22 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

29 έως 30 Ζυγού


Σύμβολο: «Το τέλος του Κατακλυσμού. Η Κιβωτός έχει σταθεί στην κορφή του όρους Αραράτ και το κοράκι πετά απάνω από την επιφάνεια των νερών».

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα μπορεί να δείχνει ένα ερευνητή της «απόκρυφης» γνώσης αλλά είναι δύσκολη για τους υπόλοιπους, αφού εμποδίζει μια σωστή σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον του. Είναι σαν τα «δόντια» ενός τροχού που δεν ταιριάζουν στα αντίστοιχα του εξωτερικού κόσμου. Αν ο άνθρωπος δεν διαθέτει πνευματικές αρετές, μπορεί να γίνει φοβητσιάρης ή ασύδοτος και είτε να «μένει στην τρύπα του», είτε να υπερηφανεύεται τις δικές του αδυναμίες χωρίς να κατανοεί αυτές των άλλων.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Να βάζετε πρώτα απ’ όλα την πίστη και την αξιοπιστία. Μην έχετε φίλους κατώτερους από εσάς τους ίδιους. Αν έχετε μειονεκτήματα, μη φοβάστε να διορθώσετε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε μόνοι σας» Κομφούκιος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Θα είναι μάλλον δύσκολο να βρείτε ηρεμία στην προσωπική σας ζωή, αφού πότε το ένα, πότε το άλλο θα δημιουργούν «θέματα» και προστριβές. Όλα αυτά βέβαια θα σας δώσουν την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα στις σχέσεις σας, έστω κι αν χρειαστεί να περάσετε «δια πυρός και σιδήρου». Γενικά προβλέπονται ακόμη έντονες εναλλαγές, με τις φάσεις μοναχικότητας να διαδέχονται εκείνες της συντροφικότητας.

Οικονομικά

Ούτε η λιτότητα, ούτε η συντηρητική οικονομική πολιτική αρκούν για να σας προφυλάξουν από προβλήματα. Τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει παράλληλα να δώσετε μάχες ακόμη και για τα αυτονόητα. Η επιτυχία ή όχι των προσπαθειών σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας αλλά σε γενικές γραμμές σας περιμένει μια έντονη χρονιά, με τις πολύ καλές στιγμές να διαδέχονται τα αδιέξοδα και το αντίστροφο.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved