προοδευτισμού και αρνείστε να ακολουθήσετε αρχές που δεν συντάσσονται με την πλευρά της εξέλιξης και της ανάπτυξης. Έτσι, σήμερα, τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και αισθηματικά θέματα θα επιδείξετε ένα άλλο πρόσωπο που σε καμία περίπτωση δεν θα θυμίζει το γνώριμο συντηρητισμό σας. Οι γεννημένοι του 1959 θα χρειαστεί να παρακάμψετε το σκόπελο της αδιαλλαξίας σε μια φιλία ή ομάδα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Η προσωποποίηση της καινοτομίας»

Σήμερα, η μηχανή του νου σας πετάει σπίθες και ασύλληπτα ευφυείς πατέντες κάνουν την εμφάνισή τους. Παράλληλα, ίσως ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας από ότι συνήθως και κάνετε πράγματα που θα σας προσφέρουν ελευθερία ή θα σας κρατούν σε νοητική εγρήγορση. Σε επαγγελματικά ζητήματα, το μαχαίρι μπαίνει στο κόκαλο και πιθανόν να χρειαστεί να λογοδοτήσετε για λάθη ή παρατυπίες του παρελθόντος. Οι γεννημένοι του 1975 θα ακολουθήσετε το ένστικτό σας όσον αφορά ερωτικά ζητήματα.


ΙΧΘYΕΣ

«Συναισθηματικός σπινθήρας»

Σήμερα, οι κεραίες σας πιάνουν σήματα που σας αποσυντονίζουν και δεν σας αφήνουν να επικεντρωθείτε σε πρακτικά ζητήματα. Συνάμα, ξαφνικά γεγονότα σας ωθούν να ακολουθήσετε δρόμους που ενώ δεν είναι κοινώς παραδεχτοί, συμβαδίζουν με την ανάγκη για αγάπη και αλληλεγγύη. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας το δίνετε για ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ενώ θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι και με τα κακώς κείμενα πρότερων επιλογών. Οι γεννημένοι του 1967 ανοίγετε τα χέρια στον έρωτα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved