Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/10

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη, διανύοντας το ζώδιο του Αιγόκερω εστιάζει την προσοχή σας στη διευθέτηση υποχρεώσεων ή καθηκόντων, «προτείνοντας» να πάρετε στα σοβαρά ζητήματα που σχετίζονται με τις αρχές, την οργάνωση, το κοινωνικό γίγνεσθαι και σημαντικές επαγγελματικές επιδιώξεις. Θα πρέπει λοιπόν και η διασκέδαση σας να πλαισιώνεται από το «ωφέλιμο». Η δίαιτα ευνοείται, για αυτό και εσείς κάνετε αποτοξίνωση από την απαισιοδοξία και πίνετε άφθονο νερό για να μην αφυδατωθείτε.

20_oct



ΚΡΙΟΣ

«Κοιτώντας την κορυφή»

Με τη Σελήνη στον 10ο πολλοί σήμερα θα αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε πράγματα που θα διευκολύνουν την κοινωνική σας αναρρίχηση και την επαγγελματική σας σταθεροποίηση. Συγχρόνως, ο παρορμητισμός σας θα περιοριστεί ιδιαίτερα όσον αφορά στους οικονομικούς σας χειρισμούς αλλά και τις ερωτικές επιλογές. Ευκαιρίες παρουσιάζονται από το εξωτερικό, την εκπαίδευση και τον αθλητισμό.


ΤΑΥΡΟΣ

«Καλύτερα γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε»

Σήμερα, πειθαρχείτε τις σκέψεις σας αλλά και τις επαφές σας με τους άλλους. Δεν κάνετε τίποτα στην τύχη, αντίθετα σχεδιάζετε κάθε σας βήμα και μεριμνάτε εκ των προτέρων για τις συνέπειες των πράξεών σας. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε είτε να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση που δεν στηρίζεται στην αυθεντική αγάπη είτε να υποβιβάσετε ένα δεσμό στη δεύτερη θέση της καρδιάς σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τι τρέχει;»

Πολύ πιθανόν να νιώσετε λίγο κουρασμένοι ή να αισθανθείτε την ανάγκη να αναλύσετε τη συμπεριφορά προσώπων από τα οποία εξαρτάται κάτι σημαντικό. Παράλληλα, θα πάρετε μέτρα πρόληψης όσον αφορά την υγεία, τη ψυχική σας κατάσταση ενώ θα μπείτε στη διαδικασία να αξιολογήσετε το ενδεχόμενο αλλαγής κατεύθυνσης όσον αφορά στα επαγγελματικά θέματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Την κάρδια μου πέτρα»

Σήμερα, είστε περισσότερο προσεκτικοί και σκεπτικοί όσον αφορά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ενώ πολλοί θα κάνετε επιλογή συμμάχου ή συντρόφου με βάση την κοινωνική ή επαγγελματική του ισχύ. Συνάμα, πολύ πιθανόν να γίνετε πιο συνεπείς όσον αφορά μια ευχάριστη δραστηριότητα ή να δείτε πιο σοβαρά ζητήματα που σχετίζονται με παιδιά.



ΛΕΩΝ

«Στην οικοδομή της ζωής»

Η καθημερινότητά σας επιφορτίζεται με περισσότερες ευθύνες και αρμοδιότητες είτε γιατί κάποιος δικός σας αντιμετωπίζει θέμα υγείας ή εργασίας είτε γιατί χρειάζεται να κολλήσετε ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά για να πετύχετε ένα σημαντικό στόχο. Συγχρόνως αυτή την εποχή εμφανίζονται ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να δείτε φως στο τούνελ.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Μακριά και αγαπημένοι»

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω έχετε την ανάγκη να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν άτομα που σας αγαπούν και συνάμα να εδραιώσετε τα καλώς κείμενα της ζωής σας. Άλλοι θα γίνετε πιο εσωστρεφείς και άλλοι πιο λακωνικοί. Θα δίνετε μεγαλύτερη σημασία στα λεγόμενά σας, θα περιορίσετε επαφές με άτομα που σας κουράζουν ή νιώθετε ότι για να επικοινωνήσετε χρειάζεται να κατέβετε στο επίπεδο τους.


ΖΥΓΟΣ

«Εν κρυπτώ»

Τα οικογενειακά βάρη πέφτουν στη δική σας πλάτη είτε γιατί κάποιο μέλος της οικογένειάς σας λάμπει δια της απουσίας του είτε γιατί ήρθε η ώρα για να ξεπληρωθούν παρελθοντικές λανθασμένες επιλογές. Επί το πλείστον, επηρεάζονται τα οικονομικά σας τα οποία είτε θα ελαττωθούν είτε θα αποτελούν ένα μόνιμο θέμα άγχους και αγωνίας. Συγχρόνως, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για αισθηματικές γνωριμίες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αυτοπειθαρχία»

Σήμερα, έχετε την τάση να εμβαθύνετε στις συζητήσεις και να συνδιαλέγεστε με πρόσωπα νεαρότερα. Συγχρόνως, δεν θα αφήσετε κουβέντα να πέσει κάτω, αντίθετα θα ψάξετε να δείτε τι κρύβετε από πίσω. Πολλοί θα νιώσετε πιο σίγουροι και ώριμοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και θα ανοίξετε ένα νέο κύκλο όσον αφορά στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Θα γίνετε περισσότεροι εγκρατείς.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τέρμα»

Σήμερα, άλλοι βάζετε φρένο στα έξοδα και άλλοι κάνετε αγορές με προσοχή και υπευθυνότητα. Με τον Κρόνο στον 12ο σας δίνεται η ευκαιρία να κλείσετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας μια και καλή, προκειμένου στη συνέχεια να κάνετε μια νέα αρχή, χωρίς να σας κατατρέχουν «ανοιχτοί λογαριασμοί». Αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που τάζουν αλλά δεν πράττουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ακάθεκτοι»

Η υπομονή είναι αρετή και αυτό εσείς το γνωρίζετε καλά. Δεν δείχνετε βιασύνη και ανυπομονησία, αντίθετα κινείστε μεθοδικά και συστηματικά, προκειμένου να επιτύχετε αυτό που έχετε βάλει στο μάτι. Στους κόλπους μιας ομάδας, ενός συλλόγου ή ένωσης θα πρέπει να θέσετε και κανόνες έτσι ώστε να μπορέσουν να φέρουν σε πέρας την πολυπόθητη αποστολή τους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πίσω από τις κάμερες»

Σήμερα, το μαγαζί είναι «κλειστόν». Μέρα ανάπαυσης και ξεκούρασης από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις είναι η σημερινή και μάλιστα παίρνετε πολύ σοβαρά την ανάγκη για «ανασυγκρότηση». Πολλοί θα εντρυφήσετε περισσότερο σε ζητήματα ψυχολογίας, γεγονός που θα βοηθήσει, πέρα από την προσωπική σας εξέλιξη, και την επαγγελματική σας εικόνα.


ΙΧΘYΕΣ

«Αυταπάρνηση»

Πολύ πιθανόν να αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε μαζί με άλλους πράγματα που τονίζουν την αίσθηση της αλληλεγγύης ή της κοινωνικής ευθύνης. Συνάμα, ίσως εξετάσετε πιο ρεαλιστικά ζητήματα που σχετίζονται με πιστοποιήσεις, βεβαιώσεις και επίσημες αποφάσεις. Με τον Άρη στον 10ο θα ανοίξετε δρόμο σε επαγγελματικά ζητήματα.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved