Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/10

Γενικό προφίλ

Σήμερα, είναι μια μέρα αποκαλύψεων. Θα βγουν στην επιφάνεια σκανδαλώδεις υποθέσεις που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Παράλληλα, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία υπάρχει μια τάση για καταχρήσεις αλλά και για οτιδήποτε μπορεί να ευφραίνει τον ουρανίσκο σας, να ευχαριστήσει το σώμα σας και ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Η ερώτηση της ημέρας είναι «Τι πραγματικά λαχταράει η ψυχή μου;»

17_oct


ΚΡΙΟΣ

«Κούκου – τσα!»

Σήμερα, σας συναρπάζει η αίσθηση να έχετε επιθυμίες περισσότερο από το αντικείμενό τους. Σε συναισθηματικό επίπεδο, οι συνθήκες θα σας ωθήσουν να δείξετε και μια πτυχή σας που κρυβόταν. Οικονομικά, ίσως δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας είτε κάνοντας υπερωρίες είτε αναλαμβάνοντας κάτι επιπλέον με μια πρόσθετη αμοιβή. Οι γεννημένοι του 1970 θα έχετε την τάση να εξομολογηθείτε κάποια λάθη σας.


ΤΑΥΡΟΣ

«Αντίστροφη μέτρηση»

Τα γεγονότα σας αναγκάζουν να σκύψετε πάνω από προβλήματα και να δοκιμάσετε να σπάσετε την αλυσίδα σε καταστάσεις που συνεχίζουν το «αμάρτημα» των προηγουμένων γενιών. Οι υποχρεώσεις προς ΔΕΚΟ, τράπεζες, εφορία και φροντιστήρια σας ζορίζουν και θα χρειαστεί να πάρετε μια τυπική ή άτυπη παράταση. Ο έρωτας αποτελεί το οχυρό κατά της λύπης. Οι γεννημένοι του 1976 θα βάλετε σε μια τάξη τις ντουλάπες σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αλλάζουν τα κόζια»

Μέσα στο χώρο της εργασίας τα περιθώρια του «χαβαλέ» και του «ωχαδερφισμού» στενεύουν και πλέον στρώνεστε στη δουλειά. Μην περιμένετε κατανόηση από φίλους αυτή την περίοδο, καθώς είναι χαμένοι στα δικά τους, αντίθετα η οικογένεια αποτελεί σταθερή αξία. Πολλοί, πέρα από τη μόρφωση και την επιμόρφωσή σας, θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στη φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι του 1983 θα νιώσετε προδομένοι από τον προϊστάμενο ή τον εργοδότη σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θα δείξετε πυγμή»

Επιθυμείτε να βάλετε όρια και κανόνες στην αισθηματική σας ζωή, προκειμένου να νιώθετε ότι τα συναισθήματά σας έχουν αξία. Συγχρόνως, ο Κρόνος στον Σκορπιό θα σας μάθει πως είναι μεγάλη τέχνη να αποχωρείτε την κατάλληλη στιγμή. Με την Αφροδίτη στον 3ο θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για γνωριμίες, θα κάνετε όμορφες διαδρομές και θα ακούσετε ευχάριστα μαντάτα. Οι γεννημένοι του 1959 θα αφήσετε τα κλαψουρίσματα και θα πάρετε αυτό που δικαιούστε.



ΛΕΩΝ

«Μπορεί η οικογένεια να είναι τα πάντα αλλά δεν είναι για πάντα»

Όλα γυρίζουν γύρω από την οικογένεια, γκρεμίζετε ό, τι είναι σαθρό και βρώμικο και ξαναχτίζετε σχέσεις σε πιο γερές βάσεις. Δεν έχετε μαλώσει με τον έρωτα, όμως με τον Άρη στον 5ο οι ηθικές αξίες σας συγκρούονται με καταστάσεις που κάνουν τις φλέβες σας να πετάγονται. Τα έσοδά σας αυξάνονται από τη δουλειά σας ή από την εξαργύρωση της καλής σας φήμης. Οι γεννημένοι του 1978 θα κάνετε επαφές για μια συνεργασία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ο ιστός της αράχνης»

Πίσω από λόγια κρύβονται προθέσεις και σκέψεις που, αν και καταλαβαίνετε ότι είναι σκοτεινές, δεν πέφτετε στην άβυσσό τους. Από την άλλη, θα αποκρύψετε κάποια πολύ προσωπικά σας θέματα και άλλοι θα δημιουργήσετε ένα μυστήριο γύρω από το όνομά σας. Η οικογένεια αποτελεί μια πληγή ανοιχτή που αυτή την εποχή εξαιτίας γεγονότων πονάει περισσότερο. Οι γεννημένοι του 1981 θα σύρετε από τη μύτη ένα παλιό ή νέο αγαπημένο.


ΖΥΓΟΣ

«Κλειστά τα στόματα»

Το θέμα που σας κάνει να μη μιλιέστε σήμερα είναι τα οικονομικά σας. Ανεξάρτητα από τα έσοδα, τα έξοδα δεν βγαίνουν με τίποτα και, παρόλο που κάποιοι σας ζηλεύουν για τα λεφτά που παίρνετε, εσείς δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα. Σε αισθηματικά ζητήματα, πολύ πιθανόν να κάνετε σήμερα τα στραβά μάτια, προκειμένου να μην ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Οι γεννημένοι του 1967 θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ανεκτίμητης αξίας»

Σήμερα, καλείστε να παλέψετε με τα τέρατα, αναλαμβάνοντας την πρόκληση να μη γίνετε σαν και αυτά. Κάποιοι θα αισθανθείτε ότι οι συνέπειες των παρελθοντικών σας πράξεων είναι αδυσώπητες και αδιαφορούν αν στο μεταξύ έχετε γίνει καλύτεροι. Αποφύγετε να ψάχνετε συνεχώς, αν οι φίλοι σας αγαπούν για αυτό που είστε ή θέλουν κάτι να πάρουν. Οι γεννημένοι του 1973 θα ζήσετε ένα θαύμα στην ερωτική ζωή.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Το καλό νικά το κακό»

Δεν ζηλεύετε αυτούς που κερδίζουν από αδικίες αλλά λυπάστε για εκείνους που ζώντας δίκαια ζημιώνονται. Με τον Κρόνο στον 12ο μπορεί ο πόνος για το κακό να είναι μεγάλος, όμως συγχρόνως θα μάθετε να τον αντέχετε και να τον αντιμετωπίζετε. Θα κερδίσετε τα εύσημα από πρόσωπα που είτε κάθονται στη θέση των επισήμων είτε βρίσκονται στη γαλαρία κι έχουν κρίση και άποψη. Οι γεννημένοι του 1986 θα σκεπάσετε το παρελθόν με καινούργια όνειρα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Με το βλέμμα στο απώτερο μέλλον»

Η φίλια είναι καλύτερη από τον πλούτο και χρησιμότερη από την ευγενή καταγωγή, με την προϋπόθεση ότι είναι αληθινή. Ένα από τα ζητούμενα του Κρόνου στον 11ο είναι να δημιουργήσετε αυθεντικές και ουσιαστικές σχέσεις, ικανές να μείνουν κοντά σας ως τα βαθιά γεράματα. Κάποιοι θα ξανασμίξετε με συγγενείς που είχατε χαθεί λόγω απόστασης. Οι γεννημένοι του 1974 θα δείξετε εμπιστοσύνη σε ένα νομικό σύμβουλο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Βήμα, βήμα»

Επαγγελματικά, ανεβαίνετε τα σκαλοπάτια της επιτυχίας αργά και σταθερά. Με τον Κρόνο στον 10ο είναι σημαντικό να προσέξετε πως θα φερθείτε στα άτομα που συναντάτε ανεβαίνοντας γιατί θα τα συναντήσετε και κατεβαίνοντας. Η Αφροδίτη στον 8ο υπόσχεται να είναι όλα στην εν τέλεια όσον αφορά ερωτικά ραντεβού και συνάμα βάζει σε τάξη τους λογαριασμούς σας. Οι γεννημένοι του 1964 θα παρευρεθείτε σε ένα γάμο.


ΙΧΘYΕΣ

«Από ψαράκι σε πιράνχας»

Δεν θα δεχτείτε κήρυγμα από πρόσωπα που κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους, όσον αφορά τα δικά τους θέματα αλλά ούτε θα υπομείνετε συμπεριφορές «αρπακτικού» και «κηφήνα» στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να μη δείξετε καθαρά τις προθέσεις σας, όμως οι πράξεις σας θα αποδείξουν ότι δεν χαρίζεστε σε κανέναν. Την πιο όμορφη πτυχή της ζωής σας μπορεί να αποτελέσει η σχέση σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα βοηθήσετε σε μια μετακόμιση.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved