Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/10

Γενικό προφίλ

Ο αισθησιασμός σήμερα... κτυπάει κόκκινο! Η Σελήνη στον Σκορπιό ερωτική και με σπινθηροβόλο ύφος κάνει την αρχή ενώ το τρίγωνο της Αφροδίτης με τη Μαύρη Σελήνη αποτελεί την έξτρα δόση... ερωτοδίνης που φτάνει την ερωτική επιθυμία στο απόγειό της. Μυστικά ραντεβού, αισθηματικές γνωριμίες, σεξουαλικές επιθυμίες και πολύ μα πάρα πολύ φλογερό και πορφυρό πάθος τυλίγει τις σχέσεις και τις επιθυμίες σας. Παράλληλα βέβαια, θα υπάρξουν και οικονομικές ρυθμίσεις-αναγκαιότητες, που δεν θα πρέπει να αμελήσετε.

16_oct


ΚΡΙΟΣ

«Καλύτερα τοις μετρητοίς»

Η Σελήνη σήμερα χορεύει στους ρυθμούς του Ερμή και του Κρόνου που, έχοντας ήδη μπει στην πίστα της αναμόρφωσης, αξιοποιούν όλες σας τις δυνάμεις για να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Αποφύγετε να αγοράσετε με δόσεις, να βάλετε οικονομικά βάρη στην πλάτη σας και να εγγυηθείτε για αγορές ή συμφωνίες τρίτων. Μέσα στο χώρο της εργασίας είναι μια εποχή για να χτίσετε γέφυρες συνεργασίας. Οι γεννημένοι του 1986 θα κάνετε προεργασίες για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.


ΤΑΥΡΟΣ

«Στενές επαφές»

Σήμερα, μπορείτε να γκρεμίσετε τους τοίχους της μοναξιάς και να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας ή να «αναπαλαιώσετε» μια παρελθούσα σχέση. Μέσα από μια συνεργασία θα ωριμάσετε και θα πάρετε σημαντικά μαθήματα επιβίωσης. Θα καλλιεργήσετε ενδιαφέροντα που αγαπάτε και θα ανταμειφτείτε με τους καρπούς τους. Κάποιοι λογαριασμοί θα σας έρθουν «φουσκωμένοι». Οι γεννημένοι του 1973 θα σβήσετε από το «σκληρό δίσκο» σας μια φιλία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Καβάτζα»

Άλλοι δουλεύετε πολλές ώρες και δεν αμείβεστε ανάλογα και άλλοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι η περίοδος για να παίρνετε αποφάσεις αψήφιστα ή επιπόλαια κι είτε δεσμευθείτε σε ένα απαιτητικό ωράριο είτε βρεθείτε αντιμέτωποι με την ανεργία, θα μάθετε να τα βγάζετε πέρα και στα ζόρια. Κάποιοι θα κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι ή θα αποθηκεύσετε τρόφιμα. Οι γεννημένοι του 1976 θα έρθετε σε ρήξη με ένα φίλο ή σύλλογο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Εσείς έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι»

Όσο και αν δεν αγαπάτε τις ευθύνες και προτιμάτε οι άλλοι να αποφασίζουν για τα δύσκολα, σήμερα, θέλετε-δε θέλετε, το μπαλάκι πέφτει σε εσάς. Ίσως δεν είναι εύκολο να διασφαλίσετε μια αισθηματική σχέση ή μια ευχάριστη δραστηριότητα μπορείτε όμως εκ των προτέρων να ελέγξετε τα θετικά και τα αρνητικά μιας επιλογής, ώστε στη συνέχεια να μη λέτε «δεν ήξερα». Οι γεννημένοι του 1971 θα έρθετε αντιμέτωποι με τις παραλήψεις υπαλλήλων που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.



ΛΕΩΝ

«Γεια χαρά»

Για κάποιο λόγο θα αποχωριστείτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας ενώ κάποιοι θα «τα σπάσετε» με πρόσωπα του πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντός σας. Τα έσοδα σας μπορεί να βελτιωθούν ενώ δεν αποκλείεται να μειώσετε κάποια έξοδα, προκειμένου να προλαβαίνετε να βλέπετε και κάποιο ευρώ στο πορτοφόλι σας. Κυνηγήστε ζητήματα δουλειάς, χωρίς να αποκαλύπτετε τα νότα σας. Οι γεννημένοι του 1962 θα αργήσετε να πάρετε τη βοήθεια ενός φίλου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Τρεχάτε ποδαράκια μου»

Σήμερα, ίσως πάτε το αυτοκίνητο σας στο συνεργείο, πάρετε τη συγκοινωνία ή βρείτε πολύ κίνηση στο δρόμο. Θα αγκομαχήσετε με κάποιες μετακινήσεις ενώ θα έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σε θέματα μάθησης, εκπαίδευσης και πληροφόρησης. Οι σχέσεις με φίλους, αδέρφια, γείτονες και συναδέλφους είτε θα γίνουν απόμακρες είτε θα χαρακτηρίζονται από εμμονές. Οι γεννημένοι του 1978 θα δεχτείτε την εύνοια ενός μεγάλου σε ηλικία προσώπου.


ΖΥΓΟΣ

«Αυστηρή νηστεία»

Σε δίαιτα μπαίνει η οικονομική σας ζωή, προκειμένου να μπορέσετε να βάλετε σε μια σειρά ζητήματα που σχετίζονται με την οικία σας. Αποφύγετε να συνεργαστείτε με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον γιατί τα «ψίχουλα» που θα σας δώσουν μπορεί να αποτελέσουν αιτία για να τους κόψετε την καλημέρα. Με την Αφροδίτη στον 12ο πολύ πιθανόν να γυρίσετε το βλέμμα σας σε μια περασμένη άλλα όχι ξεχασμένη αγάπη. Οι γεννημένοι του 1970 θα έρθετε σε επαφή με δικηγόρους, καθηγητές και πολιτικούς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Γερμανική πειθαρχία»

Σήμερα, θα δώσετε διαταγές στο λόχο σας και θα παρουσιαστείτε στο συνταγματάρχη για να αναφέρετε. Όσο χρήματα και να παίρνετε από τη δουλειά σας δεν σας φτάνουν και πιθανόν να πάρετε ένα δάνειο από το σύντροφο σας ή κάποιο άλλο πρόσωπο. Ο Δίας στον 8ο δεν θα σας αφήσει ρέστους, απλά έχει αναστείλει τη δραστηριότητα του. Πάντως εσείς συμμετέχετε σε καμιά κλήρωση και πάρτε και κανένα λαχείο. Οι γεννημένοι του 1977 θα έχετε πλούσια ερωτική ζωή.


ΤΟΞΟΤΗΣ

«Καλή καρδιά»

Δεν είστε μνησίκακοι και ακόμα και στα πιο δύσκολα δεν κρατάτε κακία σε άτομα που η συμπεριφορά τους σας πλήγωσε. Από την άλλη, πολύ πιθανόν να φορτωθείτε τις συνέπειες από τα λάθη κάποιων ίσως γιατί αδυνατείτε να προσδιορίσετε που σταμάτα η δική σας ευθύνη και που ξεκινά του άλλου. Ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας θα αποτελέσει μια τονωτική ένεση αισιοδοξίας. Οι γεννημένοι του 1974 θα έχετε μια επαγγελματική αναγνώριση ή επιτυχία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Με μάσκα οξυγόνου»

Πολύ πιθανόν να νιώσετε ότι ασφυκτιάτε σε μια παρέα που «έπαψε αγάπη να θυμίζει». Οι προσωπικές σας επιδιώξεις αλλάζουν και ίσως πλέον μπουν σε δεύτερη ή και τρίτη μοίρα ενδιαφέροντα που σχετίζονται με κάτι πρωτοποριακό ή αμφιλεγόμενο. Με τον Άρη στον 12ο αισθάνεστε ότι αφενός έχετε το δικαίωμα να πέσετε, αφετέρου επιβάλλεται να σηκωθείτε. Οι γεννημένοι του 1982 θα βρείτε δουλειά ή θα εξελιχθείτε στην ήδη υπάρχουσα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς προκύπτουν»

Αν και ξεκινήσατε με σιγουριά ένα επαγγελματικό έργο, προχωράτε με αμφιβολίες, λόγω της αλλαγής στάσης ενός πολύ σημαντικού ατόμου προς το πρόσωπό σας. Με την Αφροδίτη στον 8ο η ερωτική ζωή αναβαπτίζεται ενώ σας δίνεται η ευκαιρία να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις και να σας περισσέψουν και κάποια χρήματα. Προσέχετε τη συμπεριφορά ενός συνάδελφου γιατί μπορεί να σας ζημιώσει. Οι γεννημένοι του 1969 θα αισθανθείτε ότι ο έρωτας δεν είναι μέρος της ζωής αλλά η ίδια η ζωή.


ΙΧΘYΕΣ

«Τέλος και αρχή»

Οι σχέσεις με φίλους και συγγενείς αναμορφώνονται και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αποχωριστείτε κάποια πρόσωπα. Ίσως αισθανθείτε ότι άτομα που συναναστρέφεστε είναι σαν να μην υπάρχουν ενώ η έλλειψη ενός φίλου θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Πολύ πιθανόν μια γνωριμία να οδηγήσει σε σχέση ενώ μια σχέση ίσως προχωρήσει στη συμβίωση ή το γάμο. Οι γεννημένοι του 1972 θα δώσετε μάχη για μια θέση στο πάνελ της κοινωνικής αναγνώρισης.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved