Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Αυτό που δεν τολμούν να πουν οι Έλληνες πολιτικοί, το είπε κατάφατσα στην Άγκελα Μέρκελ ο υποψήφιος Γερμανός καγκελάριος Πέερ Στάινμπρουκ, χτυπώντας μάλιστα τη γροθιά του στο βήμα. Ο Στάινμπρουκ υποστήριξε ότι η Μάρκελ απείλησε, εκφόβισε και καθύβρισε τους Έλληνες και την Ελλάδα, παίζοντας το παιχνιδάκι της για πολιτικές σκοπιμότητες. (Έλα! Συμβαίνουν τέτοια πράγματα;). Επιπλέον, υποστήριξε ότι το καλοκαίρι για να στείλει προειδοποιητικό μήνυμα τύπου «αν δεν … τότε» δεν δίστασε να αφήνει υπόνοιες για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να πετύχει αυτά που θέλει. (Μένω άφωνος! Φίλη Μέρκελ εσύ;). Και φυσικά αυτό που δεν λέγεται ακόμη είναι ποιοι με τις δηλώσεις τους κάνουν τα spread να θυμίζουν πότε τσουλήθρα και πότε ρόδα λούνα πάρκ, για να βγάζουν τρελό μερτικό από το όλο στόρι (Πείτε ονόματα. Θέλουμε ονόματα!).

Εμείς δεν θα απονείμουμε νόμπελ Ειρήνης στην κύρια Καγκελάριο αλλά δεν θα την αφήσουμε και παραπονούμενη (με τέτοιο θεάρεστο έργο; Jamais!). Και το Χρυσό Φτυάρι πηγαίνει... Στην Άνγκελα Μέρκελ.

Μόνο που αργά ή γρήγορα όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα.

Η εξίσωση της ημέρας

Ποσειδώνας=Δίας/ΜηδενικήΚριού=Κρόνος/Μεσουράνημα=Σελήνη/Άδης=Κρόνος/Ωροσκόπος=Άδης/Απόλλων

Ουτοπιστική αίσθηση τύχης και δύναμης. Το να βρεθεί κάποιος εξαπατημένος. Φτωχός εγκαταλειμμένος λαός. Χήρα. Ανησυχίες για το μέλλον. Χωρίς πόρους. Χωρισμός μέσω της αναλήθειας ή των ψεμάτων. Επιθυμία να αποκαλυφθεί επιστημονικά ή να προβλεφθεί το μέλλον από τα γεγονότα του παρελθόντος. Μεγάλη υγρασία. Η εξέταση των μαζών του ύδατος. Συστήματα ύδατος. Αποξήρανση.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας χρυσώσουν το χάπι, παραμυθιάζοντας σας ότι πέτυχαν με χίλιους κόπους, επί της ουσίας το... Τίποτα! Κρατήστε λοιπόν μικρό καλάθι στα ωραία τα λόγια τα μεγάλα γιατί θα αποδειχθούν φούσκες. Όπου ακούτε σήμερα «θα τα δώσω όλα», «θα πολεμήσω μέχρι τελικής πτώσεως», «είμαι μαζί σου», κάντε τη με... ελαφρά για άλλες παραλίες.

Όσο για τις δικές σας προσπάθειες, αν έχετε μόνο επιθυμίες και δεν βάζετε στόχους, το «μάνα εξ ουρανού» θα αργήσει πολύ να πέσει!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κακός είναι ο άνθρωπος που του αρέσει να ντροπιάζει τους άλλους» Φ. Νίτσε

Το τραγούδι της ημέρας: Αντώνης Ρέμος – Δεν τελειώσαμε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved