Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/10

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, μεταθέτοντας τις προτεραιότητες στις φιλικές σχέσεις και τη συλλογική δράση. Η διάθεση της βέβαια είναι να... φέρει τα πάνω-κάτω, συχνά με αδόκιμα μέσα. Οι ιδιορρυθμίες και οι πειραματισμοί περισσεύουν, ενώ ένα είναι το σύνθημα που δονεί την ατμόσφαιρα: Αλλαγή!

22_oct


ΚΡΙΟΣ

«Δεν θα το πιστεύετε»

Σήμερα, η ζωή σας ανανεώνεται με νέες φιλίες και ενδιαφέρουσες ενασχολήσεις. Πολλοί θα διαλέξετε το μονοπάτι της συλλογικής δουλειάς, προκειμένου να δείτε τους κόπους σας να στέφονται με επιτυχία. Πολύ πιθανόν να αναλάβετε ένα νέο project στο χώρο της δουλειάς που θα αποφέρει πολλά οφέλη στην επιχείρηση που εργάζεστε. Μην ξαφνιαστείτε, αν πάρετε ψίχουλα. Οι γεννημένοι του 1978 θα δείτε τη ζωή μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Ελευθερία, τώρα, στις καταπιεσμένες σας ιδέες»

Αν σήμερα βάζετε κάτι καλά στο νου σας είναι ότι για να πετύχετε στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να αλλάξετε μυαλά. Διαφοροποιήσετε τη στάση σας και τη θέση σας απέναντι σε πρόσωπα και πράγματα και δεν θα αργήσετε να πετύχετε. Πολλοί θα θέσετε νέους στόχους που θα είναι άμεσα συνυφασμένοι με την κοινωνική σας καταξίωση και αναγνώριση. Οι γεννημένοι του 1970 θα απαλλαχθείτε από κάποιες εμμονές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Νέοι ορίζοντες»

Η Σελήνη στον Yδροχόο σας προκαλεί να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής και να πειραματιστείτε σε δουλειές και δραστηριότητες που σχετίζονται με το εξωτερικό και τα social media. Μια δυνατή φιλία με άτομο που σας χωρίζουν χιλιόμετρα θα συμβάλλει για να επεξεργαστείτε κάποια καταστάσεις με ένα διαφορετικό τρόπο. Εν κρυπτώ θα γίνουν κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις που αφορούν ένα επαγγελματικό come back. Οι γεννημένοι του 1972 θα διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε ένα νέο φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Γιατί όχι»

Σήμερα, απελευθερώνεστε από φοβίες και προκαταλήψεις και αντιμετωπίζετε κάποια ερωτικά θέματα χωρίς ταμπού. Συγχρόνως, δείχνετε ανοιχτοί σε εναλλακτικές λύσεις που σχετίζονται με ασφάλειες, επιδόματα και οικονομικές παροχές. Πολλοί θα μείνουν σύξυλοι από την αποκάλυψη κάποιων μυστικών σας ενώ ερωτικά θα αποδώσετε πέρα από κάθε προσδοκία. Οι γεννημένοι του 1956 θα τα ξαναβρείτε με ένα φίλο.

ΛΕΩΝ

«Παραπέρα»

Ένα ξαφνικό φλερτ σας κάνει να πετάτε από χαρά και μια ανέλπιστη συμφωνία εμφανίζεται στον ορίζοντα. Θα φανείτε ιδιαίτερα τολμηροί και πολύ πιθανόν να αφήσετε τους άλλους άφωνους με τις επιλογές σας. Συγχρόνως, θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον άτομα φευγάτα και αλλοπρόσαλλα. Απρόβλεπτη εξέλιξη μπορούν να έχουν υποθέσεις που σχετίζονται με τη δικαιοσύνη ενώ πολύ πιθανόν μια ιδέα ή άποψή σας να σπάσει κυριολεκτικά ταμεία. Οι γεννημένοι του 1973 θα ξεκινήσετε μια δραστηριότητα για να κάψετε τα λίπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Εκτός προγράμματος»

Σήμερα, όσο και αν το επιθυμείτε, δεν γίνεται να ακολουθήσετε κατά γράμμα το πρόγραμμα της ημέρας. Διάφορα απρόοπτα αλλάζουν το ρου της και σας κάνουν να τρέχετε σαν το Βέγγο. Συγχρόνως, ίσως μια ομαδική δουλειά παρουσιάσει έξτρα ενδιαφέρον για εσάς ενώ θα φανείτε ιδιαίτερα πρωτοποριακοί όσον αφορά θέματα άσκησης και διατροφής. Οι γεννημένοι του 1977 θα αγγίξετε την ευτυχία.

ΖΥΓΟΣ

«Είστε έξυπνοι, διατί να το κρύψομεν άλλωστε»

Δεν ακολουθείτε την πεπατημένη όσον αφορά στα αισθηματικά ζητήματα, καθώς αισθάνεστε ότι αλλάζουν μέσα σας τα σύνορα και τα όρια της ερωτικής απόλαυσης. Παράλληλα, η δημιουργικότητά σας θα κερδίσει το χειροκρότημα μιας ομάδας ενώ σε θέματα που σχετίζονται με την προηγμένη τεχνολογία μπορείτε να κάνετε θαύματα. Θα νιώσετε περήφανοι για το μυαλό σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα γιορτάσετε κάποια επέτειο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κόντρα στο κύμα»

Σήμερα, είστε αντιδραστικοί και δε θέλετε τίποτα από τα ίδια. Είτε πρόκειται για φαγητό είτε για οικογενειακές συναντήσεις θέλετε εναλλακτικές προτάσεις και ως γνήσιοι Σκορπιοί τις βρίσκετε. Πολύ πιθανόν να χρησιμοποιήσετε καινοτόμες και προοδευτικές μεθόδους σε χώρους αυστηρά συντηρητικούς ή παραδοσιακούς, επιτυγχάνοντας να κάνετε κάποιους να... τους γυρίσει το μάτι. Οι γεννημένοι του 1981 δεν θα ρωτήσετε, θα μάθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τι υπάρχει εκεί έξω;»

Σήμερα, θα ανοίξετε την πόρτα στο άγνωστο και στο διαφορετικό, ελπίζοντας να μάθετε κάτι που θα ανταποκρίνεται στην ανάγκη για προοδευτικά και προχωρημένα μαθήματα. Πολλές μετακινήσεις θα σας πάνε αλλού για άλλου ενώ επικοινωνίες μέσω ιντερνέτ θα δώσουν και θα πάρουν. Ο τρόπος που θα εκφραστείτε δεν θα ακολουθεί «πρέπει» και «μη» κι άλλους θα τους σοκάρει και άλλους θα τους εκπλήξει. Οι γεννημένοι του 1965 θα δείξετε δυσπιστία στα λεγόμενα ενός φίλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Με άλλο τρόπο»

Η διαχείριση των οικονομικών σας θυμίζει εξίσωση με πολλούς άγνωστους Χ που θέλει καθαρό μυαλό και απαλλαγή από στερεότυπες στρατηγικές αντιμετώπισης. Αν συνδυάσετε την πρακτικότητα με την πρωτοτυπία, τότε θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το αποτέλεσμα. Σε αισθηματικά ζητήματα θα ξεφύγετε από τις απαιτήσεις της κοινωνίας και θα κάνετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και όχι στον υπόλοιπο κόσμο. Οι γεννημένοι του 1976 θα βρείτε χρόνο για ένα πάθος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πρώτη θέα»

Ανανεωμένοι με έξυπνες και δημιουργικές ιδέες ξεκινάτε σήμερα και δεν σας πιάνει κανείς. Σε πολλά πράγματα θα αποδειχθεί ότι έχετε δίκιο και ότι κάποιοι λανθασμένα σας αμφισβητούν. Επιπλέον, θα εισάγετε κάτι νέο και πρωτοποριακό στον τρόπο που εργάζεστε ενώ για μια ακόμη φορά η εκκεντρική σας εμφάνιση αφενός δε θα θυμίζει κανέναν και αφετέρου θα συμβάλλει στον να μείνετε στους άλλους αξέχαστοι. Οι γεννημένοι του 1970 θα ακούσετε την καρδιά σας όσον αφορά σε ένα θέμα φιλίας.

ΙΧΘYΕΣ

«Ελευθερία κινήσεων»

Από την μια στιγμή στην άλλη κατεβάζετε ρολά και αφήνετε τους άλλους με την απορία «τι γίνατε». Η απουσία σας λοιπόν κεντρίζει και κάνει τους άλλους να βγάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Οι περισσότεροι θα αξιοποιήσετε τη σημερινή μέρα για να κάνετε κάτι που θέλετε, χωρίς να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Παράλληλα, θα αλλάξετε γνώμη για ζητήματα του παρελθόντος. Οι γεννημένοι του 1952 ίσως αποκτήσετε εγγονάκι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved